עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז זהו, שזה לא באותו קנה מידה.לא אומר שזה יעזור , אבל להגיד שזה יכול להזיק אז זה רע , זה דיי מגוחך לפי דעתי , כי תכלס אפילו שתיית יתר של מים יכולה להרוג אותך.
אני עדיין לא מבין איפה אתה ראיתה אנשים שהפכו לכאלו בגלל החומר? , רוב האנשים שאני מכיר ומעשנים , נישארו אותו דבר לפניי ואחרי שהם התחילו לעשן, אלו שהם בטלנים זה היו גם לפניי.אז זהו, שזה לא באותו קנה מידה.
כמה אתה חושב סטטיסטית אנשים נהפכים להיות כאלו לעומת אנשים שמתים משתיית מים?
לא אמרתי שזה אסון עולם, אבל יש לא מעט חסרונות. שוב, לא מצדיק אלכוהול או סיגריות לעומתו, אבל הילול עיוור של קנאביס זה מגוחך.
ואני מכיר ההפך, go figure.אני עדיין לא מבין איפה אתה ראיתה אנשים שהפכו לכאלו בגלל החומר? , רוב האנשים שאני מכיר ומעשנים , נישארו אותו דבר לפניי ואחרי שהם התחילו לעשן, אלו שהם בטלנים זה היו גם לפניי.
פרופסור משולם קיבל פרס נובל
אני מאדה פעם בשעה
מה הקשר? העובדה שזה לא מוסרי מבטלת את התועלת למדע?
את יודעת שניסויי זוועות בילדים תרמו למציאת חיסון לאבעבועות השחורות? וכך לגבי עוד הרבה מחלות אחרות.
אה רגע, קולדפייר טוען שמוסר הוא סובייקטיבי. אז ניסויים ביהודים דווקא כן היו מוסריים. בעיני היטלר.
אתה יודע מה החלק הכי מצחיק , מירוב ויכוחים על סרטן ומוסר שכחתי שאתה בכלל קיים.אפרופו קנאביס כאמצעי טיפול יעיל לסרטן וקנוניית הרופאים להרוג מטופלים עבור בצע כסף
מה עם כמה תרגילים יעילים לחיזוק ריצפת האגן? 🤩
אפרופו קנאביס כאמצעי טיפול יעיל לסרטן וקנוניית הרופאים להרוג מטופלים עבור בצע כסף
מה עם כמה תרגילים יעילים לחיזוק ריצפת האגן? 🤩