הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים כבדים והחלשות ריצפת האגן + בעיות במחזור

מצב
השרשור נעול
אני חייב להגיד שזה נישמע כמו בעיה חוזרת של הממשלה שלנו , במקום לפתור בעיות הם קוברים הכול דרך ביורוקרטיה חסרת תועלת וחוזרים על זה ''שזה פשוט לא חוקי ''

אפשר להפסיק עם זה? אין כמעט שום עדות לכך שקנאביס יכול לעזור לרפא סרטן (ועל איזה סרטן בכלל מדובר? יש מעל 100 סוגים).
וזה לא נכון שחברות תרופות לא יכולות להרוויח מזה אם זה היה נכון. הם לא היו מוכרים ג׳וינטים, הם היו מבודדים את החומר שעובד, מייצרים את הכמות הנכונה ואת הדרך הנכונה לספק את זה. ועל זה אין בעיה לרשום פטנט.

נכון. הבעיה היא מערכתית. אבל זה לא אומר שאתה חייב ללכת כמו צאן לשחיטה.
אני הצלחתי להימלט מהמערכת.
ושמתי את אמונתי באנושות ואלוהים. יהודים טובים אספו אותי כמו שאוספים בעלי חיים שהצליחו להמלט ממשלוחים חיים.
טיפלו בי ושיקמו אותי. החזירו לי את האמונה ברופאי שיניים בין הייתר. יצאתי מכולם בדמעות של התרגשות והודתי להם על חלקם בשיקום האמון.

היום אני מחזירה את החוב שלי ליקום. וימשיך עד יום מותי.
ולא, אני לא טבעונית. לא מכסימה עם האידאולוגיה. כן עם הדרישה ליחס מוסרי ואנושי כלפי מי שהקריב את חייו כידי שאני יחייה טוב ובריא. בין הייתר כי מגיעה לי אוכל איכותי...

לא אומר שזה יעזור , אבל להגיד שזה יכול להזיק אז זה רע , זה דיי מגוחך לפי דעתי , כי תכלס אפילו שתיית יתר של מים יכולה להרוג אותך.
אז זהו, שזה לא באותו קנה מידה.
כמה אתה חושב סטטיסטית אנשים נהפכים להיות כאלו לעומת אנשים שמתים משתיית מים?
לא אמרתי שזה אסון עולם, אבל יש לא מעט חסרונות. שוב, לא מצדיק אלכוהול או סיגריות לעומתו, אבל הילול עיוור של קנאביס זה מגוחך.

אלכס. הצלחתה לאכז אותי.
פרס נובל לא מספיק הוכחה בשבילך?

קנאביס זה צמח. לא ניתן לרשום פטנט על צמח. מונסנט ניסו כבר. לא נתנו להם.

לך תתעדכן קודם במה שבאמת קורה היום בעולם המדעי של קנאביס ולא עכיפתי רו חוקי.
ואז נמשיך לדבר על. זה.

מי קיבל פרס נובל ומה הוא הוכיח?

התכחשות שלכם ליעילות הקנאביס, סותרת את כול משאתם מתעקשים עליו.
תראו את הסרט ואז דברו איתי
אלכס
כול תשובה לפני שאתה רואה את סרט עד הסוף, היא פשוט לא רצינית ולא בוגרת.
הוא מוכיח את כול משאני מנסה להסביר לכם. מגובה מחקרית.
אני מאמינה לזוכה פרס נובל. ואתה?

רק שאלתי מי קיבל פרס נובל ועל מה?

אז זהו, שזה לא באותו קנה מידה.
כמה אתה חושב סטטיסטית אנשים נהפכים להיות כאלו לעומת אנשים שמתים משתיית מים?
לא אמרתי שזה אסון עולם, אבל יש לא מעט חסרונות. שוב, לא מצדיק אלכוהול או סיגריות לעומתו, אבל הילול עיוור של קנאביס זה מגוחך.
אני עדיין לא מבין איפה אתה ראיתה אנשים שהפכו לכאלו בגלל החומר? , רוב האנשים שאני מכיר ומעשנים , נישארו אותו דבר לפניי ואחרי שהם התחילו לעשן, אלו שהם בטלנים זה היו גם לפניי.

אז תישאר תקוע בבורות שלך.
אני פשוט לא יתייחס יותר ברצינות לתגובות שלך
התמכרות היא בעיה פסיכולוכית. לא רק פיזיולוגית. אחרת הימורים לא היה מוגדר כהתמכרות.
והבן אדם מוגדא כמכור רק, כאשר התלות בחומר מפריעה למהלך התקין של החיים שלו.
ויש הבדל בין תלות להתמכרות. אף אחד לא קורה לחולי סכרת מכורים. למרות שחלקם מזריקים אינסולין 4 פעמים ביום וימיותו עם יפספסו יותר ממנה או שתיים.

ואני לא.
אבל אני כמדריכת גמילה לשעבר עם BA במדעי התנהגות-קרימינולוגיה, נחשבת למסוכנת לציבור ומחוייבת לקחת את הקנאביס רק בבית! אחת יעצרו אותי עם אזיקים.
ועם אני נותנת את התרופה שלי לחולה שיש לו אישור זהה לשלי, אני יאשם בסחר בסמים! רשיוני ישלל ואני יאלץ למות בייסורים מסרטן.

אני עדיין לא מבין איפה אתה ראיתה אנשים שהפכו לכאלו בגלל החומר? , רוב האנשים שאני מכיר ומעשנים , נישארו אותו דבר לפניי ואחרי שהם התחילו לעשן, אלו שהם בטלנים זה היו גם לפניי.
ואני מכיר ההפך, go figure.

לא קרה? אתה מתווכח עם עובדות?
סליחה. הוא קיבל פרס נובל על זה שמצאה את החומר בשם קנבידיאול והוא חסר כול תועלת רפאוית.
בגלל זה נתנו לו פרס נובל.

תראה את הסרט שפירסתי לך. לא המצאה שלי. עובדה.
כולם מודעים שפייגלין מתמודד לרשות הממשלה בין היתר כידי להציל את אשתו שמטופלת בקנאביס רפואי?
אבל הוא לא אמין כי הוא דתי בטח.

קולרדו מדינה של נרקומנים? קנדה אישרה לחולים לגדל עד 5 עציצים בבית.
אפילפסיה, אוטיסם, פרקינסון, סרטן.
יש עדויות מכול העולם. אבל מזה מציאות לעומת מחקר שחברת תרופות הזמינה.
ועם מישהו ממכם חושב שעדיף לצלול ממורפיום כמו אחרונת הנורקומנים שטיפלתי בהם כול השנים האלה!
ולא לאדות כול שעה ולתפקד כמו בן אדם נורמטיבי, כי בורים כמוכם החליטו להוציא את התרופה ששימשה חולים מאז ומעולם כי לא ניתן להוציא אליה פטנט וכול אחד יכול לגדל אותה, במקום לשלם חצי מהמשכורת על כדור כימי.

אז הוא מוזמן לנסות את שנהם ולקבל החלטה עצמאית פעם אחד ולתמיד.
רק תזכירו שלמורפיום יש מנת יתר ולקנאביס אין. והוא מחולק היום לתינוקות גם בישראל. באישור משרד הבריאות

הוא גילה את החומר הפעיל בקנאביס וקיבל פרס ישראל, לא פרס נובל. אבל מה זה קשור לסרטן?
מה הקשר? העובדה שזה לא מוסרי מבטלת את התועלת למדע?
את יודעת שניסויי זוועות בילדים תרמו למציאת חיסון לאבעבועות השחורות? וכך לגבי עוד הרבה מחלות אחרות.
אה רגע, קולדפייר טוען שמוסר הוא סובייקטיבי. אז ניסויים ביהודים דווקא כן היו מוסריים. בעיני היטלר.

כבר אמרתי שאני שונא את המילה מוסר?

אפרופו קנאביס כאמצעי טיפול יעיל לסרטן וקנוניית הרופאים להרוג מטופלים עבור בצע כסף
מה עם כמה תרגילים יעילים לחיזוק ריצפת האגן? 🤩

אפרופו קנאביס כאמצעי טיפול יעיל לסרטן וקנוניית הרופאים להרוג מטופלים עבור בצע כסף
אתה יודע מה החלק הכי מצחיק , מירוב ויכוחים על סרטן ומוסר שכחתי שאתה בכלל קיים.

דדליפט כבד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית