נק' מוניטין:
9,550
- 5,874
- 2,127
- נהלל, טבעון, וינגייט
אתה גם מורה בבי"ס תיכון בזמנך הפנוי ולא סיפרת לנו? חשבתי שאתה רק תלמיד שם...אבל צריך גבולות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה גם מורה בבי"ס תיכון בזמנך הפנוי ולא סיפרת לנו? חשבתי שאתה רק תלמיד שם...אבל צריך גבולות
מעוגן במחקר? אתה רציני? אתה מקבל מידע, מעבד אותו ומחליט מה לעשות איתו. זה עובר במוח שלך - זו החלטה שלך. רואה את ההבדל מול בעיטה בראש?
מדהים, אז זה יהיה כמו הטרדה מינית. אם אני בוחר שהפעלת אלימות כלפיי אז הפעלת אלימות. יהיה מגניב.
מה? לך יש חזון (הזוי בעיניי) של החברה, אני לא מקבל אותו. ההבדל בינינו הוא שהחזון שלי לא מערב בו כפייה כלפיך. איך זה קשור לדיון בכלל? הדיון הוא על ההגדרה של אלימות.
אחי, קח הפסקה, אתה מאבד את זה.
אם מישהו מפר את עקרון האי תוקפנות, הוא איבד את הזכות שלו שלא יפעלו כלפיו באלימות.אני מתכוון לזה לדוגמא: A Simple Task Uncovers a Postdictive Illusion of Choice
אם זה לא מספיק טוב לדעתך אני אחפש עוד, יש המון כאלו.
אני לא בהכרח מסכים עם זה, אבל זה כן משהו שדנים עליו.
זכותך לא לקבל, אבל עדיין, אין דבר כזה חיים ללא כפייה כלל, גם לא בחזון שלך, כי אם ממש בא לי להרביץ למישהו, בחזון שלך, אתה תכפה עליי לא לעשות את זה למרות שממש בא לי.
עדיין לא הוכחת לי שההגדרה שלך לאלימות היא טובה יותר.
אם מישהו מפר את עקרון האי תוקפנות, הוא איבד את הזכות שלו שלא יפעלו כלפיו באלימות.
אני ואלכס כבר כתבנו על ההגדרה שלך כמה פעמים, אם יש לך משהו ספציפי שלא ברור תגיד.
כן, מי שפועל בכפייה איבד את הזכות שלו שלא יפעלו נגדו בכפייה, כי זכותו של מי שפועלים נגדו באלימות להגן על עצמו.אז כן יש כפייה בחזון שלך, אתה כופה על אחרים לא להיות אלימים, לא משנה איך אתה מנסח את זה.
כן, מי שפועל בכפייה איבד את הזכות שלו שלא יפעלו נגדו בכפייה, כי זכותו של מי שפועלים נגדו באלימות להגן על עצמו.
בדיוק סיימתי 12 שנות לימוד, עכשיו מתחיל לעשות כסף מהצד בלימודי כיבוש וסוציאליזם.אתה גם מורה בבי"ס תיכון בזמנך הפנוי ולא סיפרת לנו? חשבתי שאתה רק תלמיד שם...
להביא כדוגמה משהו קיצוני לחלוטין שכולל בתוכו כפייה ואז לטעון שצריך למנוע כפייה בכל מחיר. Top level arguments.זה מה שיש לי להגיד לכל האנשים שסבבה עם כפייה, בגדול.
מה קיצוני?להביא כדוגמה משהו קיצוני לחלוטין שכולל בתוכו כפייה ואז לטעון שצריך למנוע כפייה בכל מחיר. Top level arguments.
זה שימוש של הרכוש שלך (הגוף שלך) לא כרצונך.ומה ההתיחסות למגע פיזי מטריד שלא פוגע בך ממש (לנגוע לבחורה בישבן למשל)?
אז אם אני אשתמש לך באוזניות ואגע לך בתחת זו אותה עברה?זה שימוש של הרכוש שלך (הגוף שלך) לא כרצונך.
אין לי שמץ.אז אם אני אשתמש לך באוזניות ואגע לך בתחת זו אותה עברה?
חחחח יופי..אין לי שמץ.
כמה אותיות צריך להוריד בשביל שלדעתך זו כבר לא תהיה עבירה? תגיד בדיוק, אתה חורץ גורלות של אנשים פה.@coldfire
זורם איתך, מנסה להבין את הראש.
מחר אני יוצא לרחוב וצועק "מוות ליהודים! להרוג כל יהודי מסריח! היטלר הס1ס צדק!" (תרגיש חופשי להחליף את ה"יהודי" ואת היטלר באהובים עליך ביותר). אין עם זה בעיה? "הוצאתי כמה מילים שבחרת להיפגע מהן"?
הערות מילוליות לא, מגע פיזי כן.@coldfire
תגיד,אם אלימות מילולית היא לא אלימות כי הבחירה שלך אם להיפגע או לא, איך אתה מתיחס להטרדות מיניות (הערות מילוליות וכאלה)..ומה ההתיחסות למגע פיזי מטריד שלא פוגע בך ממש (לנגוע לבחורה בישבן למשל)?
הערות מילוליות לא, מגע פיזי כן.
אני לא מבין למה אתם כ''כ מתקשים, ההפרדה היא מאוד ברורה. מותר להגיד הכל, אסור לגעת.
ואף אחד לא שאל אותי אבל לקחתי על עצמי לדבר בשם אלכס :\
ואל הערות מילוליות לא צריכה להיות ענישה בכלל בנסיבות מסויימות או שכן אבל שונה מפיזי?
כולם בוחרים. אם מילה אחת יכולה לגרום לאנשים לנזק פיזי, זו בעיה שלהם, אף אחד לא צריך להיענש על זה.אנשים בעלי פוסט טראומה מכל מני סיבות יכולים לקבל נזק פיזי (דפיקות לב מהירות, עלייה בלחץ דם, אפילו התקף לב) גם מטריגר מילולי.
וזה קיצון אחד במשוואה של "בוחר להיפגע".
איש לא בוחר, אנשים נפגעים או שלא נפגעים, הדבר היחיד שאנשים בוחרים ושולטים בו הוא התגובה שלהם לאותו הדבר שפגע/לא פגע בהם