- פותח/ת השרשור
לגבי האוכל אני בגרעון ועל ממש קצת פחמימה (לא בכוונה , פשוט לא מצליחה לאכול) ולגבי שינה הכדורים כבר מפסיקים להשפיע אז אני לא ישנה בכלללא הבנתי, ווטסון: אוכלת וישנה ולא מתאוששת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי האוכל אני בגרעון ועל ממש קצת פחמימה (לא בכוונה , פשוט לא מצליחה לאכול) ולגבי שינה הכדורים כבר מפסיקים להשפיע אז אני לא ישנה בכלללא הבנתי, ווטסון: אוכלת וישנה ולא מתאוששת?
אז את בדרך לגרום לעצמך נזק, חבל.לגבי האוכל אני בגרעון ועל ממש קצת פחמימה (לא בכוונה , פשוט לא מצליחה לאכול) ולגבי שינה הכדורים כבר מפסיקים להשפיע אז אני לא ישנה בכלל
אז או שאנחנו מפסיקים להתאמן, לפחות לתקופה, וחוזרים לאיזון.... או שאנחנו מתחילים לאכול כמו מתאמנת, לישון כמו מתאמנת (שזה מקצוע של ממש שצריך ללמוד אותו ולהקפיד עליו הרבה יותר מאשר דיאטה, בגילך). אין דרך אחרת, והדרך שאת מנסה כרגע לא באמת קיימת. פשוט לא אופציה.לגבי האוכל אני בגרעון ועל ממש קצת פחמימה (לא בכוונה , פשוט לא מצליחה לאכול) ולגבי שינה הכדורים כבר מפסיקים להשפיע אז אני לא ישנה בכלל
אז את בדרך לגרום לעצמך נזק, חבל.
אני עושה לעצמי ריסט עוד שבועיים , שבוע מנוחה מאימונים ומתזונה אחרי זה אני מקווה שזה יסתדר.אז או שאנחנו מפסיקים להתאמן, לפחות לתקופה, וחוזרים לאיזון.... או שאנחנו מתחילים לאכול כמו מתאמנת, לישון כמו מתאמנת (שזה מקצוע של ממש שצריך ללמוד אותו ולהקפיד עליו הרבה יותר מאשר דיאטה, בגילך). אין דרך אחרת, והדרך שאת מנסה כרגע לא באמת קיימת. פשוט לא אופציה.
אם את לא מתאוששת אז תורידי עומס באימונים. לא בעוד שבועיים אלא עכשיו. כשנושא התאוששות יסתדר אז אפשר לחזור להתאמן במלוא הכוח.אני עושה לעצמי ריסט עוד שבועיים , שבוע מנוחה מאימונים ומתזונה אחרי זה אני מקווה שזה יסתדר.
ברור שאני לא מנסה לעשות לעצמי נזק בכוונה זה פשוט מה שקורה אז אני מנסה כמה שפחות להעמיס על הגוף.
הוא צודקלא בעוד שבועיים אלא עכשיו.
זה סתם בגלל שעוד שבועיים אני טסה אז זה זמן מצויין להתאוששהוא צודק
התאוששות -
סקוואט:
50X3X3
הכי כיף לעשות ATG
תירגלתי גם קצת פרונט סקוואט כי זה כיף
פרס:
27.5X3X3
פולי עליון ותחתון במקום צין אפס
משקל גוף 48.2 שזה ירידה של 1000 גרם (אבל בשבועיים כי שבוע שעבר לא נשקלתי)
עצימות -
סקוואט:
72.5X3
רמה חדשה של שפל, החגורה כזו מיותרת אני בספק בכלל שהיא עוזרת אבל מצד שני אני מפחדת לנסות בלי
בנץ':
45X5 (?)
הספוטר עשה בדיוק ההפך ממה שביקשתי, במקום להוציא לי ולעזור רק אם אני נתקעת הייתי צריכה להוציא לבד והוא בעצם הרים לי את כל החזרות
דדליפט (קלאסי):
70X5
אני בהחלט מרגישה את ההבדל בקושי בין קלאסי לסומו, הקלאסי קשה לי הרבה יותר.
אבל אני מעדיפה קלאסי כי זה מאתגר יותר וזה באמת דדליפט
קצת תרגילי עזר
הגזמתי עם המינון של הכדורים וישנתי יותר מדי, קמתי עם כאבי ראש ועייפות כל האימון הייתה לי סחרחורת, אולי לא בגלל זה אבל לא הרגשתי הכי טוב, אני חושבת שזה בגלל קצת מדי פחמימה וקלוריות כי זה כבר בערך כמעט שבוע
העייפות והסחרחורת
''החגורה כזו מיותרת אני בספק בכלל שהיא עוזרת אבל מצד שני אני מפחדת לנסות בלי''
- רק בלי
"הגזמתי עם המינון..."
- לא תקין, לא קביל, לא, לא, לא.
ילדה, אם את באמת רוצה להיות חזקה, תקשיבי לזקנים ממך ותפסיקי עם זה. זו לא הדרך.
ברור שקשה. אבל הכרחי.זה ממש קשה לא להשתמש בהם
הכדורים הם בהמלצת רופא?בעניין החגורה החלטתי שאחרי הנסיעה אני אנסה להתחיל להתאמן בלעדיה.
אבל בעניין הכדורים זה ממש קשה לא להשתמש בהם, לרוב אני לוקחת כשאני יודעת שאני יכולה לישון גם בלי זה אבל העובדה שיש פתרון כל כך זמין שיגרום לי להירדם בוודאות זה למה אני ממשיכה לקחת אותם
לא בדיוק, אבל הם ללא מרשםהכדורים הם בהמלצת רופא?
את שיתפת את הרופא שלך בזה שאת לא מצליחה להירדם? אולי יש פתרונות אחרים?לא בדיוק, אבל הם ללא מרשם
לא כל כך סיפרתי למישהו , זה הפתרון הכי פשוט שיש אז מה שאני עושהאת שיתפת את הרופא שלך בזה שאת לא מצליחה להירדם? אולי יש פתרונות אחרים?
יואו נערות בגיל ההתבגרות זו תופעה שאני לעולם לא אבין(גם נערים), תפסיקי עם האימונים, תפסיקי עם הכדורים, תתאפסי על עצמך, דברי עם ההורים, דברי עם רופא, ומההיכרות שלי עם בעיות שינה בגילך גם פסיכולוג לא יזיק כי זה גיל מסובך ואנחנו חיים בחברה דפוקה וזו לא בושה להיעזר בתמיכה (יכול להיות שאני טועה).לא כל כך סיפרתי למישהו , זה הפתרון הכי פשוט שיש אז מה שאני עושה
נפח -
סקוואט:
67.5X5X5
קצת חוזרת למשקלים, אחרי כל סט הייתי ממש מסוחררת לאיזה דקה. צילמתי סט רביעי אני אעלה עדכון הבא
בנץ':
42.5X5X5
פנדלי רואו:
32X5X5
גם פה צילמתי סט רביעי , עדכון הבא אני אעלה
אני יודעת שאמרו לי פה להפסיק להתאמן עד שאני ''אסדר את עצמי'' אבל אני לא יכולה,
מעדיפה לעשות את זה במקביל.
מופתעת לגמרי שהסקוואט עלה, הייתי אתמול במסיבה והתעייפתי ממש ,קצת כאבי ראש גם קמתי בבוקר הייתי עייפה. אבל הצלחתי לישון נורמלי בלי כדורים ואפילו יותר טוב, גם אכלתי אתמול הרבה יותר כנראה בגלל זה המשקלים עלו.
הייתה לי פסיכולוגית, זה שטויות לא עזר לי בכלל.יואו נערות בגיל ההתבגרות זו תופעה שאני לעולם לא אבין(גם נערים), תפסיקי עם האימונים, תפסיקי עם הכדורים, תתאפסי על עצמך, דברי עם ההורים, דברי עם רופא, ומההיכרות שלי עם בעיות שינה בגילך גם פסיכולוג לא יזיק כי זה גיל מסובך ואנחנו חיים בחברה דפוקה וזו לא בושה להיעזר בתמיכה (יכול להיות שאני טועה).
את עושה לעצמך נזק!!
עזבי עכשיו משקלים והתקדמות כדי שתוכלי לחזור לזה בעתיד הקרוב מאשר בעתיד הרחוק.
הסרטונים מהאימון הקודם:
סקוואט -
חתירה -
התאוששות -
פרונט סקוואט:
35X3X3
העלתי 2 סרטוני טכניקה
פרס:
27.5X3X3
צילמתי הפעם מהצד (תמיד הייתי מצלמת מקדימה) והבנתי כמה נורא זה נראה אז אני אפילו לא אעלה את זה
צין אפס:
3X3
חזרתי לאכול נורמלי בערך, אני לא אוכלת לפי תפריט קבוע אבל מקפידה על ערכים ומרשה לעצמי לאכול דברים מחוץ לתפריט. קצת פלוס קלורי לא גדול. אני גם מפסיקה לעקוב אחרי המשקל כי אני פשוט לא צריכה את זה.
עד עכשיו הצלחתי לישון בלי הכדורים (לא משהו אבל בכל זאת)