עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה! 😃נחמד לראות את הפרצוף שמאחורי השם 😉
כל הכבוד, סקוואט מלא ויפה!
בכמה התקדמת במהלך החצי שנה? איך מתקדמים שאר תרגילי הבסיס?
אחלה משקלים ואומנם ההתקדמות איטית (ביחס לתוכניות אחרת) אבל אתה על המסלול הנכון.תודה רבה! 😃
אני בידיוק התחלתי את שבוע ה-RM1 של החודש הזה, אבל בסקוואט התקדמתי מ-128 קילו ל-150
דדליפט נכון להיום יכול לעשות 3 חזרות של 158 (צריך לבדוק עם 163), התחלתי עם 141
בנץ' 5*105 (צריך לבדוק 111), התחלתי מ-100
פרס 4*64 (צריך לבדוק 67), והתחלתי עם 56
אני יודע שההתקדמות איטית, אבל הייתי תקוע די הרבה זמן עם המשקלים וזה קצת הוציא אותי מהבור
אז אחרי חצי שנה ב-5/3/1 סוף סוף הגעתי ליעד של 200% משקל גוף
הצלחתי לעשות רק 2 חזרות, למרות שתכלס הייתי יכול לעשות עוד אחת, אבל הרגשתי כבר את כל הדם עולה לראש
אם יש לכם ביקורות על הטכניקה גם מוזמנים לתת!
אני לא אומר שאתה טועה או משהו, אני רוצה ללמוד.. אני עשיתי גם היי (טכניקה לא מדהימה) והיה לי קשה לנצל את הבאונס ועשיתי כמוהו בסרטון.לשם שינוי יש לי הרבה לומר.
קודם כל יש לך היי באר יפה מאוד עם אחלה גמישות ובכל זאת אני רואה פה כמה טעויות פאטאליות שעולות לך בכוח:
1) אין שום טכניקה של נשימה, לפחות לא כזו שאני מסוגל לראות או לשמוע
2) אתה נעצר בתחתית במקום לנצל את הבאונס
3) אתה משלם "מחיר" על ההקפצה של המוט שנוצרת בגלל העליה המתפרצת, אפשר לעשות את זה בלי לגרום למוט לקפץ
4) אני מניח שמישהו כבר כתב את זה - תחליף לחגורה נורמלית של פאוורליפטינג, יש לזה משמעות גדולה לטווח ארוך.
תסתכל על החזרה השניה, אח"כ תסתכל על כל סקווט שלי. אתה כבר תראה את זה.אני לא אומר שאתה טועה או משהו, אני רוצה ללמוד.. אני עשיתי גם היי (טכניקה לא מדהימה) והיה לי קשה לנצל את הבאונס ועשיתי כמוהו בסרטון.
איך אתה רואה שהוא עוצר ? זה נראה לדעתי שהוא כן משתמש בבאונס.
צודק. ראיתי עכשיו והבנתי.תסתכל על החזרה השניה, אח"כ תסתכל על כל סקווט שלי. אתה כבר תראה את זה.
תודה על ההערות!לשם שינוי יש לי הרבה לומר.
קודם כל יש לך היי באר יפה מאוד עם אחלה גמישות ובכל זאת אני רואה פה כמה טעויות פאטאליות שעולות לך בכוח:
1) אין שום טכניקה של נשימה, לפחות לא כזו שאני מסוגל לראות או לשמוע
2) אתה נעצר בתחתית במקום לנצל את הבאונס
3) אתה משלם "מחיר" על ההקפצה של המוט שנוצרת בגלל העליה המתפרצת, אפשר לעשות את זה בלי לגרום למוט לקפץ
4) אני מניח שמישהו כבר כתב את זה - תחליף לחגורה נורמלית של פאוורליפטינג, יש לזה משמעות גדולה לטווח ארוך.
תודה על ההערות!
מה שכן, כמה דברים עליהן
1. יש לי טכניקה של נשימה, פשוט לא רואים
2. אני עד היום לא יודע איך לנצל אותו, למען האמת אני לא יודע אפילו מה זה כי אני לא מרגיש אותו
3. מה זאת אומרת מחיר? מאיזו בחינה?
4. עם כמה שהחגורה לא נראית, היא די עושה את העבודה, אבל ברגע שיהיה לי תקציב אני בהחלט אשקול חגורה טובה יותר
אחלה תודה! אני אבדוק את כל אלה!2. אז תיגע בתחתית ומיד תעלה
3. מבחינת אובדן כוח ותזוזה של המוט מהמיקום שהוא אמור להיות מוחזק בו
4. אפילו RDX סבירה הייתה עדיפה.