הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת קלוריות מאירובי במסה

Kinovo

משתמש מתחיל
132
6
נק' מוניטין:
6
132
6
אוקיי התוכנית אימונים שלי כוללת 3 אימוני FBW בשבוע ובימים שאני לא עושה אימון כוח אני משתד לעשות בין שעה לשעתיים אימון אירובי (קשה לי לוותר על זה מכור לאירובי) ככה שיוצא שאני שורף די הרבה קלוריות במהלך השבוע.
עכשיו השאלה שלי היא האם התפריט שלי אמור להשתנות בין ימי אימון לימי אירובי או שצריך לאזן איכשהו את התפריט לכל השבוע?

בכמות שעות כזאת של אירובי. הייתי עושה חצי חצי. חצי מהקלוריות של הארובי מוסיף לתפריט היומי ואת החצי השני משלים בימים של הארובי.
לדוגמא אם יש לך 2800 קלוריות חסרות מהארובי. מוסיף 200 לכל יום בתפריט ועוד 1400 לחלק למספר אימוני הארובי.

אני בטח לא אתנגד לארובי אבל שום "מסה" לא תהיה לך עם כזאת כמות של ארובי.

• פותח/ת השרשור
בכמות שעות כזאת של אירובי. הייתי עושה חצי חצי. חצי מהקלוריות של הארובי מוסיף לתפריט היומי ואת החצי השני משלים בימים של הארובי.
לדוגמא אם יש לך 2800 קלוריות חסרות מהארובי. מוסיף 200 לכל יום בתפריט ועוד 1400 לחלק למספר אימוני הארובי.

אני בטח לא אתנגד לארובי אבל שום "מסה" לא תהיה לך עם כזאת כמות של ארובי.
אתה בטוח שאני לא אוכל לפצות על כמות כזאת של אירובי בצריכת כמות קלוריות גבוהה יותר פשוט? או שאתה ממליץ פשוט להוריד קצת מהאירובי למשהו כמו שעה כל אימון?

אוקיי התוכנית אימונים שלי כוללת 3 אימוני FBW בשבוע ובימים שאני לא עושה אימון כוח אני משתד לעשות בין שעה לשעתיים אימון אירובי (קשה לי לוותר על זה מכור לאירובי) ככה שיוצא שאני שורף די הרבה קלוריות במהלך השבוע.
עכשיו השאלה שלי היא האם התפריט שלי אמור להשתנות בין ימי אימון לימי אירובי או שצריך לאזן איכשהו את התפריט לכל השבוע?
הייתי מציע לך להוריד אירובי לסביבות 80-100 דקות בשבוע בעצימות קלה-בינונית בתקופת מסה, גם אני לא מוותר על אירובי בשום תקופה אבל מוריד דקות ועצימות במסה (70-80) ומעלה בחיטוב (90-100).

כמות האירובי שאתה מבצע מאוד מופרזת. היא עלולה בקלות להביא אותך לפגיעה בהתאוששות והישגים. תפחית את כמות האירובי לפחות בחצי

• פותח/ת השרשור
כמות האירובי שאתה מבצע מאוד מופרזת. היא עלולה בקלות להביא אותך לפגיעה בהתאוששות והישגים. תפחית את כמות האירובי לפחות בחצי
במידה ואני מפחית בחצי, זאת אומרת 3 פעמים בשבוע במשך כשעה כל אימון איך אני אמור להחזיר את הקלוריות? לשנות את התפריט בין יום אימון לאירובי או לאזן את התפריט השבועי?

במידה ואני מפחית בחצי, זאת אומרת 3 פעמים בשבוע במשך כשעה כל אימון איך אני אמור להחזיר את הקלוריות? לשנות את התפריט בין יום אימון לאירובי או לאזן את התפריט השבועי?
ב 3 שעות ארובי, תחלק את הקלוריות לאורך כל השבוע

תחלק את הקלוריות לאורך השבוע כמו שחנן הציע, או שתשלים את הקלוריות ששרפת באותו היום.
העיקר שתחזיר אותם ולא תהיה בגירעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
תחלק את הקלוריות לאורך השבוע כמו שחנן הציע, או שתשלים את הקלוריות ששרפת באותו היום.
העיקר שתחזיר אותם ולא תהיה בגירעון קלורי.
אין בעיה, תודה רבה על העזרה!!

האם 3 שעות של אירובי בשבוע יכול לפגוע כל כך במסה?
בהנחה שאתה מתכנן להיות בפלוס קלורי של 500 קלוריות להוסיף על זה עוד 300 קלוריות בגלל הארובי מתחיל להיות בעייתי.
בנוסף אימון של שעה תרצה או לא מייצר עייפות.
אם אתה עולה במשקל גוף, מתקדם במשקלי עבודה במקביל לארובי שאתה עושה, תמשיך.
כשתתקע תתחיל לקצץ.

איזה ארובי אתה עושה?

האם 3 שעות של אירובי בשבוע יכול לפגוע כל כך במסה?
הבעיה היא לא באוכל אלא בהתאוששות. בכל מקרה תהיה פגיעה מסוימת כי אתה לא תרים את המשקלים שהיית יכול להרים ללא הריצות. כמה הפגיעה גדולה? תלוי ברמת הכושר שלך .

• פותח/ת השרשור
בהנחה שאתה מתכנן להיות בפלוס קלורי של 500 קלוריות להוסיף על זה עוד 300 קלוריות בגלל הארובי מתחיל להיות בעייתי.
בנוסף אימון של שעה תרצה או לא מייצר עייפות.
אם אתה עולה במשקל גוף, מתקדם במשקלי עבודה במקביל לארובי שאתה עושה, תמשיך.
כשתתקע תתחיל לקצץ.

איזה ארובי אתה עושה?
יומיים ריצה יום אחד אופניים

כמובן שיש לאירובי יתרונות, אבל לא משהו שקשור למסה, כל הסיבולת לב ריאה ועוד דברים "בריאותיים" אבל לא משהו שיעזור לשריר או כל דבר בקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית