הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים לאנדומורפים/Endomorphs

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
רציתי לשמוע מכל האנשים בעלי הניסיון שפה אם הם יוכלו לתת כמה טיפים לגבי אימונים+תזונה לאנדמורף.
האם יש דרך לעלות טוב במסה מבלי להיות על פלוס קלורי נמוך?(בתקופת מסה)
כי נורא קשה לאנשים כמוני להוריד את השומן שאני צובר במסה בחיטוב ברמה שהחיטוב לוקח הרבה יותר זמן מהממוצע ואתה גם על פחמימה נמוכה וזה מרגיש ממש מייאש...
תודה

הטיפ היחיד זה גם במסה לשים לב מה אתה אוכל כי אנחנו לא יכולים לטחון כמה שבא לנו בלי לשלם את המחיר 🙁
לגבי חיטוב, ניסית חיטוב עם פחמימה לא ממש נמוכה? כי סך הכל אתה צריך גרעון קלורי, לא חייב לקצץ את כל הפחמימות.

• פותח/ת השרשור
הטיפ היחיד זה גם במסה לשים לב מה אתה אוכל כי אנחנו לא יכולים לטחון כמה שבא לנו בלי לשלם את המחיר 🙁
לגבי חיטוב, ניסית חיטוב עם פחמימה לא ממש נמוכה? כי סך הכל אתה צריך גרעון קלורי, לא חייב לקצץ את כל הפחמימות.
איך אפשר חיטוב על פחמימה לא ממש נמוכה? אתה מתכוון לעלות אירובי?(אני עושה 50 דקות 4 פעמים בשבוע +150 גרם פחמימה כרגע וצריך להוריד עוד ועדין לא מתקדם בקצב שהייתי רוצה)

איך אפשר חיטוב על פחמימה לא ממש נמוכה? אתה מתכוון לעלות אירובי?(אני עושה 50 דקות 4 פעמים בשבוע +150 גרם פחמימה כרגע וצריך להוריד עוד ועדין לא מתקדם בקצב שהייתי רוצה)
לדוגמה להוריד חלבון ושומן למינימום הדרוש ואז אפשר לאכול קצת יותר פחמימה. בכל מקרה חשבתי שאתה מתכוון לדל פחמימה, 150+ זה לא מעט.

• פותח/ת השרשור
לדוגמה להוריד חלבון ושומן למינימום הדרוש ואז אפשר לאכול קצת יותר פחמימה. בכל מקרה חשבתי שאתה מתכוון לדל פחמימה, 150+ זה לא מעט.
שבוע הבא זה כבר 120 וזה עוד ירד פשוט זה כבר לא החיטוב הראשון שלי ככה שאני יודע מה יצפה לי בהמשך...

מה שאני יכול לומר זה בעיקר לשים לב למה שאתה אוכל. כלומר לצרוך פחמימות מורכבות, שומנים טובים. וגם לתזמן טוב את הארוחות.למשל כאשר אתה מקפיץ את האינסולין אז להקפיץ אותו בזמן המתאים.
בקיצור אין פה סודות, לאכול אוכל איכותי, בכמות הנכונה ובזמן המתאים. וגם לשמור על פלוס קלורי מתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית