נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
- פותח/ת השרשור
תוכל להמליץ איך להתחיל עד אז ?כן. כוח זה טוב ויפה, אבל זה לא יביא אותך לרוץ לפנות בוקר בנוחות, או לסחוב משקל על הגב לכמה קילומטרים במסע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל להמליץ איך להתחיל עד אז ?כן. כוח זה טוב ויפה, אבל זה לא יביא אותך לרוץ לפנות בוקר בנוחות, או לסחוב משקל על הגב לכמה קילומטרים במסע.
Squat - 105*3*5
Bench - 80*3*5
Chin Ups - 3*5
Kroc rows - 50*2*5-6
ללא וויטמינצ'יק, התחלתי היום קריאטין.
האחיזה שלי ביד שמאל בחתירה קצת חלשה משום מה.. מקווה שיתחזק1
משקל - שמן1
לעזאזל.. שונא לרוץ.. תודה על העזרה 😁לא מומחה בעניין, חושב שכדאי שתהיה טוב בריצות מהירות לטווח של 2-3 ק"מ, בעיקר בשביל מבחן בראור שעושים לעתים קרובות. אני ריצת 2000 הראשונה בצבא(ובחיים בכלל האמת) עשיתי ב13 דקות, בערך קצב הליכה מהירה.
לגבי הליכות, ציוד צבאי בסיסי של ווסט נשק ומים מגיע ל10 ק"ג לפחות. כדאי להיות מתורגל לסחוב את זה לפחות לכמה קילומטרים במהירות של 6 קמ"ש.
סתם נשקלתי לפני כמה דקות לראות את הנזק.. שוקל 104.
מאסיבי1
אכן. חודש הבא זה הולך לצנוח בצהל.104?😲
אני מבואס אבל עושה כמה שיותר בחודש האחרון..דווקא אני הייתי הכי מבואס שיש חודש לפני הגיוס ...
אתה רוצה משהו מהגיבוש יחטיות ? פלסר גבעתי או רימון או משהו ?
זה לא כמו ב COD ...אני מבואס אבל עושה כמה שיותר בחודש האחרון..
אני מקווה להיות צלף. חולה על כל הקשור לצלפים.
חחחחחח אני יודע שזה לא כמו cod. רק אומר, אני לא משחק קוד בכלל. אני יריתי כבר בכמה צלפים בחיי ואני יודע מה זה. אני לא מבין כ"כ בצבא אבל כן חקרתי יותר על נושא הצלפים ואני אנסה להגיע.זה לא כמו ב COD ...
בכל מקרה גם בגדודים יש צלפים וגם בגדס"ר וגם ברימון אז...
יש קווים שאתה לא תשים לב בכלל אם אתה צלף או לא ויש קווים שאתה מאוד תיטחן בגלל היותך צלף אז לא הייתי כל כך שמח על זהחחחחחח אני יודע שזה לא כמו cod. רק אומר, אני לא משחק קוד בכלל. אני יריתי כבר בכמה צלפים בחיי ואני יודע מה זה. אני לא מבין כ"כ בצבא אבל כן חקרתי יותר על נושא הצלפים ואני אנסה להגיע.
אנסה, תן להתגייס, לקבל את השוק של החיים, להבין מה לעזאזל קורה שם ואנסה להגיע לאחד מהדברים. תודה:37mv:יש קווים שאתה לא תשים לב בכלל אם אתה צלף או לא ויש קווים שאתה מאוד תיטחן בגלל היותך צלף אז לא הייתי כל כך שמח על זה
מה שכן קלע זה פק"ל חזק באיוש אתה תשבור את הזורקי אבנים עם כדורי גומי
בכל מקרה הייתי מנסה להגיע לרימון או לגדס"ר ... (מספיק כושר בסיסי והרבה רצון)
Squats - 110*3*5
Press - 62.5*1*5 1*3F 1*4F
Deadlift - 170*1*5
היום הגיע, נשרפתי כבר יותר מדיי, בקושי מתאושש מאימון לאימון והתחיל להיות ממש קשה. הסקוואט היה שואה. הצלחתי איכשהו לעבור את הסקוואט. פרס, הייתי גמור והרגשתי שאין מצב שאני מצליח לסגור שלוש חמישיות. בדדליפט מיהרתי כי היה רבע שעה לסגירה, נכנסתי לרייג' מהר והמשקל עף.
יום חמישי אעשה אימון קליל ושבוע הבא אתחיל רוטינה חדשה, שיניתי טיפה את הss.
יום ראשון וחמישי, 3*5 סקוואט, בנץ', צ'ין אפס ותרגילי עזר לבחירתי.
יום שלישי התאוששות בסקוואט, אעשה 50 אחוז מהנפח ל5*2, פרס כבד - 2*5 ועוד סט של 10 חזרות עם משקל קל יותר. דדליפט כבד 5*1 עם קלאסי אחרי זה.
ממשיך באותו דבר התקדמות, 5 קילו בסקוואט ובדד. 2.5 קילו בפרס וסקוואט.
בפרס חושב לרדת ב10 אחוז ולהתקדם משם.
אשמח אם מי שעוקב יביע את דעתו.
אימון קליל חלקי.
Squat - 55*5*2
Bench - 82.5*3*5
Chin ups - 1*5 1*2 1*2
Kroc rows - 50*2*5
ניסיון דיפס - חזרה עם חמש קילו וכל.
Triceps
Biceps
מתיחות
אני רעב
Squat - 115*2*5 1*5 סט אחרון חגור
Bench - 85*3*5
Deadlift - 175*1*5
הסקוואט גמר לי את החיים, סט אחרון בחרתי לחגור בישביל להיות בטוח ב100 אחוז שאני מצליח. מפגר..
בנץ' מתחיל להרגיש אני נשרף טיפה. בסקוואט מורגש ממש גם. חושב כבר לעשות סט אחד בחמישי של סנץ' וסקוואט.
אפרסם סרטון לדד אח"כ.
איך לומר להתגייס לחי"ר בלי שכללת ריצות בהכנה שלך זה לא אידיאלי. אבל אם לא רצת עד עכשיו ואתה מתגייס עוד חודש הדבר האחרון שאתה צריך זה לנסות "לבנות" כושר בחודש.תוכל להמליץ איך להתחיל עד אז ?
אוקיי תודה רבה!איך לומר להתגייס לחי"ר בלי שכללת ריצות בהכנה שלך זה לא אידיאלי. אבל אם לא רצת עד עכשיו ואתה מתגייס עוד חודש הדבר האחרון שאתה צריך זה לנסות "לבנות" כושר בחודש.
עדיף לבוא בכושר ריצה "אפס" מאשר להגיע עם כאבים או פצוע. דבר שהוא לא כל כך נמנע עבור מי שמתחיל לרוץ והוא במשקל שלך.
תתגייס ויתחשבו בנתונים שלך.
בהצלחה!
חרא אימון, הייתי רעב מת...
Squat - 57.5*5 2
Press - 65*1*4 65*1*2 F
Press - 40*1*10
Chin ups
Kroc rows 2 sets
Biceps - 20kg 2 sets