הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ - הפוסט יהיה ארוך ואשמח להתייחסויות

Roy roy

משתמש מתחיל
36
27
נק' מוניטין:
245
36
27
קודם כל אני רוצה לפתוח בפרגון ענק לפורום - מרשים לראות את הידע המקצועי ולא פחות חשוב את תרבות הדיון בפורום.
אני חדש פה וכבר מרגיש בבית - אני רוצה לציין שעברתי על המון דיונים ויש לי מס' שאלות שאשמח לקבל תשובות.

אשמח לקבל התייחסות לכל אחת מהשאלות (אני מעלה את השאלות בצורה ממוספרת):
תחילה רקע:
בן 35 מ.ג 102 בשקילת בוקר (ערום, רק עם שיער גוף), מבנה גוף מלא (שרירי אך גם עם אחוז שומן גבוה)
משקלי עבודה ל5 חזרות (הסט האחרון בתוכנית ליניארית משבוע זה):
דדליפט 160, סקוואט 130, לחיצת חזה 120, פרס 75
מתאמן כשנה ורבע רצוף (נשבעתי שהפעם אני רוצה לפתח יכולת התמדה) 3 פעמים בשבוע.
התחלתי FBW אחכ SS ולפני כחודש וחצי ליניארית ומרגיש די טוב איתה אך מתקשה במשקלים הנוכחיים להמשיך לעלות בקצב מהיר.
מקפיד לשמור על טכניקה נכונה ואז מעלה משקלים.

1. צריך המלצה על ציוד: חגורת גב, שרוולי ברכיים, סוג של רצועות לפרק כף היד עקב כאב לא סימפטי שהתחיל שבוע שעבר.
נעליים יש לי של אדידס אדיפוואר. מבחינת תקציב מוכן להשקיע בציוד איכותי.
אני רוצה בבקשה לקבל שמות ספציפיים עם עדיפות לחברה שמוכרת בישראל (לא רוצה להתעסק עם שילוח מכס ושאר ירקות)
הכוונה שלי - לא לקבל תשובה של "חגורה של טיטן", אלא איזה סוג חגורה בדיוק ומה השם.

2. שבוע שעבר התחיל כאב חד בפרק כף היד - בעיקר שאני מסובב אותה לצדדים. חושד בתרגיל פרס שגרם לכך.
האם מומלץ להפסיק להעלות משקל? האם רצועות אמורות לפתור את הבעיה?

3. אשמח לקבל המלצה על מאמן אישי. המטרה היא לשפר את הטכניקה ולקבל סוג של אישור סופי סופני שאני בסדר (אני מרגיש שיש לי
סוג של חסם פסיכולוגי בעיקר בדדליפט אותו אני עושה רק מס' חודשים).
מטרה נוספת היא כמובן המלצה על תוכנית אימון ותזונה המותאמת עבורי וכו'.

4. אחרון ודי - בקצרה, מה הסיפור הזה של הניקוד...

בקשר לשרוול שלנו אני רק רוצה לציין שלא מדובר במה שהספקים בארצות הברית מנסים להיפטר ממנו ולמכור במחיר מבצע.
אנחנו גאים לומר בלי אותיות קטנות שאנחנו הכי זולים לייבוא של מוצרי טיטאן.

השרוולים הנ"ל יצאו בערך לפני שנה וחצי, בזמנו טיטאן שלחו לכולנו(היבואנים הרשמיים במדינות השונות) מייל שמי שיקנה לפחות X יחידות יקבל מחיר השקה זול ב50% מהמחיר הסופי, אחרי כמה חודשים סיימו לייצר אותם ושלחו לנו.

למה הם עשו את זה? כי טיטאן תמיד מגייסים כסף כדי לייצר כמות מאסיבית של גרסה ראשונית, 200 יחידות מ8-9 יבואנים סייעו להם להשיק את המוצר.

בתור יבואנים שניסו את כל המוצרים בערך אנחנו יודעים שרוב מוצרי הגרסה הראשונית יוצאים עקומים קצת, בעיתיים קצת, זה פשוט ככה כי ככה משיקים מוצר(מחיר זול, הרבה תקלות והחלפות מוצרים), אז בחרנו שלא לקנות את המוצר המוזל.

אז חיכינו ורק אחרי שנה(4 גרסאות בתקופה הזאת) הזמנו שרוולים במחיר כפול ממה שהציעו לנו וגאים לומר שהמוצר מעולה.
כמו כל המוצרים במלאי שלנו עוד לא קרה שמישהו קיבל מוצר עם תקלות.

מי שישלם על המוצר הזול יקבל את המוצר הזול, היבואנים מנסים להיפטר מהגרסאות הראשונות כי הם עשויים בהתאם.
אני מציע למי ששוקל לבדוק סרטוני ביקורת ולראות אם התקלות שיש במוצרים נסבלות(לרוב זה היה תפירה שנפרמת מהר)

אם היינו קונים את המוצר הזול הוא היה נמכק בארץ ב270 כולל משלוח.
לא הייתי מודע לכך. אבל בכל אופן, דיברתי אתכם אתמול ונוכחתי לדעת שהמחיר יותר נמוך ממה שחשבתי ובנוסף לכך עזרתם לי לבחור מידה והשירות היה ממש אדיב וזריז. שווה כל שקל. מחכה כבר שיגיעו.. תודה רבה! 😃

• פותח/ת השרשור
SmokingSnake
יכול להיות שדיברתי אתך בפייס?
בכל אופן עד עכשיו יכול להמליץ בחום על השירות והמחיר.
טיטן ישראל בפייס באמת היו סבלניים שירותיים והמחיר טוב.
נמתין לשליח שיגיע.

לא הייתי מודע לכך. אבל בכל אופן, דיברתי אתכם אתמול ונוכחתי לדעת שהמחיר יותר נמוך ממה שחשבתי ובנוסף לכך עזרתם לי לבחור מידה והשירות היה ממש אדיב וזריז. שווה כל שקל. מחכה כבר שיגיעו.. תודה רבה! 😃

בכיף מקווה שתהנה מהמוצר
SmokingSnake
יכול להיות שדיברתי אתך בפייס?
בכל אופן עד עכשיו יכול להמליץ בחום על השירות והמחיר.
טיטן ישראל בפייס באמת היו סבלניים שירותיים והמחיר טוב.
נמתין לשליח שיגיע.
לא איתי אבל שמח שהנציג שדיברת איתו עזר לך בכל מה שצריך, מקווה שתהנה מהמוצרים

• פותח/ת השרשור
עדכון לגבי המשלוח שהגיע מטיטאן ישראל - חגורת לונגהורן, שרוולי ברכיים yellow jacket ורצועות למפרק כף יד.
קודם כל - ממליץ בחום לכל אחד ששוקל לרכוש ציוד של החברה, המשלוח הגיע ארוז יפה והמוצרים במצב מושלם.

התייעצות לגבי שרוולי הברכיים - הזמנתי XL וכדי לשים אותם אני ממש ממש ממש צריך להתאמץ. תקין?
בנוסף, אני משתמש בהם רק בשני הסטים האחרונים שהם הכבדים. תקין?

לגבי החגורה - יכול להיות זה השפעה פסיכולוגית אבל ההבדל הוא עצום. המשקלים פתאום הרגישו יותר קלים אז בשבילי זה מתאים.

לגבי רצועות מפרק היד - אין לי מושג איך להשתמש בהן..

שוב תודה לכל העונים!

עדכון לגבי המשלוח שהגיע מטיטאן ישראל - חגורת לונגהורן, שרוולי ברכיים yellow jacket ורצועות למפרק כף יד.
קודם כל - ממליץ בחום לכל אחד ששוקל לרכוש ציוד של החברה, המשלוח הגיע ארוז יפה והמוצרים במצב מושלם.

התייעצות לגבי שרוולי הברכיים - הזמנתי XL וכדי לשים אותם אני ממש ממש ממש צריך להתאמץ. תקין?
בנוסף, אני משתמש בהם רק בשני הסטים האחרונים שהם הכבדים. תקין?

לגבי החגורה - יכול להיות זה השפעה פסיכולוגית אבל ההבדל הוא עצום. המשקלים פתאום הרגישו יותר קלים אז בשבילי זה מתאים.

לגבי רצועות מפרק היד - אין לי מושג איך להשתמש בהן..

שוב תודה לכל העונים!
בקשר לשרוולי ברכיים, זה אמור להיות צמוד וקשה לשים אותם. יש אפילו סרטונים ביוטיוב שמסבירים שיטות איך לשים אותם מרוב שזה לא קל כל כך. ולפי דעתי אתה יכול לשים אותם בכל הסטים של הסקוואט, זה לא רצועות או משהו זה פשוט שומר לך על חום בברכיים.
בקשר לחגורה, כשאתה משתמש בחגורה לבטן שלך יש למה להתנגד ולכן היא עובדת חזק יותר ולכן יש לך יותר כוח ויציבות ואתה יכול להרים כבד יותר.

יו לי אדיפאוור פעמיים, הרומאולוס יותר יציבות ויותר נוחות בצורה די משמעותית. חבל שהן לא ממש זמינות למדידה באר
אפשר לקנות את הנייק בארץ?, אם כן מה סדר גודל של מחיר ?, בדקתי וראיתי שאדיפאוור עולות בארץ 900 שקל

אפשר לקנות את הנייק בארץ?, אם כן מה סדר גודל של מחיר ?, בדקתי וראיתי שאדיפאוור עולות בארץ 900 שקל
אי אפשר, 170-200 דולר לפני משלוח. הן עדיין יותר מוצלחות מהאדיפאוור...

אפשר, 170-200 דולר לפני משלוח. הן עדיין יותר מוצלחות מהאדיפאוור..
בעייתי שאי אפשר למדוד, כמה אמור לעלות משלוח ?
אדיפאוור עולות בארץ לפני הנחות 800
מותר לפרסם בפורום איפה זה נמכר ב 800? , דרך אגב מה ז״א ״לפני הנחות״ ? , איך משיגים הנחות?

לא יודע מאיפה אתה אבל המאמן הכי טוב שאני יכול לאחל לך זה @Beast and cheat
😘

דרך אגב, אני עוסק כיום כמעט רק בענפי ספורט, בדגש על שחייה (גם במים, לא רק בחדר כושר). וכמובן קידום ההוקי מים בישראל 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית