ייעוץ חוסר תאבון מוגזם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני במאזן חיובי של 1000 והאמת שכבר חודש וחצי אני עומד ממש טוב בערכים יום יום
אבל בשבוע האחרון אני פשוט מרגיש חוסר תאבון מוחלט ואני דוחף פשוט בכוח אוכל...
אני לא נהנה לאכול כבר ובהרגשה אני מסוגל לא לאכול בכלל כל היום...

התאבון הוא גורם משפיע מאוד וזה מכביד עליי להגיע לערכים שלי ולמאזן הזה כשאין לי תאבון בכלל. אני פשוט מרגיש מפוצץ כל הזמן..

אשמח לשמוע אם יש דברים שכדאי לנסות על מנת לשפר את המצב
אגב בגלל החוסר תאבון יוצא לי הרבה פעמים לגנוב קלוריות וערכים מדברים לא איכותיים כמו חטיפים מידי פעם או גלידות וחרא כאלה.. אני רוצה להפסיק עם זה אבל אני פשוט מרגיש מפוצץ כל הזמן והדברים האלה עתירי קלוריות ועוזרים לי לסגור פינות.....

העיקרון בלאכול כל שעתיים וחצי זה לא להרחיב את הקיבה אלא לנצל את הזמן כדי להגיע לערך הקלורי הנדרש בסוף היום ,ומדובר על ארוחות קטנות יחסית כדי שלא תרגיש מפוצץ ותוכל לאכול עוד אחרי שעתיים וחצי ,בגלל זה אמרתי לך תעלה את התוכנית שלך שנראה אותה
זה לא נכון
הקיבה תתרחב כך או כך
אין הבדל בתהליך העיכול אם תאכל 3 או 6 ארוחות
הרגשת ה"התמלאות" מתבטלת ברגע שאתה נניח אוכל כל 6 שעות "רק" 3 ארוחות ולא כל 3 שעות 6 ארוחות

זה לא נכון
הקיבה תתרחב כך או כך
אין הבדל בתהליך העיכול אם תאכל 3 או 6 ארוחות
הרגשת ה"התמלאות" מתבטלת ברגע שאתה נניח אוכל כל 6 שעות "רק" 3 ארוחות ולא כל 3 שעות 6 ארוחות
ואם אכלת כל 6 שעות כמו שאתה טוען, אתה ער 18 שעות מה עם זמן המנוחה(שינה) שאמור להיות יותר מ6 שעות שינה כדי להתאושש כמו שצריך? סתם מיותר הויכוח הזה, כל אחד ומה שנוח לו, ולגבי כמויות אוכל והתרחבות הקיבה אני לא מצדיק אותך הרי מי שאוכל כמויות גדולות כן תתרחב לו הקיבה כדי שתוכל להכניס אליה את הארוחות הגדולות האלה, עובדה אני עכשיו לא מסוגל לאכול הרבה כי התרגלתי לאכול ארוחות קטנות גם אם אני ארצה אני לא יכול.

ואם אכלת כל 6 שעות כמו שאתה טוען, אתה ער 18 שעות מה עם זמן המנוחה(שינה) שאמור להיות יותר מ6 שעות שינה כדי להתאושש כמו שצריך? סתם מיותר הויכוח הזה, כל אחד ומה שנוח לו, ולגבי כמויות אוכל והתרחבות הקיבה אני לא מצדיק אותך הרי מי שאוכל כמויות גדולות כן תתרחב לו הקיבה כדי שתוכל להכניס אליה את הארוחות הגדולות האלה, עובדה אני עכשיו לא מסוגל לאכול הרבה כי התרגלתי לאכול ארוחות קטנות גם אם אני ארצה אני לא יכול.
אתה ער 12 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית