הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב רגליים בבנץ' כבד

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
בדרך כלל שאני בא לסטים כבדים של 5RM או 1RM משהו כזה, אני בדר"כ על קצות האצבעות שלי בלג דרייב.. ומתי שאני מתחיל את הסט עצמו, אני מרגיש כאב בלתי נסבל כמו התכווצות כזאתי בהאמסטרינגס אבל זה כאב ממושך.. זה קורה לי רק בסטים כבדים וזה ממש הורס לי את כל הבנץ'.. ניסיתי לשנות את המיקום של הרגליים לפשוט לשיט את הכפות רגליים על הרצפה והכאב נעלם אבל זה מונע ממני להשתמש בלג דרייב כמו שצריך

אני מתחמם כמו שצריך FULL BODY לפני כל אימון אז זאת לא בעיה של חימום

יש מצב שזאת בעיה של MOBILITY ??
עצות ?

בדרך כלל שאני בא לסטים כבדים של 5RM או 1RM משהו כזה, אני בדר"כ על קצות האצבעות שלי בלג דרייב.. ומתי שאני מתחיל את הסט עצמו, אני מרגיש כאב בלתי נסבל כמו התכווצות כזאתי בהאמסטרינגס אבל זה כאב ממושך.. זה קורה לי רק בסטים כבדים וזה ממש הורס לי את כל הבנץ'.. ניסיתי לשנות את המיקום של הרגליים לפשוט לשיט את הכפות רגליים על הרצפה והכאב נעלם אבל זה מונע ממני להשתמש בלג דרייב כמו שצריך

אני מתחמם כמו שצריך FULL BODY לפני כל אימון אז זאת לא בעיה של חימום

יש מצב שזאת בעיה של MOBILITY ??
עצות ?
זו תופעה מוכרת, קורה בד"כ בתקופה של עומס. הייתי מנסה לתסף קצת במגנזיום ואבץ ובודק אם זה עובר.

• פותח/ת השרשור
זו תופעה מוכרת, קורה בד"כ בתקופה של עומס. הייתי מנסה לתסף קצת במגנזיום ואבץ ובודק אם זה עובר.

אסור מגנזיום במכון -_- אני חושב שזה פשוט הPOSITION של הרגליים שלי בבנץ' שלא מאפשרים לי ככה, הבעיה היא איך אני מסדר את זה? כי אני לא יכול להשתמש בלג דרייב כמו שצריך עם כפות רגליים על הרצפה
יש מצב שאתה מרים את הישבן ?
לא, יש מצב שזאתי בעיה של MOBILITY ברגליים ?

אסור מגנזיום במכון -_- אני חושב שזה פשוט הPOSITION של הרגליים שלי בבנץ' שלא מאפשרים לי ככה, הבעיה היא איך אני מסדר את זה? כי אני לא יכול להשתמש בלג דרייב כמו שצריך עם כפות רגליים על הרצפה

לא, יש מצב שזאתי בעיה של MOBILITY ברגליים ?
חחח הוא דיבר על מגנזיום ואבץ התוספי תזונה לא על האבקת מגנזיום.

נסה את זה

• פותח/ת השרשור
חחח הוא דיבר על מגנזיום ואבץ התוספי תזונה לא על האבקת מגנזיום.

נסה את זה

אה חחחחח איזה מפגר אני חחח אני משתמש במגנזיום , ואני אנסה את זה, מחר יש לי בנץ' סשן אני אעדכן !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית