הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג שדוגל בבילדינג טהור עם תוספות של פאוורליפטינג

matan_321

משתמש מתחיל
112
22
נק' מוניטין:
22
112
22
matan_321 הוסיף לוג חדש:

הלוג שדוגל בבילדינג טהור עם תוספות של פאוורליפטינג - לוג בתזונה ואימונים עם תוכנית ab בשילוב עם סייקל נחמד של יוהימבין

ברצוני לפתוח לוג של תזונה ואימונים בו אפרט את כל התוכנית שאני עושה בשילוב עם הסייקל יוהימבין ולפרט כל אימון שאעשה ואת משקלי העבודה שלי..תודה רבה

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
matan_321 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל בבילדינג טהור עם תוספות של פאוורליפטינג״:

עדכון לוג: 26/07/16

בוקר טוב לכולם..היום הרביעי לסייקל יוהימבין שלי בחיטוב..אספר על עצמי קודם כל נער בן 17 וחצי ,אוהב להתאמן ולהתחזק במכון,עובד בינתיים בתוכנית ab בשילוב של סקוואט ודדליפט כתרגילי בסיס להעלאת הכוח ומסת השריר,עובד בסטייל של בילדינג בשילוב כח..

יום שלישי 26/7/2016:יום מנוחה לאחר ראשון שני של ab שכל אימון בערך שעתיים ..קם לאירובי בוקר על בטן ריקה עם היוהימבין על מנת להעצים את האפקט שלו בגוף וליצור סביבה של שריפת שומן ולרוקן מאגרים,בעיקר כדי להעביר את הצום 4 שעות עם היוהימבין בבוקר ולנצל את החומר כמה שיותר בגוף..יוצא לאירובי בוקר של שעה על דופק 150-170 ..אליפטיקל שולט:jester:🥰

קרא את שאר עדכון הלוג...
60 דקות של אירובי על בטן ריקה עם 7 כדורי יוהימבין וקפאין..היה מאוד קשה היום,הרגשתי את תופעות הלוואי במיוחד באירובי קצת סחרחורות,התקפים קטנים כאלה של אנרגיה ושיגעון שקצת הפריעו לי באירובי,סך הכל החומר עושה עבודה טובה בגוף ..הזמנתי עוד 2 קופסאות אתמול כדי להמשיך את הסייקל ולמשוך אותו לזמן ארוך יותר סביבות החודשיים..
מחר אימון a:
חזה:
לחיצת חזה בדאמבלים-6*3 חזרות
לחיצת חזה עליון בדאמבלים-6-8*3
פרפר-10-12*3
כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה-6*3
הרחקת כתפיים בעמידה-10-12*2
תרגיל עם משקולות לכתף אחורית
יד אחורית-
מקבילים צר עם משקל-6-8*3
לחיצה צרפתית סטייל ריפטו-12*3
אימון לוקח לי סביבות שעתיים~שעתיים וחצי
אירובי בוקר לא יעשה מחר עם היוהימבין עקב משמרת בוקר ב8 וחצי ככה שאין זמן149eg:🙁😴
משקלי עבודה באימון-135 קג סקוואט ל3-pr
דדליפט 140 ל5
לחיצת חזה -40 קילו ל6 חזרות בדאמבלים לא עובד מוט פשוט לא אוהב..
לחיצת כתפיים-30 קילו ל5 לחיצה בישיבה..
סטיף לג דדליפט-42.5 קילו בדאמבלים כל יד ל12-15 חזרות בערך עם רצועות לידיים
סך הכל אני בחיטוב עכשיו ומנסה לשמר כך שזה מאוד קשה עם היוהימבין שמרוקן אותי אז אני צופה ירידה קטנה בכח בהמשך החיטוב..בהצלחה לי:s85:
אימון חזה כתפיים יד אחורית יוצא לדרך על 3 שעות שינה אני גמור מעייפות אחרי עבודה..צבעתי פאקינג מקלט היום ואני שבור..מצפה לאימון נחמד היום..🏋️🚴😕😭

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית