אחר למה הם לובשים חגורה באימונים רגילים?

The Ninja

משתמש מתחיל
139
16
נק' מוניטין:
16
139
16
אהלן, ראיתי שJEFF SEID וZACH ZEILER משתמשים בחגורה באימונים רגילים, למשל תוך כדי שהם מאמנים כתפיים או ידיים הם משתמשים בחגורה.
לפי מה שראיתי בתגובות הם משתמשים בזה כדי לשמור על האגן קטן יותר בכך שהחגורה לא מפעילה את שרירי הבטן.

האם זה נכון?

הסרטון שדיברתי עליו:

אז למה הם לובשים את החגורות האלה באימונים רגילים?
בשביל שאנשים יראו אותם לובשים את החגורה ויגידו לעצמם:"הוא שם את זה, אז זה בטח מועיל, אני חייב לקנות כזה". אני לא חושב שלחגורה בכלל יש תפקיד בתרגילים שהם עושים. כמו כן קראתי פה בפורטל שחגורה מעלה את לחץ הדם ולכן לא מומלץ להיות איתה פרק זמן ארוך. אחרי הסט להוריד ישר.

אז למה הם לובשים את החגורות האלה באימונים רגילים?
יכול להיות שמה שנאמר בתגובה מעליי. ראיתי גם פה ושם אנשים במכון שמסתובבים כל האימון עם החגורה בלי להוריד ואין לי מושג למה, אני יכול רק לנחש שהם לא באמת יודעים בשביל מה נועדה חגורה.

יכול להיות שמה שנאמר בתגובה מעליי. ראיתי גם פה ושם אנשים במכון שמסתובבים כל האימון עם החגורה בלי להוריד ואין לי מושג למה, אני יכול רק לנחש שהם לא באמת יודעים בשביל מה נועדה חגורה.
בכל מכון יש כאלה. בטח חושבים שזה נותן ביטוח מפציעה בגב.

בכל מכון יש כאלה. בטח חושבים שזה נותן ביטוח מפציעה בגב.
או שהם ראו סרטונים כמו שיש כאן בשרשור וחושבים שזה מגניב להסתובב עם החגורה כל האימון
אבל אלה שראיתי מסתובבים כל האימון עם חגורה זה לא חגורה כמו שיש בסרטון (אצלו זה חגורה נורמלית לפחות או ככה היא נראית), אצלם זה תמיד החגורות האלה העבות עם ריפוד מאחורה ודקות מקדימה.

נכון
או שהם ראו סרטונים כמו שיש כאן בשרשור וחושבים שזה מגניב להסתובב עם החגורה כל האימון
אבל אלה שראיתי מסתובבים כל האימון עם חגורה זה לא חגורה כמו שיש בסרטון (אצלו זה חגורה נורמלית לפחות או ככה היא נראית), אצלם זה תמיד החגורות האלה העבות עם ריפוד מאחורה ודקות מקדימה.
נכון בדיוק. זה תמיד החגורות האלה.

• פותח/ת השרשור

״לפי מה שראיתי בתגובות הם משתמשים בזה כדי לשמור על האגן קטן יותר בכך שהחגורה לא מפעילה את שרירי הבטן.״

לא אמרתי שאני חושב ככה, פשוט רשמתי מה שהאנשים בתגובות רשמו.

נערך לאחרונה:

ראיתי אחד שמשתמש בחגורה בתור מחזיק פלאפון באימון ידיים 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית