הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיוון הראש בסקוואט

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני יודע שעושים סקוואט צריך להסתכל עם הראש קצת למטה (קצת יותר למטה מראש ישר), אף פעם לא הקפדתי על זה אז אני מנסה, הבעיה היא שזה קשה לי כי אני מצליח לעשות את הסקוואט שאני רואה את עצמי תוך כדי תנועה ואז אני רואה איך הגוף זז ומה ולא בסדר, משום מה שאני מסתכל למטה אני מרגיש קצת לא מאוזן..
יש עיצות? והאם להסתכל למטה זה בגדר חובה או שלא חייב?

תודה

אתה צריך ללמוד לעבוד על תחושת הגוף שלך (זה נקרא proprioception) שזה בעצם היכולת של הגוף לדעת איפה כל חלק שלו נמצא
אתה עושה את זה ע"י עבודה איטית, מבוקרת, ובלי להסתמך אך ורק על הראיה שתנחה אותך
בכל מקרה, ראיתי שאתה פותח כמה דיונים על הסקוואט, אז למה שלא תלך לחדר כושר ותיקח מאמן שילמד אותך כמו שצריך?

• פותח/ת השרשור
סקוואט HB או LB?
LB
אתה צריך ללמוד לעבוד על תחושת הגוף שלך (זה נקרא proprioception) שזה בעצם היכולת של הגוף לדעת איפה כל חלק שלו נמצא
אתה עושה את זה ע"י עבודה איטית, מבוקרת, ובלי להסתמך אך ורק על הראיה שתנחה אותך
בכל מקרה, ראיתי שאתה פותח כמה דיונים על הסקוואט, אז למה שלא תלך לחדר כושר ותיקח מאמן שילמד אותך כמו שצריך?
אני כרגע מתאמן בבית אין לי מנוי לחדר כושר, והאמת שמהמכוני כושר שהייתי בהם לפני, ראיתי שהמאמנים עצמם לא כאלה מביני עניין כמו שחשבתי אז מעדיף לא להסתמך על העזרה שלהם..
לגבי מה שאמרת פשוט לתרגל את זה? והאם זה בגדר חובה? יצא לי לראות סרטונים בפייסבוק של מתאמנים וראיתי כאלה שמורידים את הראש קצת אבל העיניים למעלה כדי שיוכלו לראות..

LB

אני כרגע מתאמן בבית אין לי מנוי לחדר כושר, והאמת שמהמכוני כושר שהייתי בהם לפני, ראיתי שהמאמנים עצמם לא כאלה מביני עניין כמו שחשבתי אז מעדיף לא להסתמך על העזרה שלהם..
לגבי מה שאמרת פשוט לתרגל את זה? והאם זה בגדר חובה? יצא לי לראות סרטונים בפייסבוק של מתאמנים וראיתי כאלה שמורידים את הראש קצת אבל העיניים למעלה כדי שיוכלו לראות..
זה בעיקר משהו שבא עם הניסיון, אבל אתה חייב בסיס קודם לפני שתוכל להתקדם הלאה
צריך לתרגל טכניקה נכונה, עם כל הפרטים הקטנים והשטויות, ורק אז להעלות משקלים
ולך אפילו לאימון ניסיון באיזה חדר כושר רציני ותבקש שהמאמנים שם יעזרו לך

יש עיצות? והאם להסתכל למטה זה בגדר חובה או שלא חייב?

כן, אתה יכול לנסות לשים כדור טניס בין הצוואר לסנטר כשאתה מסקביט, אל תגרום לו ליפול, החזק אותו ככה - זה יכריח את הצוואר להישאר בפוזיציה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית