הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה עם דאמבלים

• פותח/ת השרשור Yuval7
  • פורסם בתאריך

Yuval7

משתמש מתחיל
53
3
נק' מוניטין:
3
53
3
עד עכשיו במשך הרבה חודשים אני עובד אך ורק עם מוט, ולא מזמן עברתי לתוכנית פיצולים ואני מעוניין גם להתחיל לעבוד עם משקולות בחלק מהתרגילים,
אז ניסיתי בנץ' עם משקולות וגם dumbbell row אבל זה לא נוח לי כל כך, המשקולת כאילו רועדת לי ביד ואני לא מצליח לשמור על תנועה יציבה לאורך כל התנועה.
קצת קשה להסביר, מקווה שהבנתם, מה לעשות?

גם אצלי זה ככה כשהתחלתי לעבוד עכשיו עם דאמבלים
כעקרון זה נראה לי קשור למייצבים,
עם הזמן זה ישתפר אל תדאג
(כבר מאז שהתחלתי אני יותר יציב)

מוט מאפשר לך לפצות על מחסור בכוח נקודתי עם חלקים נוספים בגוף שלא משתתפים ישירות בתנועה, דאמבלים לא, זה למה פתאום אתה רועד
תן לזה זמן והגוף יתרגל לזה

• פותח/ת השרשור
מוט מאפשר לך לפצות על מחסור בכוח נקודתי עם חלקים נוספים בגוף שלא משתתפים ישירות בתנועה, דאמבלים לא, זה למה פתאום אתה רועד
תן לזה זמן והגוף יתרגל לזה
תמשיך לעבוד והיציבות תגיע.
תוריד קצת במשקלי הדאמבלים אולי.

תודה על העזרה,

משהו נוסף, כשעשיתי את הבנץ', מעבר לזה שרעדתי הרגשתי קושי בעיקר ביד אחורית ופחות בזה.
זה בגלל שהיד חלשה יותר או בעיה בטכניקה?
אשמח גם אם תפנו אותי לסירטון טוב שמדגים את הטכניקה של התרגיל עם דאמבלים, כי זה לא ברור לי כל כך.
תודה 😃

תודה על העזרה,

משהו נוסף, כשעשיתי את הבנץ', מעבר לזה שרעדתי הרגשתי קושי בעיקר ביד אחורית ופחות בזה.
זה בגלל שהיד חלשה יותר או בעיה בטכניקה?
אשמח גם אם תפנו אותי לסירטון טוב שמדגים את הטכניקה של התרגיל עם דאמבלים, כי זה לא ברור לי כל כך.
תודה 😃
יכול להיות שבגלל שאתה משתמש בדאמבלים אתה מגדיל את טווח התנועה (בעיקרון זה היתרון שלהם) וזה מה שגורם לגירוי רב יותר של היד האחורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית