הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השמנה מסיבית בתקופת המסה

DanielOhana

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
יצא לי פה לקרוא כמה נושאים ותגובות של אנשים שמצד אחד מדווחים שהם התקדמו יפה בתקופת המסה שלהם אבל הם עלו המון באחוזי שומן.

אני גם עכשיו בתקופת מסה, אני אוכל לפי התפריט והמדריכים שלכם באתר ומאד משתדל להתאמן בהתאם.

האם אכילה נכונה שבה הקלוריות מגיעות מהמקורות הנכונים [חיטה מלאה, דגים וכו'] ולא מכל מיני מזונות ג'נק יכולה גם להוביל לצד העליה במסה לעליה גדולה באחוזי השומן? מן הסתם אני מדבר על כל זה בתנאי שהבנאדם מתמיד באימונים ואוכל באמת "נכון"

אני שואל את זה בגלל שלי יש ממש חרדת השמנה, הייתי פעם די שמן - 10 קילו יותר מהיום (יחסית למבנה גוף שלי זה משמעותי), עשיתי חיטוב בעצמי (הרבה לפני שידעתי שהאתר הזה קיים) ואני לא רוצה אפילו בצחוק לחזור ל"גודל" הזה שוב בגלל אחוזי שומן.

אשמח לתשובה(:
דניאל

*אני מאד מקווה שזה הפורום הנכון

למה לגוף קשה להוריד מישקל באחוזי שומן נמוך , ובאחוזי שומן גבוהים ניתן להעלות מסה שריר ואף להוריד באחוזי השומן ? מערך ההורמונים מישתנה לפי אחוז השומן?

באחוזי שומן נמוכים קשה לרדת עוד כי הגוף מנסה לשמור על מאגרי האנרגיה שלו (שומן) ובאחוזי שומן גבוהים יש לגוף המון אנרגיה שמגיע מהשומן שבגוף ככה שאפשר להעלות את מסת השריר אפילו בגירעון קלורי.

באחוזי שומן נמוכים קשה לרדת עוד כי הגוף מנסה לשמור על מאגרי האנרגיה שלו (שומן) ובאחוזי שומן גבוהים יש לגוף המון אנרגיה שמגיע מהשומן שבגוף ככה שאפשר להעלות את מסת השריר אפילו בגירעון קלורי.
כן,רציתי לדעת על " המנגנונים" שגורמים לכך.

גם את ההערה הזאת אני לא מצליח להבין.
ואם הוא מעבדה, אז כן הגיוני להיות "מחוטב" באמצע תקופת מסה?
השאלה למה אתה מתכוון ב "הגיוני", האם הכוונה במצב של "למה להיות מחוטב בתקופת ה "מסה" "
או השאלה היא האם יש הגיון ואפשרות להיות מחוטב בתקפת המסה...
אז הראשון הוא עניין של העדפה, ובסופו של דבר יש הפרשות על התוצאה וההתקדמות, המצב השני אפשרי בהחלט.

השאלה למה אתה מתכוון ב "הגיוני", האם הכוונה במצב של "למה להיות מחוטב בתקופת ה "מסה" "
או השאלה היא האם יש הגיון ואפשרות להיות מחוטב בתקפת המסה...
אז הראשון הוא עניין של העדפה, ובסופו של דבר יש הפרשות על התוצאה וההתקדמות, המצב השני אפשרי בהחלט.

לא משוכנע למה בדיוק אתה מתכוון בשאלה 'הראשונה'. אבל האמת זה פחות חשוב לי.
יותר מענין אותי איך אתה מייצר "תקופת מסה חטובה"...
האם אתה מתכוון למצב בו אתה נמצא בעודף קלורי, מוסיף שריר, ויחד עם זאת לא עולה באחוז השומן?
אני לא יודע אם אולי 'חומרים' יכולים לסייע במצב כזה, אבל באופן טבעי נראה לי שזה מסובך מאוד ומין הסתם ההתקדמות (במסה רזה ובכוח) תהיה כמעט לא קיימת. לא ככה?

GH ידידי, אם סקוואט זו התרופה לכל המחלות הקיימות, GH זו התרופה לכל הקיימות והעתידיות 😃
עם GH במיוחד לאנשים שמנים ולכאלו שלא נגעו בחומרים או לא נגעו במשהו רציני בכל מקרה (אפקט "ראשוני") יכולים לעלות במסת השריר בקצב מסחרר (כמובן תלוי במינונים) וגם לרדת בשומן באותו הזמן.
נכון נשמע לא הגיוני, אבל אין הגיון כבר כשאתה לוקח חומרים.
כמו כן, זה יכול להשתנות מאחד לשני כי הכל בסופו של דבר עניין גנטי ואיך ההורמונים מגיבים לכך.

GH ידידי, אם סקוואט זו התרופה לכל המחלות הקיימות, GH זו התרופה לכל הקיימות והעתידיות 😃
עם GH במיוחד לאנשים שמנים ולכאלו שלא נגעו בחומרים או לא נגעו במשהו רציני בכל מקרה (אפקט "ראשוני") יכולים לעלות במסת השריר בקצב מסחרר (כמובן תלוי במינונים) וגם לרדת בשומן באותו הזמן.
כמו כן, זה יכול להשתנות מאחד לשני כי הכל בסופו של דבר עניין גנטי ואיך ההורמונים מגיבים לכך.
😍😍😍

ובאופן טבעי לא, נכון?

איך שלא יהיה, תפסת את תשומת הלב שלי : ))
הקסם הזה עובד גם על כאלה לא שמנים + זקנים מעל גיל 40?
והוא נחשב מהתרופות 'המסוכנות' יחסית, או משהו סביר?

GH הוא יחסית בטוח כי אפילו לא צריך לעשות לו PCT.
מצד שני GH הוא לא חומר למתחילים בכלל, מצד שלישי תלוי מאוד במינון.
במינונים יחסית גבוהים צריכים להתחיל לשלב את זה עם אינסולין כי אחרת יש חשש לסכרת, מה שמסבך מאוד את אופן השימוש וסכנת השימוש.
בקשר לזקנים, GH יכול מאוד לעזור במובן של אנטיאיג'ינג, יש עדויות של המון שחקנים שמזריקים שנים במינונים יחסית נמוכים רק בשביל זה (2-5IU)

נשבע שלא הבנתי כעמט אף מילה ממה שרשמת שם : ))))

תבדוק בבקשה אם יש לך איזה מאמר/הודעה שיתנו לי קצת רקע ופרטים
על הדבר הזה.
(ותיכף אני ניגש לבדוק בפורום השני כאן אם יש שם איזה הסבר למינוחים שכיחים)

נשבע שלא הבנתי כעמט אף מילה ממה שרשמת שם : ))))

תבדוק בבקשה אם יש לך איזה מאמר/הודעה שיתנו לי קצת רקע ופרטים
על הדבר הזה.
(ותיכף אני ניגש לבדוק בפורום השני כאן אם יש שם איזה הסבר למינוחים שכיחים)

יש בפורטל.

המאמר בפורטל (מדריך למתחילים + פרופילים של סטרואידים) זהה למופיע בפורום עצמו,
ולא מצאתי שם אינ' לגבי GH

למה לגוף קשה להוריד מישקל באחוזי שומן נמוך , ובאחוזי שומן גבוהים ניתן להעלות מסה שריר ואף להוריד באחוזי השומן ? מערך ההורמונים מישתנה לפי אחוז השומן?
לגוף קשה להוריד משקל באחוז שומן נמוך כי הגוף נכנס למגננה קשה, מאגרי שומן הן אנרגיה עיקרית לגוף בעת מנוחה ולכן כשאין לו ממש מהיכן לקחת הוא מתחיל לאגור.
סיבה נוספת ירידה מסיבית ב BMR באחוזי שומן נמוכים, גם עם חומרים, מה שמקטין את הגירעון הקלורי והוא לא כמו שמחשבים עם מחשבוני תזונה למינהם, הם לא מדוייקים בעליל באחוזים 10 ומטה (לערך). כמו כן תיפקוד הורמונאלי לקוי, היחלשות מערכת החיסון ועוד.
כמובן שנמצא יוצאים מין הכלל שזהו ה SET POINT הטבעי שלהם (5-6% ויש כאלו) ולא תהיה להם בעיה ממשית להגיע לאחוז שומן שכזה, מתחת ל5% לא מאמין שבן אדם קיים בעולם כ SET POINT טבעי, אלא אם הוא חולה במחלה כולשהי או שאין לו מקור תזונתי זמין (אפריקה לדוגמה).
באחוזי שומן גבוהים ניתן לעלות מסת שריר כי:

1. לרוב המתאמן הוא מתחיל ורק דרך בחד"כ, אפקט זה דיי נפוץ לאנשים שפעם ראשונה בחיים שלהם מרימים משקולת/מוט.

2. אותם אנשים לא משתמשים בגירעון המקסימלי שלהם כי הם פשוט יצומו ולא יאכלו כלום, עקב הגירעון היחסית קטן והאנרגיה המרובה שהם מכניסים לגוף שלהם (יחסית, לממדים שלהם) יכולה להקנות להם את העודף לבניית מסת שריר תוך כדי ירידה בשומן

3. שוב מצב הורמונאלי שמקנה זאת עקב ירידה במשקל ועדיין מספיק קלוריות לעשות דברים אחרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית