הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע The Squat

וואלה - חופשי שיזדיינו כל המאוננים האלו עם ה-CORE STABILITY שלהם וכל החרטה הזה.
רק מה - חבל שריפ לא מפרסם מחקרים מדעיים - יעני עושה קצת ניסויים ומחשב אינדקסים של יציבות חוליות לומבריות בעזרת ניתוח משולב של משתנים קינמטיים ואלקטרומיוגרפיה- ככה אולי אנשים היו לגמרי מפסיקים לזיין את השכל.

וואלה - חופשי שיזדיינו כל המאוננים האלו עם ה-CORE STABILITY שלהם וכל החרטה הזה.
רק מה - חבל שריפ לא מפרסם מחקרים מדעיים - יעני עושה קצת ניסויים ומחשב אינדקסים של יציבות חוליות לומבריות בעזרת ניתוח משולב של משתנים קינמטיים ואלקטרומיוגרפיה- ככה אולי אנשים היו לגמרי מפסיקים לזיין את השכל.
2agujxx.png

יש הבדל בין שיתעקם בגלל בעיה בטכניקה לבין שיתעגל בגלל שהמשקל כבד. אם אתה לא מספיק מנוסה כדי להבדיל בין השניים אז כנראה שאצלך זו אופציה מספר אחת.

נו? מה הבעיה עם מה שכתבתי? זה מה שריפ אמר.
שאם הגב מתעקם\מתעגל בגלל העומס של המשקל אין עם זה בעיה,לא כמו שכולם טוענים.

מה שהוא אומר בעצם זה שיש הבדל בין TECHNICAL BREAKDOWN שתקרה בסט כבד לא משנה איך תסתכל על זה כשעובדים עם עומס שמפריע להומאוסטזה - הטכניקה תדפק במידה כזו או אחרת איכשהו ואיפשהו, וזה צריך לקרות, אם זה לא קורה אז אתה לא עובד כבד מספיק. יש הבדל בין זה לבין טכניקה שמלכתחילה הייתה שגוייה. זה נכון לכל תרגיל, לא רק בדדליפט.

המוט לא יגיע לאן שתרצה שהוא יגיע, ולא יעלה לאן שתרצה שהוא יעלה. האחיזה עלולה להתחרבן, הקשת בגב נופלת ועוד כל מני חרא שיכול לקרות.

המוט לא יגיע לאן שתרצה שהוא יגיע, ולא יעלה לאן שתרצה שהוא יעלה. האחיזה עלולה להתחרבן, הקשת בגב נופלת ועוד כל מני חרא שיכול לקרות.
תודה על ההסבר. שני הדברים הראשונים שציינת קרו לי באימון או שניים בכמה חזרות, אבל סה"כ אני מרגיש שאני די שולט בתנועה 😃

מה לגבי ברכיים גולשות במשקלים כבדים? על זה צריך להקפיד יותר מגב ישר?

תודה על ההסבר. שני הדברים הראשונים שציינת קרו לי באימון או שניים בכמה חזרות, אבל סה"כ אני מרגיש שאני די שולט בתנועה 😃

מה לגבי ברכיים גולשות במשקלים כבדים? על זה צריך להקפיד יותר מגב ישר?
אנחנו מדברים על בנץ', מה קשור ברכיים?

הדבר היחיד שקורה לי בבנץ' זה תזוזה של המרפקים שרוצים לברוח מהשבירה במשקל כבד

יש אישור לתרגם בינתיים רק מאמרים מ-Strong Enough. נטפל בזה.
מה ההסתייגות שלו? שיכולים לתרגם לא נכון תחת שמו וזה עלול להתפרש בצורה אחרת, או פשוט שהוא לא רוצה שטקסטים שאמורים לקנות יסתובבו בחינם?

• פותח/ת השרשור
מה ההסתייגות שלו? שיכולים לתרגם לא נכון תחת שמו וזה עלול להתפרש בצורה אחרת, או פשוט שהוא לא רוצה שטקסטים שאמורים לקנות יסתובבו בחינם?

מה הקשר להסתייגות? יש זכויות יוצרים, ואם אתה רוצה לתרגם, צריך לבקש רשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית