הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפני פתיחת ליגת העל - ניחוש הטבלה בסוף עונת 2016/2017

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
להלן הערכה שלי, מוזמנים להגיד את דעתכם, נראה בסוף העונה מי צדק : (דגש על ה 4 הראשונות)

1. מכבי תל אביב
2. מכבי חיפה
3. הפועל תל אביב
4. הפועל באר שבע
5. בית"ר ירושלים
6. קריית שמונה
7. בני יהודה
8. הפועל כפר סבא
9. בני סכנין
10. הפועל רעננה
11. הפועל חיפה
12. מ.ס אשדוד
13. אשקלון
14. מכבי פתח תקווה

דרך אגב, אני אוהד מושבע של מכבי חיפה

הפועל באר שבע 4???
מכבי מקום ראשון? אחי הם נראים כמו הצרות שלי ויש לי הרבה
הפועל? מקום שלישי????

אני מקווה שזה סתם הטרלה

בתור אוהד חיפה:

1. ב"ש
2. מכבי ת"א
3,4. ממש מתלבט בין חיפה לבית"ר... אם חיפה יקנו עוד 2-3 שחקנים (דגש על מגן שמאלי) אז יש סיכוי
5. הפועל ת"א
6. קריית שמונה
7. בני יהודה
8. הפועל חיפה
9. הפועל רעננה
10. מ.ס אשדוד
11. סכנין
12 פתח תקווה
13. כפר סבא
14 אשקלון

ממקום 6 ומטה זה משחק ניחושים אצלי

>שם את חיפה מקום שני
>שם את באר שבע מקום רביעי

והפועל ביניהם. באיזה סרט אחי?

• פותח/ת השרשור
רועי קהת חתם, קשר צכי בדרך ומאמן מהשורה הראשונה.. חכו קצת

הפועל זה עניין של שנה, שנתיים עד שהם יתמוטטו.

הבעלים שלהם זה בנאדם הזיה, לא יודע איך הוא איש עסקים ובעל ממון, לבנאדם אין שום חשיבה כלכלית הוא פשוט קונה מכל הבא ליד. אם אני לא טועה הפועל כבר בחובות של 70 מיליון שקל והבנאדם ממשיך לבזבז.

מכבי חיפה זה כבר כמה שנים שמשו שם לא עובד. וזה לא שיעקב שחר לא מוציא כסף - הוא כן. כמעט כל שנה הוא מחליף את כל הסגל ומביא מאמן. כל קבוצה אחרת תרצה בעלים כזה. אם תשאלו את אוהדי בית"ר ירושלים הם לוקחים עכשיו את שחר כבעלים. לא יודע על מה יש לאוהדי חיפה לבכות.

ב"ש זאת קבוצה שעד לפני כמה שנים הייתה בליגה לאומית או דשדשה בתחתית ליגת העל, פתאום הם התחילו להרים את האף ולעוף על עצמם חבל על הזמן. יש להם עוד הרבה זמן להיחשב כאחת מהקבוצות הגדולות של הליגה. כרגע רואה רק טרמפיסטים במשחקים שלהם. יש להם מזל משמים שאלונה הסתכלה עליהם, הם לא שווים כלום ושום דבר.

מכבי לאט לאט יורדת למקום הטבעי שלה, ידעתי שבלי זהבי הם לא שווים כלום. העונה תהיה עונת המבחן שלהם. נראה מה הם שווים(אני לא מעריך שהרבה). עם הכסף שג'ורדי מקבל מגולדהאר אני הייתי לוקח אליפות עוד בינואר בפער. השחקנים הזרים שמכבי מביאה לא משדרגים אותה.
זוכר כשארקדי גאידמק היה הבעלים של בית"ר ירושלים ואז באמת בזמנו הגיעו לכאן כוכבים(בהשוואה לליגה שלנו כן...) כמו ג'רום לרואה, דרק בואטנג, דוד אגנסו, פבריס פרננדס אלו שחקנים שבאמת שידרגו את הקבוצה הזאת בזמנו והיו כפול 4 מעל הליגה.

• פותח/ת השרשור
אתם מתרשמים לרעה ממכבי חיפה ממשחקי טרום עונה אך אתם שוכחים שהם בחצי הרכב.. עטר, פלט, ג'אבר,
רועי קהת חתם שהוא סוג של שובר שיוויון, קשר צ'כי תותח שהמאמן החדש הביא איתו ומהפכה ניהולית.
אני כן מאמין בספורט דירקטור הזה.

לגבי באר שבע - אין להם סגל נוצץ והם ישחקו באירופה ולא יעמדו בלחץ
מכבי ת"א ? - קשה לדעת, בקושי התחזקה ונפרדה מערן זהבי, מה שכן, הביאו קשר ארגנטינאי בעל שם עם שכר של מיליון יורו! אולי הוא יעשה את ההבדל.

הפועל ת"א - גם קבוצה לא רעה עם מאמן קבוצות מצויין, תהיה בין הארבע הראשונות בבטוח

בית"ר ירושלים ? אבוחצירא בחוד? נו באמת

מרועי קהת אני לא תופס, למען האמת עד היום לא הבנתי מה לעזאזל התפקיד שלו ? פליימייקר ? חלוץ ? קשר כנף ?
את המנהל המקצועי החדש אני לא מכיר אז אין טעם לדון עליו. העובדה היא שמכבי חיפה לא נראית טוב בשנים האחרונות כי משהו שם לא עובד.
כנראה ששחר הבין שאין יותר מדי אופציות בשוק המאמנים אצלנו(וגם אלו שכן, כולם כבר חתומים בקבוצות) אז הוא החליט ללכת על מנהל מקצועי זר שיתווה את הדרך ויעשה בשבילו את הכל.

ב"ש זאת קבוצה שעשתה אליפות היסטורית ותעשה אולי עוד אחת בלחץ, ושלא נראה לי סביר שתחזור על זה כמעט כמו ק"ש לפני כמה שנים.

מכבי יכולה להביא איזה שחקנים שהיא רוצה - הם תמיד נשארים עם שחקנים שלא משדרגים אותם באמת וסתם עולים יותר מדי ומשלמים להם סכומים לא הגיוניים. אם אלי טביב לא היה כזה קמצן שאין דברים כאלה הוא היה יכול להיות סקאוטר מצויין. יש לו עין חדה לשחקנים. את עומר אצילי הוא קנה מראשל"צ בפינאטס והיום הוא השחקן הכי טוב בליגה והוא יכול למכור אותו בכיף במיליון, 2 מיליון יורו.

קשה לי להאמין שגוטמן יוכל לשחזר את מה שהוא עשה בזמנו עם הפועל ת"א בטח שהשנה יש כמה קבוצות טובות בליגה שיתנו פייט על המקומות הראשונים.

לבית"ר ירושלים יש פוטנציאל, יש שם מספיק שחקנים רעבים שרוצים להצליח ונבנה שם סגל יחסית רחב(בסטנדרטים של אלי טביב כן...) לכמה מסגרות.
גם אבוחצירא וגם שכטר היו שחקנים "מתים" ועכשיו הם קמו לתחיה והם פשוט נהנים מכדורגל. חושב שהם צריכים חלוץ זר טוב ועוד שחקן התקפה כדי להשלים את הסגל אם הם רוצים להתמודד עם ב"ש ומכבי על האליפות.

לגבי באר שבע - אין להם סגל נוצץ והם ישחקו באירופה ולא יעמדו בלחץ
מליקסון הוגו הובאן בוזגלו שיר צדק מיגל ויטור והיד עוד נטויה אין סגל בארץ שעומד איתנו אחי
ב"ש זאת קבוצה שעשתה אליפות היסטורית ותעשה אולי עוד אחת בלחץ, ושלא נראה לי סביר שתחזור על זה כמעט כמו ק"ש לפני כמה שנים.
מת עליכם שאתם מזלזלים ככה בוא תן לי לספר לך משהו
לקרית שמונה אין את התקציב של באר שבע
אין את האיצטדיון של באר שבע
את הנהלה של באר שבע
את הסגל הרחב שלנו
אבל תמשיכו תמשיכו יותר כיף לנצח על הפרצוף שלכם..

למה איזה סגל נוצץ היה למכבי בשלושת האליפויות שלה למעט זהבי? ברור שהיו שחקנים טובים, אבל באותה מידה גם לבאר שבע שהיא קבוצה מאוזנת ממכבי שהסתמכה על כוכב אחד.

באר שבע הפייבוריטית לאליפות השנה. הריצה שלהם בדרך לליגת האלופות היא עוד הוכחה למפקפקים.

ב"ש פייבורטית כי כל קבוצות הצמרת בליגה והליגה בכלל היא פח.

אם הגדולות ייראו טוב יותר - הסיכויים שב"ש תזכה בעוד אליפות הם פחות גבוהים.

ועם איך שאולימפיטאקוס נראו ב-2 המשחקים גם ק"ש היו מנצחים אותם.

מליקסון הוגו הובאן בוזגלו שיר צדק מיגל ויטור והיד עוד נטויה אין סגל בארץ שעומד איתנו אחי

מת עליכם שאתם מזלזלים ככה בוא תן לי לספר לך משהו
לקרית שמונה אין את התקציב של באר שבע
אין את האיצטדיון של באר שבע
את הנהלה של באר שבע
את הסגל הרחב שלנו
אבל תמשיכו תמשיכו יותר כיף לנצח על הפרצוף שלכם..

לק"ש יש תקציב ראוי ואיזי לרוב מכניס את היד לכיס. הנה הוא רוצה להביא את עדן בן בסט ממכבי ומוכן לשלם לו לא מעט כסף

בקושי יש שם אוהדים וזאת עיר קטנה ורחוקה מהמרכז בכל מקרה אין טעם לבנות איצטדיון בשביל קבוצה כזאת.

רואה מלא טרמפיסטים במשחקים של הקבוצה(בחורות מהפייסבוק שלי עושות סלפי עם צעיף אדום בטרנר) אבל בסדר זה נוח כל עוד ב"ש מנצחת והכל טוב. שיהיה לבריאות. מקווה בשבילכם שימשיך.

אני סה"כ רוצה שהכדורגל שלנו יהיה יותר טוב וישתדרג. מבחינתי זה טוב שיש כמה קבוצות שונות במפעלים האירופאיים. מגיע לנו להעלות רמה ולשחק במפעלים הללו ובמעמדים הללו. מקווה שהתקופה הנעימה שעוברת בשנה האחרונה עם קבוצות הצמרת תמשיך ושתהיה ליגה תחרותית וטובה ולא ליגה של 2 קבוצות צמרת כמו בספרדית והשאר פח.

ב"ש פייבורטית כי כל קבוצות הצמרת בליגה והליגה בכלל היא פח.

אם הגדולות ייראו טוב יותר - הסיכויים שב"ש תזכה בעוד אליפות הם פחות גבוהים.

ועם איך שאולימפיטאקוס נראו ב-2 המשחקים גם ק"ש היו מנצחים אותם.

לק"ש יש תקציב ראוי ואיזי לרוב מכניס את היד לכיס. הנה הוא רוצה להביא את עדן בן בסט ממכבי ומוכן לשלם לו לא מעט כסף

בקושי יש שם אוהדים וזאת עיר קטנה ורחוקה מהמרכז בכל מקרה אין טעם לבנות איצטדיון בשביל קבוצה כזאת.

רואה מלא טרמפיסטים במשחקים של הקבוצה(בחורות מהפייסבוק שלי עושות סלפי עם צעיף אדום בטרנר) אבל בסדר זה נוח כל עוד ב"ש מנצחת והכל טוב. שיהיה לבריאות. מקווה בשבילכם שימשיך.

אני סה"כ רוצה שהכדורגל שלנו יהיה יותר טוב וישתדרג. מבחינתי זה טוב שיש כמה קבוצות שונות במפעלים האירופאיים. מגיע לנו להעלות רמה ולשחק במפעלים הללו ובמעמדים הללו. מקווה שהתקופה הנעימה שעוברת בשנה האחרונה עם קבוצות הצמרת תמשיך ושתהיה ליגה תחרותית וטובה ולא ליגה של 2 קבוצות צמרת כמו בספרדית והשאר פח.
מסכים עם הרוב אבל אני חושב שחלק מהסיבה שאולמיאקוס נראתה רע זה כי באר שבע עמדה נכון מאוד וסגרה אותה כמו שצריך..
חוץ מזה שאפשר להגיד אותו הדבר על ברצלונה וריאל אם הקבוצות האחרות היו טובות יותר יהיה להם יותר קשה לקחת אליפות זה ככה בכל מקום..

אני סבור ובטוח שגם אם ביתר וחיפה והפועל יהיו טובות יותר בכל מקרה באר שבע תהייה פייבוריתית בשנים הקרובות ואם אנחנו הולכים על ניחושים
מכבי? לא ב 2 הראשונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית