עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה!😘בונא לקח לך נצח אבל אפשר להבין עם האילוצים וכמות הקילוגרמים שהורדת, וזה השתלם, הבאת תוצאה לפנים!!!
תודה רבה,כל הכבוד מורן באמת שאפו על הסבלנות.. כל כך מבין את הדרך שעברת. מה עם המשקלי עבודה? ירדו עלו נשארו אותו דבר?
תודה !תוצאות מרשימות !
תודה רבה!תותח!
הקשר בין מסת שריר לכוח הוא לא קשר הכרחי בכלל,@White Walker
שאלתי כי לא נראה שירדת בכלל מאסת שריר הרבה שומן ובמיוחד נוזלים, אבל מאסת שריר דווקא נשמרה.
הקשר בין מסת שריר לכוח הוא לא קשר הכרחי בכלל,
והיו לי תקופות בחיטוב שפשוט כבר לא יכולתי להרים משקלים גבוהים בגלל הגירעון המתמשך.. העומס על המפרקים וההתעייפות אחרי סט או שניים..
קודם כל תודה רבה, מעריך את זה.אולי אפתח בעתיד פוסט מרוכז על זה.
אבל אחת הטעויות הגדולות בקריירת האימונים שלי הייתה תקופת מסה ארוכה מדי (בעקבות פציעה) שהביאה אותי לקרוב ל30 אחוז שומן (בערך כמו שאתה הגעת להערכתי). זה גרם לי לעודפי עור מכוערים שאי אפשר להיפטר מהם.
תקן אותי אם אני טועה, אבל העור העודף שיש לך באזור התחתון של הבטן לא היה לפני שהתחלת להתאמן נכון?
לא רואה שום סיבה בעולם להגיע לאחוזי שומן כאלה גבוהים, כל כך מיותר.
שמח מאוד שאתה כבר לא שם, ומאחל לך לא לחזור לשם לעולם.
אז איך מאסת שריר נשמרת בצורה כזאת גם אם ירדת במשקלי עבודה בצורה דרסטית יחסית? להכניס מספיק חלבון ולא להיות בגרעון קלורי גבוה מידי וגם עיניין גנטי?
תודה רבה! זה באמת לא פשוט 😃איזה כח רצון, וואו!
קודם כל תודה רבה, מעריך את זה.
לפני שהתחלתי להתאמן לא צברתי שומן בבטן התחתונה כמו שעכשיו, מצד שני לא הייתי באחוזי שומן גבוהים כאלה אף פעם אז אולי זה גנטי.
כך או כך ההגעה לאחוזי שומן גבוהים בהחלט גרמו לי לכמה שינויים מטאבולים שלא היו לי לפני כן, כמו ספיחה גבוהה יותר של נוזלים ושומן עיקש במקומות שלא היו לי.
בתקווה שבפעם הבאה שאחטב אתפטר גם מזה.
אשמח שתכתוב פוסט בנושא, כי זה יכול לעזור להרבה אנשים, שילמדו מהטעויות שלנו.
לדעתי איבדתי הרבה מסת שריר, רק שפחות רואים בתמונות. בעיקר ברגליים ובחזה.
אבל לשאלתך, מספיק חלבון + אופי האימונים אמור לשמר מסת שריר גם אם נחלשים או שמרימים בעצימות נמוכה יותר בכוונה.
תודה רבה! זה באמת לא פשוט 😃
עבור שומן עיקש ובאחוזי שומן יחסית נמוכים הייתי ממליץ להתעלל בעצמך קצת עם UD 2.0 של לייל.הבנתי.. מה לגבי אירובי? אינטרווליום? אירובי בינוני-נמוך? פשוט גם אני נלחם בשומן עיקש דווקא בבטן ולפי המאמר פרוטוקול שומן עיקש ממליצים שם לעשות אינטרווליום הבעיה שאני פשוט לא מסוגל לרוץ ככה כי מתחיל לכאוב לי הגב בצורה נוראית כנל לגבי אירובי בינוני. ללכת אין לי בעיה אבל יקח לי שעות להגיע למספיק קילומטרים כדאי לשרוף מספיק קלוריות. מה היית ממליץ לעשות במצב הזה למשל? גרעון קצת יותר גדול אולי?
מורן איפה אפשר לקרוא על השיטה של לייל?עבור שומן עיקש ובאחוזי שומן יחסית נמוכים הייתי ממליץ להתעלל בעצמך קצת עם UD 2.0 של לייל.
גובה הגירעון תלוי בכמה זמן אתה כבר בחיטוב וכמה כבר ירדת.
יש באתר שלו, אם אמצא אשלח לך.מורן איפה אפשר לקרוא על השיטה של לייל?