ייעוץ חיזוק האצבעות אחרי שבר

Igorek

משתמש פעיל
670
0
נק' מוניטין:
10,424
670
0
שלום,
מי שקורא את הלוג שלי ראה ששברתי אתמול את הקמיצה ביד ימין אז אני מחפש עכשיו דרכים לחזק את האצבע (ובאופן כללי את שאר האצבעות) אחרי שיורידו את הגבס והעצם תתאחה.
ראיתי את הערכה הזאת: http://ironmind-store.com/Strong-and-Healthy-Hands-Kit-3-Tools/productinfo/1428/ ובכלל יש שם באתר המון דברים לחזק את הידיים ולפי מה שזכור לי יש פה כמה אנשים שניסו דברים של Ironmind אז רציתי לשאול מה דעתכם על זה ובכלל אם יש למישהו עצות וכו' כדי לחזק את האצבעות אני אשמח.
תודה:)

הגומיות זה נחמד. לא הייתי מתחיל מהגריפרים ישר אחרי הגבס. לדעתי לחזור לאימונים הרגילים שלך יתן מספיק עבודה לאצבעות בתור התחלה.

הגומיות בהחלט משעשעות, אבל לא באמת רואה יתרון לקנות אותן. רק איש קבע מושחת כמו אלכס יעשה דבר כזה, ואז גם ישאיר אותן במשרד כשהוא משתחרר כדי שנוכל להמשיך ולהעיף אותן אחד על השני, כי אין לו ערך לכסף. 😃

שברתי , יותר נכון ריסקתי כמה פעמים את הידיים .
אם זה מאוד חמור הייתי ממליץ לך ללכת לריפוי ועיסוק (נגיד משהוא כמו מעל 3 חודשים בגבס ) .
אני אחרי זה התחלתי עם השטות הזה של הפווארבול , אחרי זה תחזור לכל שאר השטויות של איירונמיינד , הדברים האלה נחמדים אבל די שטויות אם בא לך תקנה ...

הדרך הכי מהירה לחזק את העצמות של האצבעות והיד [ולא השרירים,שנמצאים באמה וזה מה שאתה רוצה בעצם] זה לתת מכות לאבן עם יד ישרה כמו שעושים בקרטה וקונג פו, ראיתי בטלוויזיה תוכנית של שעה וחצי על זה, מאסטר בן 70 שובר דרך 3 עצים אם יד ישרה עם קצות האצבעות.

אבל בגלל שהמטרה היא חיזוק השרירים ריפוי בעיסוק אמור לעבוד טוב :פ

כן, גם אני ראיתי איך מחזקים את האצבעות; זה היה בסרט אחד, שבו זקן סיני אימן מישהי שרצתה להיות מחסלת.
הוא העביר אותה אימונים קשים מאוד, אפילו התעלל בה, אבל בסופו של דבר היא הצליחה לחזק את האצבעות ובסוף זה אפילו הציל את חייה, כאשר בעזרת הטכניקה היא הצליחה להיחלץ מתוך ארון קבורה.

תשיכיבות שמיכה על האצבעות ועם ההתקדמות מרידים בכל יד את כמות האצבעות התומכות,השאיפה להגיעה רק לאגודל והאצבע הגדול,שיתמכו את הגוף בשכיבות השמיכה!finger killer!

תעשה אוריגמי זה עוזר, אחרי ששברתי את הזרת המליצה לי חברה של המשפחה שעוסקת בריפוי ועיסוק לקנות ספר של אוריגמי וללמוד, זה ממש שיפר לי את הקורדינציה וזה עוזר בשיקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית