הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטן נפוחה

• פותח/ת השרשור frf12
  • פורסם בתאריך

frf12

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם, מתאמן שנתיים, תוכניות כוח בעיקר. מג 68 גובה 173
אני רזה עם אחוז שומן נמוך בערך 12, ומגיל קטן תמיד הייתה לי נפיחות בבטן, אפשר לקרוא לזה כרס, רק שזה לא שומן, יש לי שם קצת שומן אבל הרוב זה פשוט נפיחות בבטן. כשאני מפעיל את שרירי הבטן ומכניס את הבטן פנימה רואים קוביות.
יכול להיות שזה צליאק, אבל קשה לי להאמין שאני חי עם זה כל כך הרבה שנים וזה לא משפיע עלי.
הבנתי שזה יכול להיות משרירי בטן חלשים, אני לא מאמין שזה תקף לגבי, זה היה לי גם לפני שהרמתי וגם עכשיו שאני מרים די כבד זה נראה אותו דבר.
יכול להיות שזה נובע מרגישות למשהו ?
אשמח לעזרה
תודה.

אתה יודע מה זה צליאק? נשמע יותר כמו הריון. סתם. אף אחד פה לא יכול לדעת מה יש לך בבטן, אם זה ככ מטריד אותך לך לרופא משפחה.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע מה זה צליאק? נשמע יותר כמו הריון. סתם. אף אחד פה לא יכול לדעת מה יש לך בבטן, אם זה ככ מטריד אותך לך לרופא משפחה.
זה לא כל כך מטריד אותי אבל זה די מוזר ויכול להיום שמישהו פה חווה משהו בסגנון ויכול לעזור

אני מכיר אנשים דיי קלים עם בטן עגלגלה ונפוחה קצת, לא משהו מעניין במיוחד, לדעתי בדרך כלל זו פשוט הצורה של הבטן שלהם

• פותח/ת השרשור
אני מכיר אנשים דיי קלים עם בטן עגלגלה ונפוחה קצת, לא משהו מעניין במיוחד, לדעתי בדרך כלל זו פשוט הצורה של הבטן שלהם
אצלי זה ממש כרס ענקית... ברמה שאני עומד ורואה את זה בולט מהחולצה....

אני יודע על מה מדובר גם לי יש את זה, בבוקר הבטן יחסית בסדר אחרי ארוחה אחת אני כבר נראה בהריון ובערב כבר חודש תשיעי, בגלל זה אני מכניס אותה תמיד. לדעתי זו פשוט תגובה מהאוכל כי זה מחמיר לאחר ארוחה. אולי זו תגובה דלקתית אולי זה מחומציות. אני לא יודע ממש את הסיבה אבל זה לא מפריע לי ביומיום ויש לי את זה אולי כבר 10 שנים.
אם זה ממש מפריע לך לך לרופא גאסטרו, אני בטוח שיש תרופות לזה, אולי לטווח הארוך כדאי להתאים תזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית