הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פול אובר

DASDASD

משתמש מתחיל
222
3
נק' מוניטין:
6
222
3
אני עושה תוכנית AB

עכשיו השאלה לגבי אימון B :
גב , רגליים , יד קדמית .

לגב עושה פולי עליון , חתירה במכונה , ופול אובר השאלה לגבי התרגיל הזה אם הוא בסדר לעשות אותו כתרגיל גב הוא רשום ככה באתר קילוגרם .
עכשיו השאלה אם זה פוגע בהתאוששות של היד כאשר יום לאחר מכן אני עושה יד אחורית הכוונה אימון A .

ואם זה אכן פוגע בהתאוששות יש המלצות לתרגיל חלופי ?

משום מה הידיים לא ממש גודלות ביחס לשאר הגוף הכוונה לדו ראשי הקדמי של היד ..

עוד תשובות לגבי התרגיל הזה אם הוא פוגע בהתאוששות של היד הקדמית ??

אתה מודאג מדי בקשר ליד קדמית. עדיף לדאוג להוסיף תרגילי גב. כי אם זה מה שאתה עושה- פולי עליון, חתירה במכונה ופול-אובר- זה ממש לא מספיק. מה עם מתח ,למשל?(יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע לעשות מתח).
כשאתה עובד על הגב- יד קדמית עובדת. כשאתה עובד על יד קדמית- גב לא עובד.
הייתי מוריד לגמרי תרגילי יד קדמית לחודש. ותראה תוצאה.

אתה מודאג מדי בקשר ליד קדמית. עדיף לדאוג להוסיף תרגילי גב. כי אם זה מה שאתה עושה- פולי עליון, חתירה במכונה ופול-אובר- זה ממש לא מספיק. מה עם מתח ,למשל?(יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע לעשות מתח).
כשאתה עובד על הגב- יד קדמית עובדת. כשאתה עובד על יד קדמית- גב לא עובד.
הייתי מוריד לגמרי תרגילי יד קדמית לחודש. ותראה תוצאה.
אין שום בעיה לתת עבודה לקדמית ואף מומלץ ..תרגילי גב אכן מערבים ידיים אך לא בצורה מספיקה לפיתוח גוף ..

• פותח/ת השרשור
סבבה..לא יכול להיות אבל שהוא פוגע בהתקדמות של היד הקדמית הכוונה לדו הראשי

קבצים מצורפים

• 250px-Biceps_brachii_he.png
    250px-Biceps_brachii_he.png
    KB 16.7 · צפיות: 150
סבבה..לא יכול להיות אבל שהוא פוגע בהתקדמות של היד הקדמית הכוונה לדו הראשי
ממש לא פוגע.
להתקדממות של דו ראשי פוגע או יותר מדי תרגילים של דו ראשי, או מעט תרגילי בסיס שמעלים את מסס שריר באופן כללי. כי בשביל לעלות סנטימטר אחד בהיקף של יד- צריך לעלות כמה קילו של מסת שריר בכל הגוף.

• פותח/ת השרשור
עולה במשקל שם לב הגוף מתרחב אבל הידיים משום מה לו גודלות הכוונה יד אחורית דרך אגב אני לא המצאתי תוכנית אלא לקחתי מהפורטל תוכנית מסה פול אובר מערב יד אחורית ויום אחר כך אני עושה תרגיל יד אחרוית השאלה אם יש קשר בין שני הדברים

עכשיו השאלה אם זה פוגע בהתאוששות של היד כאשר יום לאחר מכן אני עושה יד אחורית הכוונה אימון A .
הייתי דואג יותר להאם עבודה מרובה על הידיים תפגע בהתאוששות עבור תרגילי לחיצה\משיכה ולא ההיפך.

עניין של גנטיקה + מסת שריר כללית בגוף.
התמדה והתחזקות בסופו של דבר יובילו לתוצאות רצויות, אבל זה לוקח זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית