הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה [הוסר]

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ItsMe עדכן/ה את הלוג ״LOG של ילדה שרוצה להיות חזקה״:

עדכון לוג: 22/03/17

אימון B -

סקוואט התאוששות:
55X1X10
50X1X5
עשיתי את האתגר אז הסקוואט לא היה לפי התכנית

פרס:
25X1X10
27.5X3X5
גם פה עשיתי את האתגר אבל בכל המשכתי לפי התכנית

צין אפס:
3X5

פנדלי רואו:
20X3X12
אני אמורה להעלות את המשקל מתישהו אם זה תרגיל עזר? או שזה לא משנה?

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/03/17

אימון A -

סקוואט:
72.5X3X5 PR
כיף לעשות את הסינגל מהתחרות לחזרות, לא הרגיש קשה מדי הלך מעולה.
אני חושבת שבתחרות יהיה לי אפילו יותר מ80 קילו סקוואט

בנץ':
40X3X5
ניסיתי לעשות עצירה של 3 שניות (עשיתי בערך 2 שניות אפילו פחות קצת) היה קשה ואני אתחיל ריסט

דדליפט:
82.5X1X5
היה מאוד קשה, עלייה של 2.5 מפעם קודמת, מעצבן שבדדליפט אני תמיד נתקעת על 82.5 נראה לי אני אפילו אצטרך ריסט , לא יודעת איך אגיע ל95 בתחרות אני לא מתקדמת בדדליפט בכלל

אני לא יודעת אם עדיף לי להחליף תכנית עכשיו כבר ממש לפני התחרות (לטקסס) כי SS כבר מיציתי או שעדיף לחכות לאחרי התחרות עם זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/03/17

לגבי התכנית:
החלטתי לא לעבור לטקסס אלא להישאר עם הSS (שכבר לא נראית כמו שתכנית SS צריכה להיראות) ורק אחרי התחרות להתחיל טקסס. הסיבה היא שגם לא כל כך הבנתי את התכנית אבל לא רק בגלל זה פשוט אני לא רוצה לנסות עכשיו ולהסתבך עם תכנית שאף פעם לא עשיתי ואולי להרוס לעצמי אפילו את ההכנה אז פשוט אני אשאר עם SS וזהו.

אימון B -

סקוואט:
72.5X3X5
החלטתי לא להעלות כי הרגשתי די עייפה, זה היה קצת יותר קשה מפעם קודמת אבל בסדר בכל הצלחתי.

פרס:
PR 30X3X5
עלייה של 2.5 מפעם קודמת, היה קשה בחזרות האחרונות אבל בכל זאת עלה

צין אפס:
3X5

פנדלי רואו:
25X3X12
העלתי ב-5 אם זה משנה , זה היה קשה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/03/17

אימון A -

סקוואט התאוששות:
60X3X4

בנץ':
40X3X5
עשיתי עם עצירה של 2 שניות הרגיש יותר קל מפעם קודמת
בסט השלישי איבדתי ריכוז בתחילת הסט אז זה קצת הרס לי

דדליפט:
85X1X5 PR
שונאת סומו, האמת שחשבתי שלא אגיע למשקל הזה אבל הצלחתי ולא היה כזה קשה חוץ מהחזרה האחרונה שחשבתי שאני לא אצליח אבל עלה בסוף. הדבר היחיד שקצת הפריע זה ששכחתי שיש היום דדליפט אז באתי בטיץ עד הברך , היה כואב מן הסתם אבל מרחתי מגנזיום לפחות קצת עזר

לא קשור לאימון אבל אני לא ישנה טוב בזמן האחרון וגם מתעייפת בגלל שאני עובדת אז זה פוגע לי באימונים, אני מגיעה ממש עייפה לא יודעת איך אני אצליח בתחרות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/03/17

אימון B -

סקוואט:
60X3X5
לא יודעת מה קרה ולמה הירידה בסקוואט, אני לא יודעת אם אימון הבא לנסות שוב 75 (שהייתי אמורה לעשות היום) או להעלות בהדרגה את המשקל

פרס:
30X5,4,5?
גם הפרס הלך לא כל כך טוב, הסט הראשון היה בסדר הצלחתי את כל החזרות (למרות שזה היה ממש כבד והיה קשה) סט שני רק 4 חזרות וסט שלישי 4 חזרות וחזרה אחרונה עזרתי עם הרגליים וגם זה בקושי עלה

צין אפס:
3X5
היה ממש קל פתאום, אימונים קודמים הרגיש הרבה יותר קשה

שכחתי לעשות פנדלי רואו כבר הייתי מבואסת מהאימון אז לא חשבתי על זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה ב 28.4, כנראה נתראה שם 😃
איפה את מתאמנת שיש שם מונוליפט?

בהצלחה ב 28.4, כנראה נתראה שם 😃
איפה את מתאמנת שיש שם מונוליפט?
תודה אבל אני לא בטוחה עדיין שאני אתחרה בסוף ב28.. אני חושבת על להתחרות במאי אבל זה לא בטוח. אני מתאמנת בהרקולס בפתח תקווה

עדכון לוג: 03/04/17

אז החלפתי לטקסס, כי אני חושבת על להתחרות במאי (ואם זה יקרה אין מצב שאני אמשיך עד אז SS)
למרות שכנראה מאוד שאני אתחרה באפריל בכל זאת, לא חושבת שזה יזיק.

אימון נפח-

סקוואט:
65X5X5
היה די קל, נחתי פחות בין הסטים ממה שאני רגילה. התאמנתי בלי מראה וזה גרם לי לשבור מקביל קצת יותר מדי כל הזמן התנגשתי במוטות ביטחון. אני מתכננת לסגור את ההכנה לתחרות עם נפח של 72.5

בנץ':
40X5X5
עם עצירה של 2 שניות היה בסדר דווקא לא קשה, גם פה נחתי פחות ממה שהייתי נחה בדר''כ

פנדלי רואו:
27X5X5
נחמד, די קל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/04/17

אימון התאוששות:

סקוואט:
50X3X3

פרס:
30X3X3
אני כל הזמן שוכחת אם אני שמה חגורה או לא בפרס אז חגרתי
סרטון של סט שלישי:

צין אפס:
3X5

משעמם, בכלל לא הרגשתי תחגורה, אני זוכרת שהיא תמיד הייתה לוחצת לא יכולתי לנשום ובאימונים האחרונים זה מרגיש די משוחרר. החלטתי שאני אתחרה באפריל כי אני רוצה להישאר בקטגוריה של עד 48 . קצת מבאס שהשקילה תהיה די מאוחר ולא בבוקר (זה מ14:00) אבל בסדר שיהיה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/04/17

אימון עצימות:

סקוואט:
70X5
75X3 PR
התכנון מראש היה 75 ל-3 אבל עשיתי לכל מקרה לפני 70 והצלחתי 5 זה היה די קל אז החלטתי ללכת על 75
וזה הלך די טוב, לא כזה קשה

בנץ':
45X1
42.5X3
PR
ב45 רציתי לעשות 3 אבל בסוף הצלחתי רק 1 ב-2 כבר נכשלתי אז עשיתי סט של 42.5 ל-3 ,
לא התמקמתי טוב אז המוט כל הזמן נתקע בברזלים האלה שמוציאים מהם (שכחתי איך קוראים לזה)
קצת מאוכזבת מהבנץ' אבל בסדר יש עוד זמן להשתפר.

דדליפט:
90X5 PR
זו פעם ראשונה שלא רק שהצלחתי להעלות את המשקל בדדליפט העלתי אפילו ב-5
לפני האימון תכננתי לעשות 90 ל-3 , אחרי החימום חשבתי אני לא אזיז את המוט בכלל, ואז אחרי חזרה שלישית שהבנתי שזה היה ממש קל החלטתי לעשות עוד 2 וזה הלך ממש טוב יותר קל מה85 פעם קודמת הופתעתי לגמרי אני חושבת יהיה לי בתחרות אולי אפילו יותר מ100

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/04/17

אימון נפח:

סקוואט:
70X5X5
טכניקה לא משהו אבל היה בסדר

בנץ':
42.5X5X5,5,5,4,4
3 סטים ראשונים היו בסדר 5 חזרות 2 אחרונים עשיתי רק 4.
לפחות הצלחתי כבר להעלות את ה2.5 האלו הייתי תקועה על 40 הרבה זמן, ניסיתי לשים חגורה ולמדתי איך
לעשות את הלג דרייב הזה וקשת גדולה יותר כל זה כנראה עזר לי. לא הצלחתי את ה2 האחרונים כי נתקעתי בחזרה הרביעית נתקעתי בברזלים ועד שקלטתי שזה מה שהפריע לי כבר לא היה לי כוח לעוד חזרה.
שבוע הבא, הזדמנות אחרונה, אני אעשה עם עצירה ומקווה להצליח את כל הסטים

פנדל רואו:
32X5X5
העלתי ב-5

אירובי 16 דקות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/04/17

אימון התאוששות -

סקוואט:
50X3X3

פרס:
25X3X4,3,3
בסט הראשון שכחתי שזה 3 חזרות ועשיתי 4 בטעות

צין אפס:
3X5

ניסיתי לתרגל גם קצת וויטליפטינג (סנאצ'ים וקלין & ג'רק) כנראה שהטכניקה הייתה נוראית אבל אין לי מושג.
לא מזמן התחלתי לאהוב קצת וייטיליפטינג אז בא לי לנסות מתישהו.. אולי אחרי התחרות

קרא את שאר עדכון הלוג...

את מתכוננת לאפריל או למאי?

יופי של התקדמות בתקופה האחרונה!

עדכון לוג: 14/04/17

אימון עצימות:

סקוואט:
75X3F
75X5 PR
אז בפעם הראשונה שניסיתי הצלחתי רק 2 חזרות וב-3 נכשלתי, החלטתי לנסות עוד פעם אותו משקל והצלחתי 5 חזרות (כמו שתיכננתי למרות שהטכניקה הייתה נוראית) ובחזרה האחרונה כשכבר עליתי ניסיתי להחזיר את המוט וכמעט הפלתי אותו אחורה בטעות

בנץ':
45X3 PR
כמו שתיכננתי הלך די טוב לא קשה

דדליפט:
92.5X5 PR
קשה ,לא חשבתי שאני אצליח הטכניקה לא הייתה משהו

כשהגעתי לבנץ' והבנתי שנשארו 10 דקות לסגירה ממש נלחצתי, לא נחתי בכלל בין התרגילים והסטים והחימום לדדליפט היה ממש מצומצם כדי שאני אספיק, לא יודעת איך עשיתי הכל בפחות משעה (גם זה PR 😆 ) אולי גם בגלל זה הדדליפט הרגיש קשה.
סך הכל ההכנה מתקדמת די טוב, אני ממשיכה להתקדם ולהשיג שיאים אישיים (מקווה שזה ימשיך ככה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית