עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פציעה שרודפת אותי כבר המון זמן ולא מוכנה לעבור 😆😆
אבל היי בר זה חרא וריפטו שמן.. 🤡
הייבאר זה לחיטוב :>אבל היי בר זה חרא וריפטו שמן.. 🤡
ריפטו באמת שמן, גם אני! היי זה באמת חרא אבל אין לי מה לעשות, הפציעה פשוט חוזרת והולכת ונמאס לי באמת..אבל היי בר זה חרא וריפטו שמן.. 🤡
בתחילת השנה טסתי לארה"ב ולא התאמנתי איזה חודש. חזרתי להתאמן וקרה באימון משהו מוזר בדדליפט, בגב תחתון שלי. יכול להיות קרה לי בסקוואט ולא בדד אבל הרגשתי את זה בדדליפט. באימונים הבאים פשוט התאמנתי כרגיל למרות שהרגשתי כאב, הכאב התפשט כלפי מעלה לכיוון הטרפז השמאלי שלי(כל איזור הטרפז התחתון) ומאז זה שם. לכמה זמן נעלם ואז זה חוזר לצערי.באיזו פציעה מדובר?
אוקיי, עדכון מלא - ניסיון ל60 קילו לאו באר, בקושי עשיתי חזרה והרגשתי כאב חד ודקירות באיזור הטרפז התחתון. ניסיתי עוד סט ועזבתי את הלאו לחלוטין בישביל לא להחמיר את הפציעה.
היי באר ללא חימום ללא כלום - 80*5*3
פרס חגור - 55*5*3 קל
דד - 155*5*1
זהו.
הרגשה חרא לפני האימון בגלל אוכל שאכלתי בחוץ ובנוסף הרגשה חרא מוגברת בגלל הלאו. למרות זאת, חברה שלי שימחה אותי לפחות טיפה וזה העלה לי את המצב רוח לסיים את האימון.
שינוי במטרות - מצפה להשיג 140 היי באר עד הגיוס. כאשר אגיע ל120, אתחיל לחגור.
שניהם ביחד. יש כאבים ובנוסף לכך, זה מחמיר אחרי הסט. זא - מתחיל להרגיש כאב במקום שאני עומד / יושב וכאב מתגבר באמצע תרגילים אחרים(הרגשתי כאב בהיי טיפה אבל זה לא מתגבר ובכל זאת מאפשר לעשות את התרגיל טוב. אותו דבר בדדליפט אבל שוב, לא כאב שמפריע לבצע את התרגי)והlow bar squat מחמיר את זה או גורם לכאבים(בזמן הביצוע)?
באותו זמן, הרגשתי בהתחלה בדד ואז התפשט כלפי מעלה ונשאר באותו מקום.. זה קורה אך ורק בסקוואט לצערי.. הלכתי לרופא, אמרו לי זה בגלל עקמת גב ושאני צריך להימנע מלהרים משקולות כבדות..פציעה מוזרה. אתה בטוח שאותו הכאב התפשט ולא מדובר בבעיה אחרת?
קורה בתרגילים אחרים שבהם יש תנועה או עומס על מפרק הכתף?
טעיתי במקום של הפציעה אבל עדיין לא הכי בטוח זה בין הלאטס ל thoracolumbar fascia ואולי גם קצת מהטרפז. תמונה בסוף העדכון להראות את האיזור בבירור.
סקוואט - 85*5*3 קל.
בנץ' - 75*5*3 קל.
צ'ין אפס - 5*1, 3*1, 2*1 אין לי מושג למה אני חלש דווקא בזה.
חתירת קרוק - 50*5*1 שני הידיים, 53*5*1 שני הידיים. החלטתי להחזיר את זה לאימונים לעבוד על איזור הפציעה(אולי אחליף בינתיים לחתירה רגילה על ספסל עם תנועה איטית יותר).
מתיחות הביתה. היה אימון טוב.
תמונה בקשר לאיזור הפציעה:
צפה בקובץ המצורף 36630
Squat - 90*5*3
Press - 57.5*5*3
Deadlift - 160*5*1
Conventional - 80*5*1
Biceps
Dips
squat - 95X3X5
bench - 77.5X3X5
chin ups
kroc rows
dips
Squat - 100*3*5
Press - 60*3*5
Deadlift - 165*1*5
Conventional - 80*1*5
Biceps
הסקוואט היה סרטן. מתחיל להרגיש של ה fatiuqe מתחזק. הרגשה חזקה שאני עומד להתעלף. כל האימון היה הרגשה כזאת..
הפרס סבבה, חגור. דד קצת מוזר כי הייתי מותש לגמרי בסוף. חפרו לי שוב להניח לאט שלא יהיה רעש למרות ששמתי ספוגים כאלה והפעם עשיתי משטח עם המזרונים הכחולים האלה שיהיו באותו גובה של הספוגים. הרגשתי שאני מחליק מעט על המזרון אבל הסתדרתי. אתחיל לתסף בקריאטין שוב ובוויטמניצ'יק.
עדכון לגבי הצבא, מתגייס ב20.11 לגבעתי.
@Daniel Barack
בדיוק 7 שנים אחרי
קיבלתי שיבוץ רק אתמול 🫤בדיוק 7 שנים אחרי
לא נורא. עצה שלי אם אתה רוצה כושר התחלתי טוב תתעסק בריצות והליכות עם משקל כבד על הגב, זה בעצם הכושר היחידי שקובע בחי"ר בגלל המד"סים והמסעות.קיבלתי שיבוץ רק אתמול 🫤
אז להתחיל לרוץ וללכת עם משקלים כבדים על הגב?לא נורא. עצה שלי אם אתה רוצה כושר התחלתי טוב תתעסק בריצות והליכות עם משקל כבד על הגב, זה בעצם הכושר היחידי שקובע בחי"ר בגלל המד"סים והמסעות.
אגב, אני נסעתי לבקו"ם בלי שום שיבוץ, ואחרי שהייתי סרבן במשך שבוע קיבלתי שיבוץ לגבעתי..
כן. כוח זה טוב ויפה, אבל זה לא יביא אותך לרוץ לפנות בוקר בנוחות, או לסחוב משקל על הגב לכמה קילומטרים במסע.אז להתחיל לרוץ וללכת עם משקלים כבדים על הגב?