הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תכנית למאזן נייטרלי

StrongEnough

משתמש קבוע
1,468
1,551
נק' מוניטין:
3,043
1,468
1,551
שלום, צריך עצה מהניסיון שלכם
מסיים בקרוב תקופת חיטוב, ירידה של 11-12 ק''ג בערך. תכנית אימונים טקסס מופחתת נפח. הלך טוב, לחיצות נחלשו קצת וסקוואט ודד עלו.
שוקל 85 ק''ג
משקלים:
סקוואט- 140X3
דדליפט- 170X3
בנץ'- 101X3
פרס- 73X3

עכשיו, אני מתכוון להשאר פחות או יותר על אותו המשקל גוף, ק''ג לפה ולשם, ואני מתלבט לפי איזה תכנית להתאמן. אופציה אחת היא להמשיך על טקסס ולקוות שאני אצליח להתקדם בנייטרלי. נראה לי שיש פה עם אנשים עם ידע וניסיון יותר גדול משלי וכדאי לשמוע את דעתם.
תודה

531 תפור עליך. אנחנו פלוס מינוס באותו מצב. גם אני סיימתי טקסס לפני כמה חודשים וחיפשתי תוכנית לא תובענית מדי שתאפשר לי לעמוד פחות או יותר על אותו משקל ועדיין להמשיך במגמה של התקדמות, גם אם איטית. מהניסיון הקצר שלי ומניסיון של אחרים כאן זו תוכנית פצצה לפלג גוף תחתון (במיוחד לדדליפט). אתה לא נשרף מהר אודות לדילואוד שיש בשבוע 4 ואפשר להמשיך לתת התקדמות לאורך תקופה ארוכה. לפלג גוף עליון אני עושה אד קואן אבל בהתאמות (עד שבוע 6 בלי שלב העצימות, היה פה הסבר על זה בפורום כמה עמודים אחורה).

• פותח/ת השרשור
531 תפור עליך. אנחנו פלוס מינוס באותו מצב. גם אני סיימתי טקסס לפני כמה חודשים וחיפשתי תוכנית לא תובענית מדי שתאפשר לי לעמוד פחות או יותר על אותו משקל ועדיין להמשיך במגמה של התקדמות, גם אם איטית. מהניסיון הקצר שלי ומניסיון של אחרים כאן זו תוכנית פצצה לפלג גוף תחתון (במיוחד לדדליפט). אתה לא נשרף מהר אודות לדילואוד שיש בשבוע 4 ואפשר להמשיך לתת התקדמות לאורך תקופה ארוכה. לפלג גוף עליון אני עושה אד קואן אבל בהתאמות (עד שבוע 6 בלי שלב העצימות, היה פה הסבר על זה בפורום כמה עמודים אחורה).
הבעיה העיקרית שלי עם 531 זה שיש לי זמן לשלושה אימונים בשבוע, יש לזה אופציה? ובנוסף סקוואט פעם אחת בשבוע נראה לי מעט מידי בשבילי.
איך התכנית שלך נראית?

מסכים עם זה שמעלי, לך על תוכנית כמה שיותר מתונה
מתונה או לא זה אני מחליט. עשיתי טקסס בחיטוב בידיעה שאני לא מעלה משקל כל שבוע אם בכלל. 531 היא אופציה מבחינתי אבל אני צריך לראות אם אפשר להתאים אותה אליי. הבנתי שיש כמה גרסאות שלה. יש מקום שאני יכול לראות אותן?

תודה לכם

במקרה פתחתי היום לוג. אתה מוזמן להכנס ולראות שם את הסדר של מה שאני עושה. בגדול גם לי יש בעיה עם סקוואט פעם בשבוע. לכן ביום של הדדליפט שמתי סקוואט רגיל לעשיריות כדי לא "לשכוח" את התנועה. לגבי 531 שלוש פעמים בשבוע, אתה יכול לשלב אימונים. לדוגמה, אימון פרס ואימון דדליפט ואחר כך את תרגילי העזר של כל תנועה. יש דוגמאות בספר של וונדלר.

תוכנית לא בוחרים לפי מאזן קלורי. כל התכניות שהציעו יתאימו לך.
אתה לא חושב שלכל תוכנית אימונים יש מאזן קלורי שיותר מתאים לה?
אני מניח שלא היית בוחר ss לזמן חיטוב

אתה לא חושב שלכל תוכנית אימונים יש מאזן קלורי שיותר מתאים לה?
אני מניח שלא היית בוחר ss לזמן חיטוב
בטח לא ראית את הויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים על SS בחיטוב\ניטראלי 😛

בטח לא ראית את הויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים על SS בחיטוב\ניטראלי 😛
כן ויכוח עם ביסט, מה ציפית שהוא יגיד לך לעשות מודלים של ביל סטאר או ג'ים וונדלר? השתגעת?! הם הרבה פחות טובים משל ריפטו, לא כדאי. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית