הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון הבטן

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני עכשיו מתחיל מסה ואין לי תרגילים טובים לבטן..(סקוואט דדליפט מיליטרי לא עושה עזבו למה זה לא הנושא העיקרי באשכול.אין למה לנסות לשכנע אותי לעשות כי זה יהיה סתם בזבוז זמן בשבילכם)
חשבתי לעשות את התוכנית הזאת 3-4 פעמים בשבוע אבל אני לא יודע אם זה מספיק (או שזה יותר מידי)

זה מספיק לעשות את זה 3-4 פעמים בשבוע? זה יחזק לי את הבטן כמו שצריך בהתחשב בזה שאני לא עושה את התרגילי בסיס שמפעילים את הבטן כמייצבת?

• פותח/ת השרשור
אתה עושה תרגילי בטן במטרה להוציא ריבועים?
לא.
אני רוצה לחזק את הבטן ושרירי הליבה כי זה פשוט טוב שהשרירים האלה חזקים וזה תורם ליציבה ולבעיות גב ודברים כאלה

לא.
אני רוצה לחזק את הבטן ושרירי הליבה כי זה פשוט טוב שהשרירים האלה חזקים וזה תורם ליציבה ולבעיות גב ודברים כאלה
מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? (סקוואט לחיצת חזה דדליפט ופרס)

• פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? (סקוואט לחיצת חזה דדליפט ופרס)
לפחות תקרא את האשכול באופן מלא.
אני לא עושה סקוואט ודדליפט ומילטרי
בנץ כרגע במשקל של 62.5 קילו

לבטן הכי טוב שאני יכול להמליץ זה גלגל בטן, תעשה 3 סטים של מקסימום חזרות. אם אתה יכול לעשות מעמידה אז תעשה (לא מהברכיים הכוונה).

כפיפות בטן רגילות בשכיבה
בדקת באופן נייטרלי מדוע אתה לא יכול לבצע סקוואט, דדליפט ופרס?

שמעתי כבר את התאוריה שלעשות בטן בתדירות גבוהה זה בזבוז זמן אבל אני יכול להישבע שברגע שאני מתחיל להשקיע בתרגילי הבטן אני ישר רואה תוצאות בעיניים. אני לא יודע להסביר את זה בדיוק אבל אני בטוח שיש משהו בתרגילי בטן שעוזר לאזור להראות יותר טוב. אם מישהו יכול להסביר את זה אני ישמח

ולגבי תרגילי בטן - יש תרגיל מצוין שבו אתה עובד על כל החלק של הבטן ביחד אתה תופס מוט כמו במתח ואז מרים רגליים עד מלעלה, בירידה אתה מנסה להוריד לאט כמה שתוכל זה תרגיל מאוד קשה אבל הוא ממש טוב והייתי מציע להשקיע בו.
ושמעתי שבטן סטטי מאוד אפקטיבי.

גלגל בטן ופלאנק, ולא צריך יותר כלום.

• פותח/ת השרשור
לבטן הכי טוב שאני יכול להמליץ זה גלגל בטן, תעשה 3 סטים של מקסימום חזרות. אם אתה יכול לעשות מעמידה אז תעשה (לא מהברכיים הכוונה).
גלגל בטן ופלאנק, ולא צריך יותר כלום.
גלגל בטן אין לי במכון וכרגע אני לא יכול לקנות.
פלאנק אני עושה ל3 סטים ומקסימום זמן.
כפיפות בטן רגילות בשכיבה
בדקת באופן נייטרלי מדוע אתה לא יכול לבצע סקוואט, דדליפט ופרס?
לא ממש הבנתי את השאלה.
ויש לך סרטון טוב לטכניקה נכונה של כפיפות בטן כי הבנתי שזה תרגיל עם סיכון לגב התחתון.
שמעתי כבר את התאוריה שלעשות בטן בתדירות גבוהה זה בזבוז זמן אבל אני יכול להישבע שברגע שאני מתחיל להשקיע בתרגילי הבטן אני ישר רואה תוצאות בעיניים. אני לא יודע להסביר את זה בדיוק אבל אני בטוח שיש משהו בתרגילי בטן שעוזר לאזור להראות יותר טוב. אם מישהו יכול להסביר את זה אני ישמח

ולגבי תרגילי בטן - יש תרגיל מצוין שבו אתה עובד על כל החלק של הבטן ביחד אתה תופס מוט כמו במתח ואז מרים רגליים עד מלעלה, בירידה אתה מנסה להוריד לאט כמה שתוכל זה תרגיל מאוד קשה אבל הוא ממש טוב והייתי מציע להשקיע בו.
ושמעתי שבטן סטטי מאוד אפקטיבי.
אני ינסה את התרגיל.
בטן סטטית אני עושה

Back
למעלה תחתית