הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים כבדים והחלשות ריצפת האגן + בעיות במחזור

מצב
השרשור נעול
מעוגן במחקר? אתה רציני? אתה מקבל מידע, מעבד אותו ומחליט מה לעשות איתו. זה עובר במוח שלך - זו החלטה שלך. רואה את ההבדל מול בעיטה בראש?

מדהים, אז זה יהיה כמו הטרדה מינית. אם אני בוחר שהפעלת אלימות כלפיי אז הפעלת אלימות. יהיה מגניב.

אני מתכוון לזה לדוגמא: A Simple Task Uncovers a Postdictive Illusion of Choice

אם זה לא מספיק טוב לדעתך אני אחפש עוד, יש המון כאלו.
אני לא בהכרח מסכים עם זה, אבל זה כן משהו שדנים עליו.
מה? לך יש חזון (הזוי בעיניי) של החברה, אני לא מקבל אותו. ההבדל בינינו הוא שהחזון שלי לא מערב בו כפייה כלפיך. איך זה קשור לדיון בכלל? הדיון הוא על ההגדרה של אלימות.

אחי, קח הפסקה, אתה מאבד את זה.

זכותך לא לקבל, אבל עדיין, אין דבר כזה חיים ללא כפייה כלל, גם לא בחזון שלך, כי אם ממש בא לי להרביץ למישהו, בחזון שלך, אתה תכפה עליי לא לעשות את זה למרות שממש בא לי.
עדיין לא הוכחת לי שההגדרה שלך לאלימות היא טובה יותר.

אני מתכוון לזה לדוגמא: A Simple Task Uncovers a Postdictive Illusion of Choice

אם זה לא מספיק טוב לדעתך אני אחפש עוד, יש המון כאלו.
אני לא בהכרח מסכים עם זה, אבל זה כן משהו שדנים עליו.

זכותך לא לקבל, אבל עדיין, אין דבר כזה חיים ללא כפייה כלל, גם לא בחזון שלך, כי אם ממש בא לי להרביץ למישהו, בחזון שלך, אתה תכפה עליי לא לעשות את זה למרות שממש בא לי.
עדיין לא הוכחת לי שההגדרה שלך לאלימות היא טובה יותר.
אם מישהו מפר את עקרון האי תוקפנות, הוא איבד את הזכות שלו שלא יפעלו כלפיו באלימות.
אני ואלכס כבר כתבנו על ההגדרה שלך כמה פעמים, אם יש לך משהו ספציפי שלא ברור תגיד.

אם מישהו מפר את עקרון האי תוקפנות, הוא איבד את הזכות שלו שלא יפעלו כלפיו באלימות.
אני ואלכס כבר כתבנו על ההגדרה שלך כמה פעמים, אם יש לך משהו ספציפי שלא ברור תגיד.

אז כן יש כפייה בחזון שלך, אתה כופה על אחרים לא להיות אלימים, לא משנה איך אתה מנסח את זה.

אז כן יש כפייה בחזון שלך, אתה כופה על אחרים לא להיות אלימים, לא משנה איך אתה מנסח את זה.
כן, מי שפועל בכפייה איבד את הזכות שלו שלא יפעלו נגדו בכפייה, כי זכותו של מי שפועלים נגדו באלימות להגן על עצמו.

כן, מי שפועל בכפייה איבד את הזכות שלו שלא יפעלו נגדו בכפייה, כי זכותו של מי שפועלים נגדו באלימות להגן על עצמו.

סבבה, אז הסכמנו שאין דבר כזה לחיות ללא רמת כפייה מסויימת.

אבל אם כל אחד חושב שצריך רמת כפייה אחרת בחיים, איך נגיע להסכמה מבלי להיות אלימים?

אתה גם מורה בבי"ס תיכון בזמנך הפנוי ולא סיפרת לנו? חשבתי שאתה רק תלמיד שם...
בדיוק סיימתי 12 שנות לימוד, עכשיו מתחיל לעשות כסף מהצד בלימודי כיבוש וסוציאליזם.

למה שלא פשוט נכריח את כולם להתפלל לריפטו, אל הברזל, שוטר החולשה ומרפא המחלה, ואז כולם יהיו מאושרים בנוסף להיותם צודקים?
צריך גם לעשות חוק של גלון חלב ביום, אנשים יבואו לבית הכנסת ויקבלו את הבקבוק שלהם בכניסה. התפילה תכלול שתיית שלושה חצאים על כל סט שפיפות, למה שלושה חצאים על כל סט אתם שואלים? כדי לפצות על הימים בהם אין תפילה ויש מנוחה. שיצטבר קצת.

לא מבין מה רע בדיקטטורה תכלס, זה רק תלוי מי הדיקטטור, אם זה אל הברזל אז ברור שכפייה זה טוב. אל לכם להלחם בכפייה רבותיי, הלחמו במה לכפות! הלחמו לטובת כפיית סקוואט, לא לטובת כפיית שבת!
כמובן שיכלאו לאלתר כל מניחי המוט בהיי-באר. הנחת את המוט על הטרפזים? כנס לכלא לכל החיים. ביצעת קלין במסלול S? אותך לנצח ימשיכו לחפש...
מה רע בקצת כפייה ודיקטטורה אני לא מבין??? תראו איזה עולם נפלא אני מצייר פה.

זה מה שיש לי להגיד לכל האנשים שסבבה עם כפייה, בגדול.

זה מה שיש לי להגיד לכל האנשים שסבבה עם כפייה, בגדול.
להביא כדוגמה משהו קיצוני לחלוטין שכולל בתוכו כפייה ואז לטעון שצריך למנוע כפייה בכל מחיר. Top level arguments.

להביא כדוגמה משהו קיצוני לחלוטין שכולל בתוכו כפייה ואז לטעון שצריך למנוע כפייה בכל מחיר. Top level arguments.
מה קיצוני?
בריאות וכוח ברי השגה.

@coldfire

זורם איתך, מנסה להבין את הראש.
מחר אני יוצא לרחוב וצועק "מוות ליהודים! להרוג כל יהודי מסריח! היטלר הס1ס צדק!" (תרגיש חופשי להחליף את ה"יהודי" ואת היטלר באהובים עליך ביותר). אין עם זה בעיה? "הוצאתי כמה מילים שבחרת להיפגע מהן"?

@coldfire

תגיד,אם אלימות מילולית היא לא אלימות כי הבחירה שלך אם להיפגע או לא, איך אתה מתיחס להטרדות מיניות (הערות מילוליות וכאלה)..ומה ההתיחסות למגע פיזי מטריד שלא פוגע בך ממש (לנגוע לבחורה בישבן למשל)?

@coldfire

זורם איתך, מנסה להבין את הראש.
מחר אני יוצא לרחוב וצועק "מוות ליהודים! להרוג כל יהודי מסריח! היטלר הס1ס צדק!" (תרגיש חופשי להחליף את ה"יהודי" ואת היטלר באהובים עליך ביותר). אין עם זה בעיה? "הוצאתי כמה מילים שבחרת להיפגע מהן"?
כמה אותיות צריך להוריד בשביל שלדעתך זו כבר לא תהיה עבירה? תגיד בדיוק, אתה חורץ גורלות של אנשים פה.

@coldfire

תגיד,אם אלימות מילולית היא לא אלימות כי הבחירה שלך אם להיפגע או לא, איך אתה מתיחס להטרדות מיניות (הערות מילוליות וכאלה)..ומה ההתיחסות למגע פיזי מטריד שלא פוגע בך ממש (לנגוע לבחורה בישבן למשל)?
הערות מילוליות לא, מגע פיזי כן.

אני לא מבין למה אתם כ''כ מתקשים, ההפרדה היא מאוד ברורה. מותר להגיד הכל, אסור לגעת.
ואף אחד לא שאל אותי אבל לקחתי על עצמי לדבר בשם אלכס :\

אנשים בעלי פוסט טראומה מכל מני סיבות יכולים לקבל נזק פיזי (דפיקות לב מהירות, עלייה בלחץ דם, אפילו התקף לב) גם מטריגר מילולי.
וזה קיצון אחד במשוואה של "בוחר להיפגע".
איש לא בוחר, אנשים נפגעים או שלא נפגעים, הדבר היחיד שאנשים בוחרים ושולטים בו הוא התגובה שלהם לאותו הדבר שפגע/לא פגע בהם

הערות מילוליות לא, מגע פיזי כן.

אני לא מבין למה אתם כ''כ מתקשים, ההפרדה היא מאוד ברורה. מותר להגיד הכל, אסור לגעת.
ואף אחד לא שאל אותי אבל לקחתי על עצמי לדבר בשם אלכס :\

ועל הערות מילוליות לא צריכה להיות ענישה בכלל בנסיבות מסויימות או שכן אבל שונה מפיזי?

ואל הערות מילוליות לא צריכה להיות ענישה בכלל בנסיבות מסויימות או שכן אבל שונה מפיזי?

[/QUOTE]

אנשים בעלי פוסט טראומה מכל מני סיבות יכולים לקבל נזק פיזי (דפיקות לב מהירות, עלייה בלחץ דם, אפילו התקף לב) גם מטריגר מילולי.
וזה קיצון אחד במשוואה של "בוחר להיפגע".
איש לא בוחר, אנשים נפגעים או שלא נפגעים, הדבר היחיד שאנשים בוחרים ושולטים בו הוא התגובה שלהם לאותו הדבר שפגע/לא פגע בהם
כולם בוחרים. אם מילה אחת יכולה לגרום לאנשים לנזק פיזי, זו בעיה שלהם, אף אחד לא צריך להיענש על זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית