עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Actually, really and truly, when the back muscles fail to do their job, shearing does not take place. The force of rotation overcomes the ability of the trunk muscles to maintain spinal extension, so when the back rounds during a squat or pull the intervertebral movement will occur as spinal flexion. The intervertebral space opens in the back and closes in the front, and the net movement has occurred around the center of the disc space. This is not particularly good for the discs, but the fact is that many heavy deadlifts have been pulled with a lot of spinal flexion and the lifter walked away tired but uninjured. Actual shearing can only take place if there is a (usually) congenital spondylolysthesis, or if you have a bad car wreck with your seat belt on.
זדיינו מטיפים ללהחזיק גב ככלל, ומשקולנים בפרט.
למה לחכות עד הסופ"ש? :120ag:זה משהו שאני בהחלט מתכוון לעשות הסופ"ש, ואני מציע, שגם אם אתה לא מתכוון להחזיק יותר גב בחיים, תעשה גם אתה 🤪
למה לחכות עד הסופ"ש? :120ag:
למעשה ששרירי הגב נכשלים בעבודתם קרע לא מתרחש. כוח הרוטציה מתגבר על היכולת של שרירי הגו לשמור על עמוד השידרה בפשיטה, אז שהגב מתעגל בזמן סקוואט או משיכה התנועה הבין חוליתית תופיע כהרפית עמוד השידרה. הרווח הבין חוליתי נפתח בגב ונסגר בגו (?), והתנועה הנקייה מתרחשת מסביב מרכז מרווח הדיסק. זה לא טוב במיוחד לדיסקים, אך העובדה היא שהרבה דדליפטים כבדים נעשו עם עמוד שידרה רפוי והמרים לא היה ניזוק לאחר מכן. קרע אמיתי יכול להתרחש רק אם יש עקמת מולדת, או אם היית מעורב בתנועת דרכים שהחגורת בטיחות הייתה מהודקת.
בדיוק קראתי את המאמר, עכשיו אני משוכנע שזה לא נורא לעבוד עם גב עגול כל עוד אתה מודע לזה שזה קורה אחרי כיווץ של השרירים. סה"כ כפיפה בעמ"ש, לא פעולה חותכת של עמ"ש.
.
הרווח גדל מאחור וקטן מקדימה.
לא מדובר על עמוד שדרה רפוי, אלא על עמוד שדרה בכפיפה.
והוא לא מדבר על קרע. הוא מדבר על תזוזה של חוליה אחת ביחס לשניה.
כולם רוצים בקיצור. בקיצור, אין סיבה שהגב שלך יתעגל בסקוואט. תעבוד על זה.
ואם נחזור לדדליפט? 😛כולם רוצים בקיצור. בקיצור, אין סיבה שהגב שלך יתעגל בסקוואט. תעבוד על זה.
יש הבדל בין שיתעקם בגלל בעיה בטכניקה לבין שיתעגל בגלל שהמשקל כבד. אם אתה לא מספיק מנוסה כדי להבדיל בין השניים אז כנראה שאצלך זו אופציה מספר אחת.ואם והיה ומתעקם לא להיות בלחץ ריפ אומר שזה בסדר.
המשקל שלך לא כבד, אין לך RM ואתה אמור לעשות את כל הסטים שלך בטכניקה טובה. תצלם סרט ותעלה.אז אם המשקל כבד והגב מתעגל בגלל זה אז לא להלחץ?(קרה לי היום >.<)
ושמרתי ממש על טכניקה אבל הו אהתעגל בסט האחרון בחזרה האחרונה..