הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אם את מתחרה בחמישי
ואימון אחרון לדוגמא ראשון
ובאימון הזה (זורק מספרים) עשית 70 סקוואט ל3X5
אז כניסה ראשונה שלך תהיה 70
ההגדרה היפה ביותר שיש לי לאיך בוחרים כניסה ראשונה היא "המשקל שאת יכולה לעשות גם אם את על סף מוות או אחרי צום של חודש ובדיוק העירו אותך באמצע הלילה"
זה אמור להיות משקל שהוא כבד כמובן אבל כמובן שיש לך ביטחון ב100000000% שתצליחי אותו
כניסה שנייה זה כבר לפי תחושה ה70 הרגיש קצת כבד טוב אז נקפוץ ל77.5 רק
ה70 הרגיש קליל ממש וכמו חימום טוב נקפוץ ל85
כניסה שלישית אמור להיות ניסיון לשבור שיא או סתם ניסיון התאבדות שאת אומר יאללה יהיה מגניב אם אצליח

כמובן המספרים לא מחייבים הם סתם מספרים שזרקתי אבל העקרונות נשארים זהים
הבנתי, תודה

ולא לשכוח את החוקים, זה משהו שגנאדי כן יכול לעזור לך בו

ולא לשכוח את החוקים, זה משהו שגנאדי כן יכול לעזור לך בו
שכחתי גם עוד שאלה שרציתי לשאול, הוא גם אמר שהאימון האחרון יהיה 10 ימים לפני התחרות אבל ראיתי פה שדווקא המליצו לתת אימון קל ביום שלישי להזרים דם אז מה לעשות?

והאם זה יהיה אפשרי לעשות שבוע לפני התחרות ביום חמישי או אפילו 10 ימים לפני , אימון שאני אבדוק בו את הסינגלים? כי אני פשוט לא יכולה להתחרות מבלי שאני אדע כמה אני יכולה להרים ולא לנחש לפי ההרגשה שלי באותו רגע

נערך לאחרונה:
שכחתי גם עוד שאלה שרציתי לשאול, הוא גם אמר שהאימון האחרון יהיה 10 ימים לפני התחרות אבל ראיתי פה שדווקא המליצו לתת אימון קל ביום שלישי להזרים דם אז מה לעשות?

והאם זה יהיה אפשרי לעשות שבוע לפני התחרות ביום חמישי או אפילו 10 ימים לפני , אימון שאני אבדוק בו את הסינגלים? כי אני פשוט לא יכולה להתחרות מבלי שאני אדע כמה אני יכולה להרים ולא לנחש לפי ההרגשה שלי באותו רגע
ברמה שלך אין סיבה לעשות את האימון הכבד האחרון 10 ימים לפני. כמו שאמרו לך, תעשי את האימון הכבד האחרון ביום חמישי/ראשון ואז אימון קל של נגיד 70-80% ל 3x3. תפתחי עם ה 5rm שלך ותתקדמי משם

ברמה שלך אין סיבה לעשות את האימון הכבד האחרון 10 ימים לפני. כמו שאמרו לך, תעשי את האימון הכבד האחרון ביום חמישי/ראשון ואז אימון קל של נגיד 70-80% ל 3x3. תפתחי עם ה 5rm שלך ותתקדמי משם
אז אני יכולה לעשות יום חמישי אימון סינגלים וביום ראשון לעשות את האימון קל? או שבאימון כבד התכוונת ל5×5 ?

אמרו לך כבר לא לבדוק סינגלים לפני תחרות, חבל שאת מתעקשת.
וממש לא עושים אימון אחרון 10 ימים לפני, תמשיכי להתאמן רגיל עד יום חמישי לפני התחרות, וביום ראשון ושלישי של שבוע התחרות אימונים קלים.

אמרו לך כבר לא לבדוק סינגלים לפני תחרות, חבל שאת מתעקשת.
וממש לא עושים אימון אחרון 10 ימים לפני, תמשיכי להתאמן רגיל עד יום חמישי לפני התחרות, וביום ראשון ושלישי של שבוע התחרות אימונים קלים.
צודק אני באמת סתם מתעקשת, אעשה כמו שכתבו לי

אז אני יכולה לעשות יום חמישי אימון סינגלים וביום ראשון לעשות את האימון קל? או שבאימון כבד התכוונת ל5×5 ?
את עושה ss נכון? תמשיכי כרגיל עד יום חמישי שבוע לפני התחרות ואז אימוני התאוששות.

נערך לאחרונה:
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 11/12/16

אימון A -

סקוואט:
62.5×2×5
65×1×5
(ואני אסביר...)

בנץ':
30×3×5

דדליפט:
80×1×5

אז ככה, התחלתי את הסקוואט עם 62.5,
5 חזרות הכל היה טוב ויפה ולא יודעת למה החלטתי שאני אעשה 65 זאת אומרת קפיצה של 5 קילו מהפעם הקודמת ולא 2.5 כרגיל, הצלחתי סט ראשון ובסט השני כשל בחזרה הראשונה, ואז עשיתי פשוט עוד סט עם 62.5
הבנץ' נורא, ירידה של 2.5 קילו מהאימון האחרון לא יודעת למה זה קרה אבל זה יכול מאוד להיות בגלל שאני לא ישנה מספיק בזמן האחרון אני הולכת לישון מוקדם ונרדמת רק אחרי שעתיים , דדליפט הלך בסדר העלתי עוד 5 קילו מהפעם האחרונה בינתיים התקדמות רציפה אבל היה מאוד קשה ממש חשבתי שלא אצליח לנתק את המוט בכלל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 13/12/16

אימון B -

סקוואט:
50×3×5

מתח:
3×5

אוברהד פרס:
20×3×5

אימון נוראי פשוט גרוע, אין לי מושג למה הסקוואט שלי ירד ככה הכל היה טוב ודווקא התחלתי לישון יותר . אני אעשה ריסט אבל זה הגיוני שזה ירד לי כל כך הרבה? 12.5 קילו? ועוד דווקא עכשיו אני מקווה שיהיה בסדר בתחרות. מתח איכשהוא הצלחתי לעשות לבד אבל היה קשה ופרס אני חושבת שיכולתי לעשות 22.5 קילו כמו פעם קודמת אבל כבר הייתי עייפה ופחדתי לנסות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך החלטת שהסקוואט ירד? ניסית 62.5 ונכשלת? לא נחלשים כל כך מהר, היה לך או יום רע, או מנטלית היתה לך בעיה או מיליון סיבות אחרות.
לא עושים ריסט לפני תחרות, תעלי יום חמישי ל 55 בתקווה ל3x5 וביום ראשון 60 ל 3x5 וככה להמשיך להתקדם עד יום חמישי הבא בתקווה ל3x5 אבל גם אם פחות חזרות ל3 סטים זה בסדר, העיקר לא להוריד משקל.

איך החלטת שהסקוואט ירד? ניסית 62.5 ונכשלת? לא נחלשים כל כך מהר, היה לך או יום רע, או מנטלית היתה לך בעיה או מיליון סיבות אחרות.
לא עושים ריסט לפני תחרות, תעלי יום חמישי ל 55 בתקווה ל3x5 וביום ראשון 60 ל 3x5 וככה להמשיך להתקדם עד יום חמישי הבא בתקווה ל3x5 אבל גם אם פחות חזרות ל3 סטים זה בסדר, העיקר לא להוריד משקל.
ניסיתי גם 62.6 וגם 60 לא הצלחתי
אני מקווה שזה לא ישפיע לי על התחרות

לא הצלחת נכשלת או לא הצלחת סט ראשון עצרת אחרי 3 חזרות כי חשבת שיהיה כשל?

כי היו לי ימים ששבוע לפני הסטים היו כלכך כבדים ואיטיים שהייתי בשוק שלא נכשלתי
ועוד העלתי שבוע אחרי משקל ובאורח קסם הצלחתי את המשקל החדש למרות שגם הוא הרגיש כל סט כל חזרה שאני נכשל
חבל סתם לוותר מראש

לא הצלחת נכשלת או לא הצלחת סט ראשון עצרת אחרי 3 חזרות כי חשבת שיהיה כשל?

כי היו לי ימים ששבוע לפני הסטים היו כלכך כבדים ואיטיים שהייתי בשוק שלא נכשלתי
ועוד העלתי שבוע אחרי משקל ובאורח קסם הצלחתי את המשקל החדש למרות שגם הוא הרגיש כל סט כל חזרה שאני נכשל
חבל סתם לוותר מראש
בהתחלה הצלחתי 3 או 4 חזרות לא זוכרת ואז פשוט לא היה לי כבר כוח אבל לא בקטע של וויתרתי לעצמי פשוט באמת לא היה לי כוח פיזית לא הצלחתי לעלות

נכשלת נכשלת או נכשלת אמרת לעצמך אני אכשל חזרה הבאה?

נכשלת נכשלת או נכשלת אמרת לעצמך אני אכשל חזרה הבאה?
אני חושבת (מקווה) שזו הייתה האפשרות השנייה, יכול להיות שהייתי מצליחה לקום חזרה אחרונה אם באמת הייתי מנסה יותר

כל עוד לא הגיע למצב שניסית לעלות בתחתית של הסקוואט ובאמת פיזית לא הצלחת לעלות והיית צריכה להניח את המוט על המוטות ביטחון
סתם וויתרת לעצמך לדעתי
היו סטים שהייתי אישית יוצא חזרה אחרונה היה מרגיש לי כמו טון על הגב וכאילו לקח לי שעה לעלות והייתי יוצא מתנשף אחרי ריצת 5000 בלי כוח אפילו לשבת
ובכל זאת הייתי מצליח סטים אחרים, לפעמים הכל מנטלי חבל שוויתרת לעצמך, אני הייתי מקשיב להוקיסט ואימון הבא קופץ ב5 ואז שבוע ב5 ל60 ואז מתחיל להתקדם כרגיל שוב עד התחרות

כל עוד לא הגיע למצב שניסית לעלות בתחתית של הסקוואט ובאמת פיזית לא הצלחת לעלות והיית צריכה להניח את המוט על המוטות ביטחון
סתם וויתרת לעצמך לדעתי
היו סטים שהייתי אישית יוצא חזרה אחרונה היה מרגיש לי כמו טון על הגב וכאילו לקח לי שעה לעלות והייתי יוצא מתנשף אחרי ריצת 5000 בלי כוח אפילו לשבת
ובכל זאת הייתי מצליח סטים אחרים, לפעמים הכל מנטלי חבל שוויתרת לעצמך, אני הייתי מקשיב להוקיסט ואימון הבא קופץ ב5 ואז שבוע ב5 ל60 ואז מתחיל להתקדם כרגיל שוב עד התחרות
אני כן נפלתי על המוטות בסוף, אם זה היה מנטלית או פיזית לא יודעת. אבל גם לא הצלחתי לשבור מקביל בחזרות האלה

אז כן נכשלת,
תתקדמי לפי מה שהצעתי לך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית