הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 16/11/16

משקל גוף 43.5 ק''ג
אין לי מושג איך עליתי ככה בקילו ו100 גרם אני לא חושבת שזה נוזלים בגלל שאני עושה יותר שומן ופחות פחמימות בתפריט שלי , אני לא יודעת אם אמורים להעלות ככה בהתחלה ואם זה ייתאזן אבל אני על מאזן חיובי של לא יותר מ200 קלוריות! החלטתי להוסיף פעמיים בשבוע אירובי ולהישאר עם התפריט עוד שבוע ובאמת אין לי מושג למה עליתי יחסית הרבה אני שואפת לעלייה של 300 גרם בשבוע

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם אם העלת את הפחמימה ב100 או 50 גרם מהתפריט הקודם עדיין את תעלי בנוזלים.
זה לא שרק מאיזה 300 עולים בנוזלים, העלייה סבבה ואין לך מה לדאוג חוץ מזה יכול להיות שאתמול בלילה אכלת איזה משהו שזה לא התעכל עדיין. בכללי אל תסמכי רק על שקילה אחת. בנוסף לכל מה שאמרתי את נערה בגיל ההתבגרות והגוף שלך לא יציב, יהיה לך הרבה ירידות ועליות במשקל ללא סיבה טובה.

• פותח/ת השרשור
גם אם העלת את הפחמימה ב100 או 50 גרם מהתפריט הקודם עדיין את תעלי בנוזלים.
זה לא שרק מאיזה 300 עולים בנוזלים, העלייה סבבה ואין לך מה לדאוג חוץ מזה יכול להיות שאתמול בלילה אכלת איזה משהו שזה לא התעכל עדיין. בכללי אל תסמכי רק על שקילה אחת. בנוסף לכל מה שאמרתי את נערה בגיל ההתבגרות והגוף שלך לא יציב, יהיה לך הרבה ירידות ועליות במשקל ללא סיבה טובה.
אוקיי תודה
באמת הגזמתי קצת ..

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/11/16

אימון B של SS:

סקוואט:
45X3X5

מתח:
3X5 (עדיין עם קצת עזרה אבל אני משתפרת)

אוברהד פרס:
12X3X5

הליכה 16 דקות בהליכון

חייבת לציין שזו פעם ראשונה שבכלל ניסיתי פרס , לפני זה לא עשיתי בכלל
והאמת שדווקא הרגיש לי קל 12 ק''ג אימון הבא אני כמובן אוסיף משקל
סה''כ היה אימון טוב אני מרוצה 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/11/16

אימון A -

סקוואט רחב:
47.5×3×5

בנץ':
27.5×3×5

סומו דדליפט:
55×1×5

הליכהץ בהליכון 16 דקות

החלטתי שאני ממשיכה עם הסומו דדליפט וסקוואט רחב (או סומו איך שתקראו לזה)
ובמקום להעלות את המשקלים כמו שכתוב בתכנית אני מעלה בחצי ממה שצריך כי אני במאזן חיובי יחסית קטן ככה שמתקדמת לאט אבל מעדיפה ככה..

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש סיבה שאת עושה סקוואט בעמידה רחבה?
וזה שאת מתקדמת בחצי ממה ש"צריך" זה בסדר גמור, העיקר שתתקדמי.
בעצם כבר עברת את המשקל גוף שלך בסקוואט ולפי דעתי שזה קורה אז מתחילים להתקדם ב2.5 קילו באימון.

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שאת עושה סקוואט בעמידה רחבה?
וזה שאת מתקדמת בחצי ממה ש"צריך" זה בסדר גמור, העיקר שתתקדמי.
בעצם כבר עברת את המשקל גוף שלך בסקוואט ולפי דעתי שזה קורה אז מתחילים להתקדם ב2.5 קילו באימון.
זה יותר נוח לי ככה, אני מרימה ככה יותר והטכניקה שלי נכונה שלא כמו בסקוואט קלאסי יותר קשה לי. אני יותר חזקה בעמידה רחבה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/11/16

אימון B -

סקוואט:
50×3×5

מתח:
3×5

פרס:
17×3×5

16 דקות הליכה בהליכון

סך הכל היה בסדר, בסקוואט לא כל כל הבנתי אם מעלים במשקל גם באימון a וגם b או שרק באחד מהם אבל בינתיים אני מעלה כל אימון כבר ב2.5, מתח עדיין לא עושה לבד אבל הצלחתי היום 3 חזרות, ופרס העלתי ב5 ולא 2.5 בגלל שכבר אימון קודם הרגשתי שזה קל מדי אז ניסיתי היום והצלחתי 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל אימון מעלים משקל

• פותח/ת השרשור
אין צורך לקפוץ ולהוסיף 100 קלוריות רק כי היה קשה. אם הייתי מוסיף קלוריות כל פעם שהיה לי קשה הייתי כבר ב6000 קלוריות.
תשארי על אותו פלוס קלורי.
אם את תתאמני ורק יהיה קל איך תתקדמי?

• פותח/ת השרשור
אין צורך לקפוץ ולהוסיף 100 קלוריות רק כי היה קשה. אם הייתי מוסיף קלוריות כל פעם שהיה לי קשה הייתי כבר ב6000 קלוריות.
תשארי על אותו פלוס קלורי.
אם את תתאמני ורק יהיה קל איך תתקדמי?
כן אבל בבנץ' הוספתי 2.5 קילו ואפילו הסט הראשון כבר בחזרה ה3 כמעט ולא הצלחתי וזה רק הסט הראשון, בכללי מתחיל להיות לי קשה לא כמו מקודם שאם הייתי מעלה משקל קצת היה בסדר עכשיו אני די מתקשה. אני לא אוסיף 100 אבל פשוט חשבתי כי אני לא יודעת אם אני אמשיך להתקדם במשקלים ככה

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/11/16

משקל גוף 43.3 , זו "ירידה" של 100 גרם, אני חושבת שזה בגלל שלא התפנתי טוב לפני השקילה שבוע שעבר אז זה הראה לי כאילו עליתי הרבה, אני מאמינה שאני אפילו פחות מזה כי כן יש לי בעיה שאני לא אפרט. בקיצור אני מוסיפה 50-60 קלוריות

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/11/16

אימון B -

סומו סקוואט:
55X1X5

מתח:
3X5

אוברהד פרס:
20X3X5

אימון לא טוב כל כך, הסקוואט היה רק סט אחד בגלל שאחרי הסט הראשון כבר הרגשתי פציעה או מתיחה אני לא יודעת מה זה (מקווה שרק מתחתי שריר ) אז לא יכולתי בכלל להמשיך יותר אפילו לא הצלחתי להרים את המוט , מתח משתפר מאוד אני כבר עושה 3-4 חזרות לבד ופרס בכלל הייתי אמורה לעשות 19.5 אבל מכיוון שאי אפשר עשיתי 20 והיה דווקא בסדר , בקיצור חוץ מהסקוואט שמאוד התאכזבתי היה בסדר. כנראה שאני אעלה את הקלוריות ל2000 עד עכשיו הייתי על 1900 אני גם לא ישנה טוב כל כך אני אנסה לסדר את זה ומקווה שזה רק מתיחה או משהו לא רציני, ממש לא בא לי עכשיו פציעה (או בכלל) מה שכן הכאב די מזכיר לי את הכאב שהיה לי לפני כמה זמן גם מסקוואט שפתחתי עליו אשכול רק שהפעם זה בצד ימין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/11/16

אימון A -

סקוואט רחב:
52.5X3X5

בנץ':
30X3X5

סומו דדליפט:
65X1X5

קצת אירובי

אחרי האימון האחרון של מה שקרה לי בסקוואט זה עבר לי כבר אתמול כנראה סה''כ מתחתי שריר, לא ישר קפצתי ל55 ק''ג אבל כן היה בסדר היום בלי בעיות ואני כבר מרגישה בטוחה להעלות אימון הבא ל55 ק''ג,
בבנץ' לא הצלחתי להעלות מאימון קודם שעשיתי 30 ק''ג ככה זה נשאר, ואני לא יודעת למה אפילו היה יותר קשה לי היום מבשבוע שעבר מקווה שאחרי שהעליתי את הקלוריות אני אצליח להעלות את בבנץ' בעוד 2.5 ק''ג ,
דדליפט היה מעולה העלתי ב5 ק''ג מהפעם הקודמת והכל היה בסדר. סה''כ אימון בסדר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/11/16

אימון B -

סקוואט רחב:
55X3X5

מתח:
3X4

אוברהד פרס:
20X3X5

(הסקוואט היה עם חגורה) אז הסקוואט עלה יפה בלי שום פציעות סוף סוף 55 ק''ג , המתח זה 4 חזרות כי היום עשיתי בלי ''ספוטר'' (?) והצלחתי לבד 4 חזרות שלמות אז אני מאוד מרוצה מההתקדמות במתח, והפרס ניסיתי להעלות ב2.5 קילו אבל כבר בסט הראשון הגעתי לכשל אז החלטתי להוריד חזרה ל20 ק''ג כמו באימון קודם, נראה שאני מתחילה להיתקע במשקלים כבר כל כך מוקדם למרות שהעלתי את הקלוריות ואני ישנה 7-8 שעות, סימן שאני צריכה כבר לעשות ריסט?

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה צפוי שתתקעי באוברהד אחרי כמה אימונים. שחברים שלי עשו SS הכשלים הראשונים שלהם היו ב25-30 קילו אז את מתקדמת סבבה אין מה לדאוג.
אחרי 3 כשלים עם אותו משקל תעשי ריסט, אין צורך לעשות ריסט אחרי כל כשל.
את עושה מתח בגרימבטון או איך שלא קוראים לזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית