עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקיצור הגב שלי מתעגל בסקוואט ..אז זה לא נורא ואפשר להמשיך ככה?
הנה סרטון עם 130 קילו
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3463842
וואלה - חופשי שיזדיינו כל המאוננים האלו עם ה-CORE STABILITY שלהם וכל החרטה הזה.
רק מה - חבל שריפ לא מפרסם מחקרים מדעיים - יעני עושה קצת ניסויים ומחשב אינדקסים של יציבות חוליות לומבריות בעזרת ניתוח משולב של משתנים קינמטיים ואלקטרומיוגרפיה- ככה אולי אנשים היו לגמרי מפסיקים לזיין את השכל.
יש הבדל בין שיתעקם בגלל בעיה בטכניקה לבין שיתעגל בגלל שהמשקל כבד. אם אתה לא מספיק מנוסה כדי להבדיל בין השניים אז כנראה שאצלך זו אופציה מספר אחת.
חכה שתעבוד כבד, תבין לבדאיך מזייפים בטכניקה בבנץ' פרס?😛
כבד זה מונח די יחסי לא? המשקל שאני מרים די כבד לי, או שהכוונה לכבד כמו משקל שנתקעים עליו בהתקדמות ליניארית?חכה שתעבוד כבד, תבין לבד
תודה על ההסבר. שני הדברים הראשונים שציינת קרו לי באימון או שניים בכמה חזרות, אבל סה"כ אני מרגיש שאני די שולט בתנועה 😃המוט לא יגיע לאן שתרצה שהוא יגיע, ולא יעלה לאן שתרצה שהוא יעלה. האחיזה עלולה להתחרבן, הקשת בגב נופלת ועוד כל מני חרא שיכול לקרות.
אנחנו מדברים על בנץ', מה קשור ברכיים?תודה על ההסבר. שני הדברים הראשונים שציינת קרו לי באימון או שניים בכמה חזרות, אבל סה"כ אני מרגיש שאני די שולט בתנועה 😃
מה לגבי ברכיים גולשות במשקלים כבדים? על זה צריך להקפיד יותר מגב ישר?
מה ההסתייגות שלו? שיכולים לתרגם לא נכון תחת שמו וזה עלול להתפרש בצורה אחרת, או פשוט שהוא לא רוצה שטקסטים שאמורים לקנות יסתובבו בחינם?יש אישור לתרגם בינתיים רק מאמרים מ-Strong Enough. נטפל בזה.
הכותרת של האשכול היא The Squat אז הרשתי לעצמי לא לציין שאני מדבר על סקוואט, אלא אם כן ברכיים גולשות זאת גם בעיה ידועה בבנץ' פרס 😛אנחנו מדברים על בנץ', מה קשור ברכיים?
מה ההסתייגות שלו? שיכולים לתרגם לא נכון תחת שמו וזה עלול להתפרש בצורה אחרת, או פשוט שהוא לא רוצה שטקסטים שאמורים לקנות יסתובבו בחינם?