הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים כבדים והחלשות ריצפת האגן + בעיות במחזור

מצב
השרשור נעול
"מגיע לי/זכות בסיסית____" או הטרנד החדש "נכה, לא חצי בן אדם"
הכל מגיע מצורת השלטון שנקבעה מהאנשים שבחרו אותה. בצורת בחירות שלנו זה אפילו יותר משמעותי הבחירה של כל אדם כי גם קבוצות קטנות יכולות לקחת החלטות גדולות בקואליציה.
אם אני אומר לאנשים עם רובים לכפות עליך משהו, אני כפיתי עליך אותו, או האנשים עם הרובים?

הם בצורה ישירה ואתה בצורה עקיפה.
חחחח, לא, אין כזה דבר כפייה עקיפה. מותר לי להגיד מה שבא לי ולבקש מה שבא לי, מילים הן לא שום צורה של אלימות.

חחחח, לא, אין כזה דבר כפייה עקיפה. מותר לי להגיד מה שבא לי ולבקש מה שבא לי, מילים הן לא שום צורה של אלימות.

מילים כן יכולות להיות אלימות, כי אפשר לפגוע איתן, זה נקרא "אלימות מילולית".
ע"פ הלוגיקה הזו, "מותר לי לבקש ולהגיד מה שבא לי", אני יכול לבקש שבעבור 10K מחסל יהרוג מישהו שלא בא לי עליו ובעצם רק הוא יהיה האלים פה, אני בסדר.
יודע מה, אפילו פחות קיצוני, בתור ילד אני יכול לבקש מאח שלי הגדול להכות מישהו שלא בא לי טוב בעין וע"פ הלוגיקה שלך, רק הוא יצטרך להיענש.
Verbal abuse - Wikipedia, the free encyclopedia

ע"פ הלוגיקה הזו, "מותר לי לבקש ולהגיד מה שבא לי", אני יכול לבקש שבעבור 10K מחסל יהרוג מישהו שבא לי ובעצם רק הוא יהיה האלים פה.
יודע מה, אפילו פחות קיצוני, בתור ילד אני יכול לבקש מאח שלי הגדול להכות מישהו שלא בא לי טוב בעין וע"פ הלוגיקה שלך, רק הוא יצטרך להיענש.
אין כזה דבר אלימות מילולית. אתה בוחר אם להיפגע ממילים, אין להן באמת משמעות. וכן, אם אתה מבקש ממישהו לפגוע במישהו אחר, האחריות היא רק על מי שפגע פיזית.

אין שום פגיעה קוגנטיבית. אני על 200 גרם בחודש ומצליחה לעשות הרבה מאוד דברים שלא יכולתי קודם. כמו לקרוא למשל, כי אני דיסלקטיט והיפר אקטיבית עם בעיות בהבנת הנקרה.
כמו ליישר מבט ולדבר בביטחון מלא ודיבור קוהורנטי, כי מסתבר שאני על גבול רצף האוטיזם. פשוט עד היום חשבתי שאני ביישנית.

כשאני על מינון נכון אני הגירסה הכי יעילה של עצמי.
אפילו אמא שלי שכול כך פחדה שאני יתמכר יודעת מתי שכתי לאדות כבר. ודואגת להזכיר לי כי היא יודעת שבשבילי זה כמו אינסולין.

כול תרופה צריכה התאמת מינון. יש מספיק תרופות שאסור לנהוג איתם. 50% בערך. אף אחד פשוט לא קורה את העלון.

ע"פ הלוגיקה הזו, "מותר לי לבקש ולהגיד מה שבא לי", אני יכול לבקש שבעבור 10K מחסל יהרוג מישהו שלא בא לי עליו ובעצם רק הוא יהיה האלים פה, אני בסדר.
Verbal abuse - Wikipedia, the free encyclopedia

מילים לא יכולות להיות אלימות, כי אי אפשר לפגוע איתן. אתה זה שבוחר להפגע או לא להפגע ממילים.

אין כזה דבר אלימות מילולית. אתה בוחר אם להיפגע ממילים, אין להן באמת משמעות. וכן, אם אתה מבקש ממישהו לפגוע במישהו אחר, האחריות היא רק על מי שפגע פיזית.
מילים לא יכולות להיות אלימות, כי אי אפשר לפגוע איתן. אתה זה שבוחר להפגע או לא להפגע ממילים.

לשום מילה אין משמעות כשלעצמה, אבל אנחנו בחרנו לתת להן משמעות בשביל לתקשר אחד עם השני.
אני מסכים שיש מקרים ואנשים באמת נוטים להתקרבן וסתם בוחרים להיעלב כי זה קל, אבל יש מקרים שזה ממש לא המצב.
הורה יכול לעשות נזק בלתי הפיך לדימוי העצמי/ביטחון עצמי של הילד שלו רק באמצעות מילים, זאת אלימות לכל דבר.

וריינו מה שאמרת לגבי האחריות הוא פשוט לא נכון עובדתית, "החוק בנושא רוצח שכיר ברור לגמרי: הן הרוצח והן שולחו נושאים באחריות למעשה".
אם אתה רוצה אני אפילו אחפש לך פסקי דין על מקרים אמיתיים ואת הסעיף המדוייק בחוק (בשבילך אני מוכן להתאמץ).

אף אחד לא התווכח שלמילים יש משמעות. זה לא אומר שמילים יכולות להיות מוגדרות כאלימות, והן לא. החוק לא מעניין, הדיון תאורטי.

לשום מילה אין משמעות כשלעצמה, אבל אנחנו בחרנו לתת להן משמעות בשביל לתקשר אחד עם השני.
אני מסכים שיש מקרים ואנשים באמת נוטים להתקרבן וסתם בוחרים להיעלב כי זה קל, אבל יש מקרים שזה ממש לא המצב.
הורה יכול לעשות נזק בלתי הפיך לדימוי העצמי/ביטחון עצמי של הילד שלו רק באמצעות מילים, זאת אלימות לכל דבר.

וריינו מה שאמרת לגבי האחריות הוא פשוט לא נכון עובדתית, "החוק בנושא רוצח שכיר ברור לגמרי: הן הרוצח והן שולחו נושאים באחריות למעשה".
אם אתה רוצה אני אפילו אחפש לך פסקי דין על מקרים אמיתיים ואת הסעיף המדוייק בחוק (בשבילך אני מוכן להתאמץ).
לא דיברתי על המצב הקיים. ממש לא מעניין אותי מה החוק אומר.

אף אחד לא התווכח שלמילים יש משמעות. זה לא אומר שמילים יכולות להיות מוגדרות כאלימות, והן לא. החוק לא מעניין, הדיון תאורטי.
לא דיברתי על המצב הקיים. ממש לא מעניין אותי מה החוק אומר.

וואי בבקשה בואו לא נדון על מוסר, זה פשוט יגרור עוד 40 עמודים ולא נגיע לשום מקום עם זה...😆

אין קשר למוסר. אין לך שום דרך להגדיר מילים כאלימות.

מסכים, אבל לא רואה את הקשר.

אז אתה לא מסכים עם זה שמילים משפיעות על דימוי עצמי של אנשים? (וילדים בפרט).
זה לא רלוונטי, כי מי שזה משפיע על הדימוי העצמי שלו, בוחר שזה ישפיע עליו. זו החלטה אך ורק שלו להיפגע, בניגוד לאלימות פיזית. הכל יכול לפגוע בדימוי העצמי של אנשים.

אם אני אומר לאנשים עם רובים לכפות עליך משהו, אני כפיתי עליך אותו, או האנשים עם הרובים?
לא רק שהם גורמים לממשלה לכוון את הרובים עליך, הם גם לוקחים ממך כסף על זה.

לא רק שהם גורמים לממשלה לכוון את הרובים עליך, הם גם לוקחים ממך כסף על זה.
הם גורמים לממשלה? הממשלה גורמת להם, אם כבר..
והיא לא, האחריות של מי שפועל באלימות היא רק עליו.

הם גורמים לממשלה? הממשלה גורמת להם, אם כבר..
והיא לא, האחריות של מי שפועל באלימות היא רק עליו.
זה כמו שאני אשלם לרוצח שכיר והאשמה תיפול רק על הרוצח..

האשמה באמת רק על הרוצח. וזה לא ״כמו״.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית