הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
ואת חושבת שהמשקלים שאת מעלה בתוכנית אחרת באים בחינם? אם לא תהיי במאזן חיובי כל תוכנית תתקע יותר מהר. את פשוט משלה את עצמך שאת מצליחה להתקדם יותר כי התוכנית הזאת גרועה ואת תבלי בה הרבה זמן כדי להגיע לדברים שהיה אפשר להשיג בזמן קצר.

הבחירה כמה לאכול היא בחירה שלך בכל תוכנית. זה פשוט קובע כמה זמן תצליחי להתקדם, אבל זו לא סיבה להתאמן בצורה גרועה.
אני יודעת שחובה להיות במאזן חיובי, אבל אני כרגע על 200 בגלל שאני לא רוצה להעלות שומן שאחר כך אני לא אוכל להוריד אבל האם אני אוכל לעשותss במאזן חיובי לא כל כך גדול? אני לא יודעץ אם אני אצליח להתקדם ככה במשקלים מאימון לאימון אבל אם זה אפשרי אז אני בכיף אתחיל ss

את יכולה לעשות כל תוכנית בכל מאזן. זה פשוט ישנה את זמן ההתקדמות שלך, ויקדים את המעבר לתוכניות עם התקדמות איטית יותר.
בכל מקרה, גם במאזן חיובי קטן, וקפיצות מספיק קטנות, את אמורה להתקדם די הרבה זמן. בתור אישה, בשלב מסוים יהיה עדיף לעבור ל 5 סטים של 3 במקום 3 סטים של 5. בהמשך אפשר גם להפוך את היום השני בשבוע ליום אימונים קל. כל זה אמור לתת לך כמה חודשים של התקדמות.

אני יודעת שחובה להיות במאזן חיובי, אבל אני כרגע על 200 בגלל שאני לא רוצה להעלות שומן שאחר כך אני לא אוכל להוריד אבל האם אני אוכל לעשותss במאזן חיובי לא כל כך גדול? אני לא יודעץ אם אני אצליח להתקדם ככה במשקלים מאימון לאימון אבל אם זה אפשרי אז אני בכיף אתחיל ss

SS לא מחייב פלוס קלורי של 500+, זו פשוט ההמלצה שהופכת את התוכנית להכי יעילה.
במקומך הייתי עושה מה שקולדפייר הציע, תישארי על פלוס קלורי קטן ותתקדמי בקצב איטי לאורך זמן (אין בזה שום דבר פסול).

נראה שנשים פחות יעילות מבחינה עצבית בכל מה שקשור לפיתוח כוח מקסימלי, וסטים של שלוש יותר דומים לסטים של חמש אצל גברים מבחינת עומס. זה לא מגובה מחקרית, אבל מעדויות של הרבה נשים, כולל כמה שראיתי באופן אישי, ההתקדמות באמת נמשכת יותר זמן בצורה הזאת.

@ItsMe
ביקשה למחוק כאן הודעות לא רלוונטיות
הדיון יכול להיות מאוד פורה ומעניין, אך לא במסגרת לוג פרטי

מבקש מכלל המגיבים הלא רלוונטיים לחדול מלהמשיך להגיב בהודעות מסוג זה

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הילדה שרצתה להתחזק״:

עדכון לוג: 10/11/16

המשכתי היום בתכנית הרגילה שלי אבל משבוע הבא אני אתחיל ss כי יותר נוח להתחיל בתחילת שבוע מסודר .

היום עשיתי:

דדליפט:
20×12×1
30×10×1
35×8×1
40×6×1
45×5×1
47.5×5×5
בנט אובר:
15×12×3
מתח (כפות ידיים כלפי חוץ):
5×3 (5 חזרות 3 סטים בלי משקל, אבל אני עושה רק 1-3 חזרות לבד בשתיים האחרונות עוזרים לי קצת כמו תחליף לגרביטון כי אין)
פולי תחתון:
25×12×3
לחיצת כתפיים במכונה:
10×12×3
קצת בטן וזהו 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

שאלה- כל הסטים שקדמו ל5*5 בדדליפט הם חימום או חלק מהתוכנית?

סתם המלצה כללית כזו
יותר נהוג לרשום את האימון בצורה של
Weight x sets x reps

• פותח/ת השרשור
שאלה- כל הסטים שקדמו ל5*5 בדדליפט הם חימום או חלק מהתוכנית?
כן, אבל אחרי שהסתכלתי בלוגים אחרים הבנתי שלא אמורים לרשום חימום נכון?
סתם המלצה כללית כזו
יותר נהוג לרשום את האימון בצורה של
Weight x sets x reps
אוקי תודה, אני פשוט החלפתי את החזרות והסטים אבל אם רושמים ככה אז אני ארשום ככה

כן, אבל אחרי שהסתכלתי בלוגים אחרים הבנתי שלא אמורים לרשום חימום נכון?

אפשרי לרשום חימום, את בוחרת איך לכתוב בלוג. בדכ לא כותבים.
בכל מקרה החימום לא נראה לי נכון..
אם משקל העבודה הוא 47.5 הייתי מתחממת ככה:
10x25
6x35
4/3x42.5
כדאי שתשאלי מנוסים ממני, אבל מה שבטוח 45 זה נורא קרוב למשקל העבודה ולעשות 5 חזרות איתו כחימום זה מבזבז לך כוח

• פותח/ת השרשור
אם משקל העבודה הוא 47.5 הייתי מתחממת ככה:
10x25
6x35
4x42.5
כדאי שתשאלי מנוסים ממני, אבל מה שבטוח 45 זה נורא קרוב למשקל העבודה ולעשות 5 חזרות איתו כחימום זה מבזבז לך כוח
45 זה בגלל שחשבתי בהתחלה שאני אעשה 45 5×5
ותודה זה יעזור לי לפעם הבאה באמת אני לא יודעת איך מתחממים וזה תמיד יוצא לי מאוד ארוך

• פותח/ת השרשור
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 12/11/16

טוב אז יום שני אני מתחילה ss
והיום האימון היה לפי התכנית הרגילה שעשיתי

סקוואט:
45×5×5

כפיפות ברכיים במכונה:
30×3×12

לג פרס:
3×12 (לא יודעת כמה שוקל המוט הזה)

בנץ':
22.5×4×8

כפיפות מרפקים במוט w:
10×12×3

יד אחורית בפולי עליון:
20×3×12

בטן והביתה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
מה המטרות שלך?
משקל גוף, משקלי עבודה וכו'...
את האמת, אף פעם לא חשבתי באמת על המטרות שציינת, לגבי המשקל גוף אני במסה אני פשוט אפסיק כשאני כבר אראה שצריך להתחיל חיטוב משקל מדויק לא מעניין אותי מה שיצא יצא, משקלי עבודה באמת אין לי מושג לגבי זה ולכמה אני צריכה לשאוף אני פשוט רוצה להתקדם כמה שיותר אין לי זמן מוגדר שאני צריכה עד אז להגיע ללא יודעת x סקואט ו-y דדליפט, פשוט להתקדם ולהרים יותר

• פותח/ת השרשור
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 14/11/16

אוקי אימון ראשון של ss

בנץ':
25×5×3

סקוואט:
37.5×3×12

סומו דדליפט:
50×1×5

(לא רשמתי את החימום בתרגילים)

אני יודעת שהסקוואט גם צריך להיות 5 חזרות לא 12 זה היה חד פעמי.
לגבי הדדליפט שכחתי לציין בעידכונים ובסקירה הכללית שאני עושה סומו ולא קלאסי וכן אני קראתי במאמר שסומו יכול להיות עזר אבל צריך לעשות קלאסי, השאלה היא אם זה כזה משנה? זה יהרוס את התכנית אם אני אעשה סומו במקום?

קרא את שאר עדכון הלוג...

תעשי קונבנציונלי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית