עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Citrateאלו הם ערכים טובים ?
Magnesium (as magnesium glycinate) 400 mg
אני מבין מהדיון פה שמגנזיום glycinate או taurate זה הסוג המומלץ, אכן כך ?
מתי הכי טוב לצרוך אותו ואיך (אחרי אימון\לפני, עם אוכל\בלי) ?Citrate
חצי שעה לפני השינה.מתי הכי טוב לצרוך אותו ואיך (אחרי אימון\לפני, עם אוכל\בלי) ?
סמוך אליו ז"א שעה הפרש ?לא לצרוך בסמוך אליו מאכילים עתירי סידן
אין לי תשובה חד משמעית כי אני לא מספיק מבין בזה, אני רק יודע שמגנזיום לא נספג טוב ביחד עם סידן.סמוך אליו ז"א שעה הפרש ?
עתירי סידן אני מניח הכוונה לגבינות נכון ?
קופסא של 240 טבליות כשכל טבליה מכילה 200 מ"ג(משמע הקופסא מספיקה ל-4 חודשים) במחיר של בערך 60 שקל זה בסדר ?אין לי תשובה חד משמעית כי אני לא מספיק מבין בזה, אני רק יודע שמגנזיום לא נספג טוב ביחד עם סידן
נראה לי שכןקופסא של 240 טבליות כשכל טבליה מכילה 200 מ"ג(משמע הקופסא מספיקה ל-4 חודשים) במחיר של בערך 60 שקל זה בסדר ?
סידן ומגנזיום (ולא רק מגנזיום) נקלטים בתא על ידי אותם נשאים@Daniel Barack
תוכל לחדד את העניין של לא לצרוך מגנזיום בסמוך למאכלים עתירי סידן ? ,כמה עתירים (גבינה צהובה ?) וכמה זה נקרא "סמוך" ?
הבנתי, אם שעה הפרש זה מספיק אז אין לי בעיה. תודה.בכללי, מגנזיום כדאי לקחת לפני השינה. באם תבחר לבצע זאת כך, אז עד כשעה לפני השינה אל תצרוך סידן משום מקור
קח ריזיקה של שעתיים אבל זה בקיצוןהבנתי, אם שעה הפרש זה מספיק אז אין לי בעיה. תודה.
דרך אגב, לגבינה לוקח זמן להתעכל , שעה זה מספיק ?
אני מניח שכדורי המגנזיום מתעכלים ונספגים יותר מהר מגבינה צהובה 9 אחוז לא?
לקחתי פעם 600 ויום אחרי שלשלתי את החיים, כנראה מינון יתר.נראה לי שאותו הדבר, כן זה מעולה 400 מג של זה. 800 במיקרים שהתאמנת ממש חזק ואתה יודע שאתה הולך להיות מפורק.
חבל שלא קראתי את זה לפני חצי שעה כשהחלטתי לנסות 600 😲לקחתי פעם 600 ויום אחרי שלשלתי את החיים, כנראה מינון יתר
תעדכן 🤣🤣🤣חבל שלא קראתי את זה לפני חצי שעה כשהחלטתי לנסות 600 😲
טוב נראה מה יהיה מחר...
בינתיים הכל טוב 😃תעדכן 🤣🤣🤣
גם אני לקחתי 600 ציטראט וזה הרס לי את הבטן בבוקר,מגנזיום ציטראט הוא משלשל.לקחתי פעם 600 ויום אחרי שלשלתי את החיים, כנראה מינון יתר.
800 נשמע ממש המון
תצרף לכאן את המחקר אם כך.עשו מחקר בתל השומר על זה..
לתל"הככ הרבה תגובות מטעות.. חבל להטעות..
מגנזיום ציטראט הוכח כפחות יעיל מאשר אוקסיד.
אוקסיד יעיל יותר, מרוכז יותר ונספג בגוף פי 3. עשו מחקר בתל השומר על זה..
עזוב גם שזה גרם בעקיפין להפחתה בldl וב crp