הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפני פתיחת ליגת העל - ניחוש הטבלה בסוף עונת 2016/2017

כנראה ששחר הבין שאין יותר מדי אופציות בשוק המאמנים אצלנו(וגם אלו שכן, כולם כבר חתומים בקבוצות) אז הוא החליט ללכת על מנהל מקצועי זר שיתווה את הדרך ויעשה בשבילו את הכל.
הלוואי וזה היה נכון... נראה לך ששחר יתן לתור את ה"בייבי" שלו מבלי להתערב?? שוב פעם.. הלוואי וזה היה נכון

לא יודע אבל העיקר ניצחתם את הצהבת.. חח יום ראשון נקווה לעשות את זה גם

יאללה שיהיה לב"ש בהצלחה נגד הצהבת ושחיפה לשם שינוי תשמור על יציבות בניצחונות..

לנושא, ה5 הראשונות שלי.
1. ב"ש
2. צהבת
3. מכבי פ"ת
4. מכבי חיפה 😍
5. ב. ירושלים

לא חושב שבית"ר ירושלים תגיע לפלייאוף עליון השנה, הם בהחלט יתחרו על המקום שם אבל זה לא נראה טוב, יש בקבוצה הזאת כאוס מוחלט.

רן בן שמעון לא משתלט על חדר ההלבשה שלו, כל מערכי הקבוצה חלשים, במיוחד ההגנה שלו שנראית ממש רע. אם עונה שעברה עוד היה להם

את השחקן הטוב בליגה אחרי זהבי(אצילי) ואת ניקיטה רוקאביצה שהרשית מעל 10 שערים בעונה ואת שכטר שעוד תרם מעט - כל זה בהחלט יכל להספיק

לליגת העלק שלנו אבל כרגע אין להם כלום.

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב חברים... יודע שזה אשכול ישן אבל במקרה הזה זה הגיוני שאקפיץ אותו,

באר שבע אלופה!!! תודה לכל מי שזלזל זה עשה את זה מתוק יותר

מברוק, מגיע לכם
מאמן תותח
בעלים
דרך
שיטה

לעומת מכבי חיפה............................

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי אל דאגה הזמן שלכם יגיע זה רק עניין של זמן.. מה שיפה בכדורגל שתמיד יש עוד עונה

הבעיה שאני בציפיות כבר 5 עונות וכל עונה מתאכזב מחדש,

לפחות לעונה הבאה אני מגיע ללא ציפיות (רק להשתפר במעט)

כי הם כל שנה צועקים אליפות ותארים ובלה בלה בלה ואז בקושי מגיעים לפליאוף. צריכים להפסיק לעוף על עצמם ולהתחיל מלמטה.
(אוהד ב"ש)

הפועל ב"ש הקבוצה הכי טובה בארץ נכון להיום, בעיקר כי השחקנים שלה רוצים הרבה יותר ממכבי ת"א וכי הם יודעים לא לאבד נקודות גם במשחקים חלשים מול הקטנות, קבוצה עם תקציב לא אסטרונומי שכל מי שבסגל רוצה להוכיח למה הוא שם(בניגוד לחצי קבוצה במכבי)

פעם הייתי הולך למגרשים, היום משחק שלא מערב מפגש בין בית"ר/הפועל ב"ש/מכבי ת"א זה משחק יבש ומשעמם שצד אחד משחק בונקר כדי לא לחטוף 3 או 4 ומנסה לעקוץ פה ושם, הליגה נהייתה ממש משעממת וזה ממש לא רק בגלל התקציבים(ראו ערך מכבי חיפה בשנים האחרונות)

במצב הנוכחי שנה הבאה גם כן נראה את ב"ש ומכבי ת"א מתחלקות באליפות ובגביע(וגם בטוטו, לא שהמפעל הקיקיוני הזה מעניין בארץ מישהו)

גם זילזלת בביתר מאוד והנה הם לא רק שהגיעו לפליאוף העליון יכול להיות יסיימו עם כרטיס לאירופה

לצערי, לא אני זה שמקבל החלטות במכבי חיפה.
ולשמחתך אתה גם לא מוציא מיליונים מהכיס כדי שאוהדים יכתבו לך יענקלך
הפועל ב"ש הקבוצה הכי טובה בארץ נכון להיום, בעיקר כי השחקנים שלה רוצים הרבה יותר ממכבי ת"א וכי הם יודעים לא לאבד נקודות גם במשחקים חלשים מול הקטנות, קבוצה עם תקציב לא אסטרונומי שכל מי שבסגל רוצה להוכיח למה הוא שם(בניגוד לחצי קבוצה במכבי)

פעם הייתי הולך למגרשים, היום משחק שלא מערב מפגש בין בית"ר/הפועל ב"ש/מכבי ת"א זה משחק יבש ומשעמם שצד אחד משחק בונקר כדי לא לחטוף 3 או 4 ומנסה לעקוץ פה ושם, הליגה נהייתה ממש משעממת וזה ממש לא רק בגלל התקציבים(ראו ערך מכבי חיפה בשנים האחרונות)

במצב הנוכחי שנה הבאה גם כן נראה את ב"ש ומכבי ת"א מתחלקות באליפות ובגביע(וגם בטוטו, לא שהמפעל הקיקיוני הזה מעניין בארץ מישהו)
חלק נכבד מהאליפות של באר שבע זה ההנהלה ההזויה של מכבי שהחליטה לשחק בנתניה ולהשאר עם שוטה יותר מידי זמן
אין ספורטאי שלא רוצה להוכיח למה הוא שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית