צבא

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
מעניין אם היית מדבר אחרת אם היית 3 שנים לא עושה כלום ולא באשמתך
לא הייתי מסכים לזה ומתעקש -כלא אם צריך
לבזבז 3 שנים כל תפקיד פח זה באמת באסה אבל כל תפקיד הוא בורג קטן במערכת כמו שטייס לא יכול בלי כל הטכנאים בלי הטבחים ובלי העובדי רסר ועוד הרבה תפקידים שבסוף בעזרת כולם הטייס יכול לעשות את שלו

• פותח/ת השרשור
לבזבז 3 שנים כל תפקיד פח זה באמת באסה אבל כל תפקיד הוא בורג קטן במערכת כמו שטייס לא יכול בלי כל הטכנאים בלי הטבחים ובלי העובדי רסר ועוד הרבה תפקידים שבסוף בעזרת כולם הטייס יכול לעשות את שלו
ככה אתה חושב אני כבר יומיים פשוט לא עושה כלום (זה כמה אני אפילו לא בורג) כי חשבו שמעבירים אותי ובסוף לא העבירו אנחנו 5 אנשים על 3 מחשבים בתפקיד שמחייב מחשב הייתי אמור להגיע למודיעין בגלל שפשוט לא עושים משהו יוצא שאני לא עובר וזה עוד כלום חשבתי להיות חייל טוב אז יתחשבו לא עבד חשבתי כמוך בדיוק עד שזה קרה לי מבטיח לך במיוחד אם אתה בתפקיד כמו שלך והיית נמצא במקומי (דרך אגב סתם שתבין שאני עם דפר 90 מתמטיקה אנדלית סיימתי לפני יב והרחבתי פיזיקה ) ושמו אותי עובד כללי בגלל רצף של טעויות שלא נגמר
אני בחור רחוק מהבית ואני פשוט מבמזבז 5 יום מהחיים שלי כל שבוע.
אז ברור שיש אנשים שמנסים לעקוץ (לך לביקור רופא 99% שמה באים לעקוץ) אבל תבין שעל רוב החיילים הצבא שם זין ואין לי בעיה שלא יעשה מה שאני מבקש אבל כמה אפשר לשים על סן אדם זין שפעם אחר פעם משקרים לך ואתה אפילו לא יכול לעשות כלום בקשר למודיעין אני הייתי אמור לצאת לפני שנה לקורס ולתפקיד מה עשו לי פשוט לא מעבירים אותי סיווג ככה שמצד אחד אני עדיין בתהליך ובגלל שאני בתהליך והתשובה היא לא שלילית אז אני לא יכול לערער (כבר היה עדיף שהיו אומרים לי לא עברת סיווג) וזה רק משהו אחד שעשו לי
תחשוב היו עושים לך את זה על התפקיד שהיה לך או שיש לך כרגע מה היית עושה לא היית מנסה לעקוץ על כל דבר קטן (סתם שתבין עוד טיפה איך הצבא עובד אצלי שברתי עצם אמרו לי תקבע טור לרופא רבתי איתם פשוט אמרו לי תחשוב מה היית עושה אם לא היית יודע שזה שבר ורק היה את הכאב )
עדיין חושב שמה שאני עושה לא בסדר?

כל תפקיד הוא בורג קטן במערכת כמו שטייס לא יכול בלי כל הטכנאים בלי הטבחים ובלי העובדי רסר ועוד הרבה תפקידים שבסוף בעזרת כולם הטייס יכול לעשות את שלו
טוב זה פשוט שקר.
יש כולכך הרבה אבטלה סמויה בצה"ל שזה פשוט מגוחך.

טוב זה פשוט שקר.
בצהל יש כל כך הרבה תפקידים שהם לא מעניינים שהסטיגמה של אחד כותב אחד עושה היא נכונה.
כי פשוט צריכים מישהו שישב ויעשה את הקליקים שהוא צריך כי לאף אחד אחר אין זמן לזה

עובד אצלי בסופשים בחור שלא לובש מדים בכלל, והתפקיד שלו מסווג כך שהוא אפילו לא מספר באיזה איזור הבסיס שלו ממוקם, למה להיות כזה אנטי ושלילי? תתפלא! יש תפקידים מסווגים בצה"ל WELCOME TO ISRAEL.

קלישאה של קורסים מעפנים בצה"ל, זה לא נכון.
יש לא מעט תפקידים שיש להם כמה תקנים אבל יכולים להיות מבוצעים על ידי אדם אחד או שניים, כי ביתר הזמן כל מי שבתפקיד הזה לא עושה פשוט כלום חוץ מלחפש כשרון להעלות לחיילים מצייצים.

ובקשר אליך @Matty אתה אוהב לבלבל הרבה את השכל, אתה בקושי בן 18, אין לך דבר וחצי דבר עדיין עם המערכת הזו, בבקשה תחזור אחרי שתעבור דבר או שניים.

עובד אצלי בסופשים בחור שלא לובש מדים בכלל, והתפקיד שלו מסווג כך שהוא אפילו לא מספר באיזה איזור הבסיס שלו ממוקם, למה להיות כזה אנטי ושלילי? תתפלא! יש תפקידים מסווגים בצה"ל WELCOME TO ISRAEL.

קלישאה של קורסים מעפנים בצה"ל, זה לא נכון.
יש לא מעט תפקידים שיש להם כמה תקנים אבל יכולים להיות מבוצעים על ידי אדם אחד או שניים, כי ביתר הזמן כל מי שבתפקיד הזה לא עושה פשוט כלום חוץ מלחפש כשרון להעלות לחיילים מצייצים.

ובקשר אליך @Matty אתה אוהב לבלבל הרבה את השכל, אתה בקושי בן 18, אין לך דבר וחצי דבר עדיין עם המערכת הזו, בבקשה תחזור אחרי שתעבור דבר או שניים.
זוכר בצוק איתן שהעובדי רסר והטבחים עבדו ממש קשה כדי שלכל השאר יהיה מה לאכול ובהישג יד
גם אם אתה לא עושה הרבה ,הקצת הזה עוזר לאחרים לעשות את העבודה שלהם בצורה יעילה.

זוכר בצוק איתן שהעובדי רסר והטבחים עבדו ממש קשה כדי שלכל השאר יהיה מה לאכול ובהישג יד
עובדי רסר - אההה....
עובדי מטבח - כמובן, אלו שהיו בשבוע בית סגרו 21 עם 21 בתחת.
לא אמרתי שעובד מטבח הוא מיותר, אבל אני שירתתי בחטמ"ר, תפסו אצלנו קוים , זה לא 'מצב מלחמה' כאן כמו שזה 'מצב מלחמה' בקריה ובתל השומר.

עובדי רסר - אההה....
לא אמרתי שעובד מטבח הוא מיותר, אבל אני שירתתי בחטמ"ר, תפסו אצלנו קוים , זה לא 'מצב מלחמה' כאן כמו שזה 'מצב מלחמה' בקריה ובתל השומר.
בכל מקום תופסים את המצב אחרת ,קרה כמה פעמים שכולם בטירוף בבור ויוצאים החוצה למעלה כולם ממשיכים להתנהל כרגיל בלי לדעת למה שהתרחש בכלל ,זה בשבילי היה ממש מוזר בהתחלה.

בכל מקום תופסים את המצב אחרת ,קרה כמה פעמים שכולם בטירוף בבור ויוצאים החוצה למעלה כולם ממשיכים להתנהל כרגיל בלי לדעת למה שהתרחש בכלל ,זה בשבילי היה ממש מוזר בהתחלה.
ברור, כי אתה משווה את הבור למשקיות ת"ש של המפקדה.

אז אם הם לא תקפות, ואין בדיקות אחרות.. מה הטעם להגיד שהיית מסווג? או לא לספר על מה שעשית בעבר אם זה לא תקף משפטית?
מה הקשר שהפוליגרף לא תקף? למה שהוא יפרסם על גבי האינטרנט דברים כאלה?
טוב זה פשוט שקר.
אתה בטח אומר את זה מתוך נסיון צבאי עשיר והיכרות מעמיקה עם המערכת מבפנים.
בחייאת מתי, בקושי סיימת תיכון מה אתה משחק אותה

• פותח/ת השרשור
עובדי רסר - אההה....

הכי פשוט אני כרגע במשמרת בכלל אכלתי לאכול ושאני כן נמצא איפה שאני אמור להיות אני בכלל לומד לקורסים שלקחתי הפתוחה
אה ושכחתי לציין יש איצ'י חיילת שכרגע בחדר ישנה המפקדים אפילו לא שמו לב
ולקוסטה למה לא הגבת למה ששאלתי
(וגם במלחמה אנחנו בדיוק אותו דבר רק עם עוד פחות עבודה )

מ
הכי פשוט אני כרגע במשמרת בכלל אכלתי לאכול ושאני כן נמצא איפה שאני אמור להיות אני בכלל לומד לקורסים שלקחתי הפתוחה
אה ושכחתי לציין יש איצ'י חיילת שכרגע בחדר ישנה המפקדים אפילו לא שמו לב
ולקוסטה למה לא הגבת למה ששאלתי
(וגם במלחמה אנחנו בדיוק אותו דבר רק עם עוד פחות עבודה )
מה שאלת?

מה הקשר שהפוליגרף לא תקף? למה שהוא יפרסם על גבי האינטרנט דברים כאלה?

אתה בטח אומר את זה מתוך נסיון צבאי עשיר והיכרות מעמיקה עם המערכת מבפנים.
בחייאת מתי, בקושי סיימת תיכון מה אתה משחק אותה
הוא לא טועה.

הוא לא טועה.
אני לא מכיר אותך לכן לא יודע אם אתה אומר את זה מתוך ידע או כי אתה "מכיר אנשים שמכירים אנשים". מתי לא אמר את זה מתוך ידע ונסיון לכן לדעתי לא לעניין שהוא בא בקביעות נחרצות כאלה על סמך שמועות. ולא אמרתי שהוא טועה.

אני לא מכיר אותך לכן לא יודע אם אתה אומר את זה מתוך ידע או כי אתה "מכיר אנשים שמכירים אנשים". מתי לא אמר את זה מתוך ידע ונסיון לכן לדעתי לא לעניין שהוא בא בקביעות נחרצות כאלה על סמך שמועות. ולא אמרתי שהוא טועה.
מה אתה רוצה שאני אביא? סטטיסטיקה?

אני אומר את זה מתוך שירות בימים אלו בתל השומר. כמובן תמיד יכול להיות שזה רק הבסיס שלי.. אבל מהניסיון הבאמת מועט שיש לי עם הצבא ( 7 חודש) מתי ממש לא טועה. וגם מתוך שמועות אפשר ללמוד משהו, גם אם הוא לא בצבא עדיין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית