הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחת ולתמיד- מגנזיום אוקסיד

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
קראתי במקומות מסויימים שמגנזיום אוקסייד לא נספג טוב בגוף, ובמקומות אחרים שמגנזיום ציטארט פחוץ נספג, מה דעתכם? יש מחקרים שנעשו בנושא?

זד@@@
סמוך אליו ז"א שעה הפרש ?
עתירי סידן אני מניח הכוונה לגבינות נכון ?
אין לי תשובה חד משמעית כי אני לא מספיק מבין בזה, אני רק יודע שמגנזיום לא נספג טוב ביחד עם סידן.
@ברק

אין לי תשובה חד משמעית כי אני לא מספיק מבין בזה, אני רק יודע שמגנזיום לא נספג טוב ביחד עם סידן
קופסא של 240 טבליות כשכל טבליה מכילה 200 מ"ג(משמע הקופסא מספיקה ל-4 חודשים) במחיר של בערך 60 שקל זה בסדר ?

@Daniel Barack
תוכל לחדד את העניין של לא לצרוך מגנזיום בסמוך למאכלים עתירי סידן ? ,כמה עתירים (גבינה צהובה ?) וכמה זה נקרא "סמוך" ?
סידן ומגנזיום (ולא רק מגנזיום) נקלטים בתא על ידי אותם נשאים
מאחר ולסידן מולקולה גדולה יותר, הוא "תופס" למגנזיום את מקור הכניסה, ובכך חלק גדול מהמגנזיום לא נספג לצד הסידן
אין כמות מדוייק לכמה סידן יפגע בכמה מגנזיום, אך מה שחשוב זה לא לצרוך מגנזיום (כתוסף, לפחות) כשעה לפני או אחרי צריכת סידן (הין אם סידן כתוסף או מהמזון, למשל כמו גבינה צהובה)

בכללי, מגנזיום כדאי לקחת לפני השינה. באם תבחר לבצע זאת כך, אז עד כשעה לפני השינה אל תצרוך סידן משום מקור

בכללי, מגנזיום כדאי לקחת לפני השינה. באם תבחר לבצע זאת כך, אז עד כשעה לפני השינה אל תצרוך סידן משום מקור
הבנתי, אם שעה הפרש זה מספיק אז אין לי בעיה. תודה.
דרך אגב, לגבינה לוקח זמן להתעכל , שעה זה מספיק ?
אני מניח שכדורי המגנזיום מתעכלים ונספגים יותר מהר מגבינה צהובה 9 אחוז לא?

הבנתי, אם שעה הפרש זה מספיק אז אין לי בעיה. תודה.
דרך אגב, לגבינה לוקח זמן להתעכל , שעה זה מספיק ?
אני מניח שכדורי המגנזיום מתעכלים ונספגים יותר מהר מגבינה צהובה 9 אחוז לא?
קח ריזיקה של שעתיים אבל זה בקיצון

נראה לי שאותו הדבר, כן זה מעולה 400 מג של זה. 800 במיקרים שהתאמנת ממש חזק ואתה יודע שאתה הולך להיות מפורק.

נראה לי שאותו הדבר, כן זה מעולה 400 מג של זה. 800 במיקרים שהתאמנת ממש חזק ואתה יודע שאתה הולך להיות מפורק.
לקחתי פעם 600 ויום אחרי שלשלתי את החיים, כנראה מינון יתר.
800 נשמע ממש המון

לקחתי פעם 600 ויום אחרי שלשלתי את החיים, כנראה מינון יתר.
800 נשמע ממש המון
גם אני לקחתי 600 ציטראט וזה הרס לי את הבטן בבוקר,מגנזיום ציטראט הוא משלשל.
800 לוקחים במצבים קיצוניים,את ההמלצה הזו קיבלתי מאלכס הספרינטר.
מהגליקונט לקחתי בטעות 1000 מג',לקחתי 500 מג' יחד עם אופטיזינק,שכחתי שלקחתי ואז לקחתי שוב,נרדמתי כמו בול עץ,ניסיתי לקום אחרי 9 שעות ובקושי הצלחתי לצאת מהמיטה,הרגשתי כמו אחרי עיסוי רקמות,ממש רפוי,ולבטן שלום.

ככ הרבה תגובות מטעות.. חבל להטעות..
מגנזיום ציטראט הוכח כפחות יעיל מאשר אוקסיד.
אוקסיד יעיל יותר, מרוכז יותר ונספג בגוף פי 3. עשו מחקר בתל השומר על זה..
עזוב גם שזה גרם בעקיפין להפחתה בldl וב crp

ככ הרבה תגובות מטעות.. חבל להטעות..
מגנזיום ציטראט הוכח כפחות יעיל מאשר אוקסיד.
אוקסיד יעיל יותר, מרוכז יותר ונספג בגוף פי 3. עשו מחקר בתל השומר על זה..
עזוב גם שזה גרם בעקיפין להפחתה בldl וב crp
לתל"ה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית