הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפני פתיחת ליגת העל - ניחוש הטבלה בסוף עונת 2016/2017

ולשמחתך אתה גם לא מוציא מיליונים מהכיס כדי שאוהדים יכתבו לך יענקלך

חלק נכבד מהאליפות של באר שבע זה ההנהלה ההזויה של מכבי שהחליטה לשחק בנתניה ולהשאר עם שוטה יותר מידי זמן
אין ספורטאי שלא רוצה להוכיח למה הוא שם
חיכיתי לראות אם מישהו פה יפתח את נושא המחאה נגד שחר, אני משער שאתה מאוהדיו, נכון ?

לא סובל את חיפה
אני שונא את הפועל
גם מכבי זונה
אני אוהב את ביתר
אוקי, מה שכן קשה לי להבין את המשפט "ולשמחתך אתה גם לא מוציא מיליונים מהכיס כדי שאוהדים יכתבו לך יענקלך" כי אתה לא באמת יודע מה הולך בתוך המועדון ומה פשר המחאה

אוקי, מה שכן קשה לי להבין את המשפט "ולשמחתך אתה גם לא מוציא מיליונים מהכיס כדי שאוהדים יכתבו לך יענקלך" כי אתה לא באמת יודע מה הולך בתוך המועדון ומה פשר המחאה
מחאה היא סבבה ולמחות כול אחד יכול
מישהו מאותם המוחים יכול גם להציע אלטרנטיבה?
ברור ששחר שם בחיפה סכומים לא הגיוניים לאורך השנים ולא ברור בשביל מה
הוא לא הכריז על עונה פיננסית ומנסה בכול כוחו להביא את אנשי המקצוע הכי טובים ובסוף זה גם יתחבר לו והוא יתן פייט למכבי ולבאר שבע

מחאה היא סבבה ולמחות כול אחד יכול
מישהו מאותם המוחים יכול גם להציע אלטרנטיבה?
ברור ששחר שם בחיפה סכומים לא הגיוניים לאורך השנים ולא ברור בשביל מה
הוא לא הכריז על עונה פיננסית ומנסה בכול כוחו להביא את אנשי המקצוע הכי טובים ובסוף זה גם יתחבר לו והוא יתן פייט למכבי ולבאר שבע
בוא נהיה ריאליים, איזה סיבה מוצדקת יש, שלא יהיה איש עסקים אחד בעולם שיקפוץ על המציאה ברגע ששחר יחליט למכור ?
קהל נפלא, מועדון ענק, האצטדיון הכי גדול וחדשני בארץ, לא נראלי שזה משו שירחיק קונים עתידיים.
אז כן, יש אלטרנטיבות. חוץ מזה, בוא נדבר תכלס, אחרי שעפו פה כמה וכמה מאמנים, הוחלפו עשרות שחקנים ורק יענקלה שחר נשאר, לא הגיע הזמן לומר שהוא אשם במה שקורה במכבי חיפה ב6 שנים האחרונות ?
מחכה לאנשים שיקטלו אותי כי הדעה שלי טיפה שונה, טיעונים כמו "שחר הביא את מכבי חיפה למה שהיא" / "אתה ילד שלא ראה את ההצלחות של שחר" / "בלי שחר אין מכבי חיפה" - יתקבלו בברכה

• פותח/ת השרשור
9 שנים אחרי, בוא נחיה את הפורום,

תעלו טבלת ליגת העל בתום עונת 25/26 הזוכה יזכה ממני לאבקת חלבון מתנת "הראל חברה לביטוח"

להלן הטבלה שלי

1. מכבי תל אביב
2. מכבי חיפה
3. הפועל תל אביב
4. בית"ר ירושלים
5. הפועל באר שבע
6. מכבי נתניה
7. הפועל טבריה
8. הפועל קריית שמונה
9. הפועל פתח תקווה
10. הפועל ירושלים
11.הפועל חיפה
12. בני סכנין
13. מ.ס אשדוד
14. בני ריינה

גילוי נאות - אוהד מכבי חיפה, וטברייני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית