הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקלים בכלל

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
אפשר לדלג על החלק הזה מידע וחפירה :
(כבר פתחתי על זה אשכול בעבר והתלוננתי על כמה fbw גרוע אחרי שלושה שבועות - (כנראה שזה רק לי), שכחתי לציין שאני אסמטי בכלל ורק לפני שבוע ירד לי האסימון שסביר להניח שזאת הבעיה העיקרית בגללה אני לא עולה במשקלים. יש לי אסטמה ברמה בינונית אני בערך כל יום לוקח שאיפה אחת וגם לפני אימון.
התאמנתי חודש fbw שבהם עליתי במשקלים עד שלושה שבועות בשבוע האחרון לא עליתי במשקלים בכל שלושת האימונים של השבוע והמשכתי משם ל- a-b
שהכנתי לבד...) חשוב לציין שאני עולה במשקל התחלתי מ 70 קילו ועכשיו אני 77 קילו בחודש וחצי , ואני רואה גם התפתחות לא רעה של שריר בתקופה כזאת של זמן אבל חושש שמה שיקרה בהמשך הוא שאני יתקע מאוד מהר בגלל שאין לי עומס על השריר.

אני אסתמטי וכנראה שזה הדבר המרכזי שמפריע לי לעלות במשקלים מאחר ונתקעתי במשקלים מגוכחים די מהר על המוט בתכנית fbw וגם אני מקפיד לישון לפחות שמונה שעות ואוכל כל שלוש שעות ארוחה עם חלבונים פחמימות ומינרלים (שומנים הכנסתי יותר מודעות לזה רק עכשיו אבל לא חושב שזאת הסיבה..).
חושב שאם אני לא יכול להעלות במשקלים בתרגילים בסיסיים לפחות למצות את השריר עם יותר תרגילים זאת האופציה הטובה ביותר בשבילי ...
עכשיו אני על ab אני אשמח גם לעצה על התכנית a-b שהכנתי ,אשמח לשינויים ושיפורים.. או כל שינוי אחר ועצות.

חזה רגליים יד אחורית-
חזה: בנצ' 3x8
דאמבל בשיפוע חיובי 3x8
פלייס 3x10

רגליים: סקוואט 3x8
דאמבל לאנג 3x10
לג קורל ( במכונה להמסטרינג) 3x10

יד אחורית: dips 3xmax
לחיצה צרפתית 3x8-10

גב כתפיים יד קדמית (ובטן):

גב: צ'ין אפס 3xmax
פרונט פול דאון באחיזה רחבה: 3x8-10
סינגל ארמ דאמבל ראו : 3x8-10

כתפיים: פרס עם דאמבלים : 3x8
הרחקה מלפנים דאמבלים 3x8-10
הרחקה לצדדים דאמבלים: 3x10
יד קדמית: עם מוט וי 3x8
עם מרפק על הירך: 3x8

תודה לעוזרים .. סליחה אבל לא יודע כיצד התרגילים קרויים בעברית...

ההגיון לעבור ל ab זה כמו להגיד שאם אתה לא מצליח לרכב עם גלגלי עזר אז תוריד אותם.

אם אתה תקוע בתרגילי הבסיס תוריד משקלים, גם אם זה אומר סקווט עם מקל מטאטא, אחר כך מוט 8 קילו, 12 קילו וכך הלאה
בלחיצת חזה תתחיל אולי עם דאמבלים

• פותח/ת השרשור
ההגיון לעבור ל ab זה כמו להגיד שאם אתה לא מצליח לרכב עם גלגלי עזר אז תוריד אותם.

אם אתה תקוע בתרגילי הבסיס תוריד משקלים, גם אם זה אומר סקווט עם מקל מטאטא, אחר כך מוט 8 קילו, 12 קילו וכך הלאה
בלחיצת חזה תתחיל אולי עם דאמבלים

תודה על התגובה...
1) שבוע שלם שבהם שלושה אימונים לא הצלחתי לעלות כלל במשקלים לא מדד לכך שאני צריך לעבור תכנית?
2)האם אי אפשר לתת קרדיט לאסטמה שיש לי למניעה בעלייה במשקלים ולפיתוח שריר? (אני מתנשף די הרבה במכון).
3) מתי כן אוכל לדעת שמיציתי את התכנית?

(חח הרגת אותי עם מקל מטטא D:)

תודה על התגובה...
1) שבוע שלם שבהם שלושה אימונים לא הצלחתי לעלות כלל במשקלים לא מדד לכך שאני צריך לעבור תכנית?
2)האם אי אפשר לתת קרדיט לאסטמה שיש לי למניעה בעלייה במשקלים ולפיתוח שריר? (אני מתנשף די הרבה במכון).
3) מתי כן אוכל לדעת שמיציתי את התכנית?

(חח הרגת אותי עם מקל מטטא D:)
שבוע זה לא אינדיקציה לכלום, פשוט בחרת משקלי התחלה כבדים מדי
האסטמה אולי מפריעה אבל אין לך מה לעשות נגד זה
תתאמן כמה חודשים ואז תחשוב על שינויים

• פותח/ת השרשור
שבוע זה לא אינדיקציה לכלום, פשוט בחרת משקלי התחלה כבדים מדי
האסטמה אולי מפריעה אבל אין לך מה לעשות נגד זה
תתאמן כמה חודשים ואז תחשוב על שינויים

תודה על העזרה!.. שני שאלות אחרונות ברשותך...
1) פעם אחרונה שעשיתי press נתפס לי השריר חזק, אני די מפחד לעשות את זה אי אפשר לעשות פרס עם דאמבלים במקום?
2) האם אפשר להשאר להשאר עם הגרסא של המתח במקום לעשות powerclean ?

תודה על העזרה!.. שני שאלות אחרונות ברשותך...
1) פעם אחרונה שעשיתי press נתפס לי השריר חזק, אני די מפחד לעשות את זה אי אפשר לעשות פרס עם דאמבלים במקום?
2) האם אפשר להשאר להשאר עם הגרסא של המתח במקום לעשות powerclean ?
איזה שריר נתפס לך בפרס? אם נתפס לך הצוואר תקפיד להסתכל קדימה
אתה יכול לעשות מתח במקום פאוורקלין, אפילו עדיף

• פותח/ת השרשור
איזה שריר נתפס לך בפרס? אם נתפס לך הצוואר תקפיד להסתכל קדימה
אתה יכול לעשות מתח במקום פאוורקלין, אפילו עדיף

גם אני חושב שמתח עדיף, למה כולם אומרים שעדיף powerclean ? התכנית המקורית של ss מעדיפה גם powerclean ....

ונתפס לי הכתף עצמו בדגש על הכתף האחורית אני חושב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית