הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס

• פותח/ת השרשור riko
  • פורסם בתאריך

riko

משתמש מתחיל
194
4
נק' מוניטין:
4
194
4
1. אם אני לא מצליח להתקדם ביום של העצימות בחמישיות לעבור לשלשות?
2. יכול לקרות מצב שאחרי העצימות הגוף לא יחלים עד לאימון של הנפח?
3. איזה תרגיל ליד הקדמית אתם מבצעים/ממליצים?

1. כן, אבל רק אם אתה בטוח שמיצית התקדמות בחמישיות.

2. מניח שכן, תלוי בכל מיני גורמים כמו תזונה ושינה.

3. תשלב 2-3 סטים של כפיפות מרפקים אחרי הxhin ups

• פותח/ת השרשור
1. כן, אבל רק אם אתה בטוח שמיצית התקדמות בחמישיות.

2. מניח שכן, תלוי בכל מיני גורמים כמו תזונה ושינה.

3. תשלב 2-3 סטים של כפיפות מרפקים אחרי הxhin ups
אין לי בתוכנית chin ups אני עושה במקום פאוורקלין. אני אבצע פטישים במקום chin ups, אז זה משנה אם אבצע אותם במקום שהאגודל מופנת כלפי ימין יהיה תהיה מופנת כלפי מעלה (מדבר על יד ימין)?

אם אתה לא עובד חזק בתרגילי גב אתה כנראה לא תפתח מסה רצינית בידיים. כדי לעבוד על היד הקדמית עדיף כשהאגודל מופנה ימינה, כדי להגיע לכיווץ מלא של השריר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא עובד חזק בתרגילי גב אתה כנראה לא תפתח מסה רצינית בידיים. כדי לעבוד על היד הקדמית עדיף כשהאגודל מופנה ימינה, כדי להגיע לכיווץ מלא של השריר.
עובד חזק במשיכות שהם הפאוורקלין והדדליפט האם בשביל לפתח את היד הקדמית עדיף לעשות את הchin או שהפטישים יתנו לי את אותו אפקט?

בשני התרגילים שהזכרת דווקא אסור להשתמש ביד הקדמית כי היא חשופה לפציעה. צ׳ין אפס יאפשרו עומס כללי גדול יותר, אז עדיף לשים אותם כתרגיל עיקרי ולעשות כפיפות מרפקים רק כתרגיל עזר.

• פותח/ת השרשור
בשני התרגילים שהזכרת דווקא אסור להשתמש ביד הקדמית כי היא חשופה לפציעה. צ׳ין אפס יאפשרו עומס כללי גדול יותר, אז עדיף לשים אותם כתרגיל עיקרי ולעשות כפיפות מרפקים רק כתרגיל עזר.
לא הבנת אותי אמרתי שהתרגילים העיקרים שלי במשיכות הם הדדליפט והפאוורקלין עכשיו בנוסף לזה אני רוצה להכניס עבודה על היד הקדמית והשאלה שלי מה מומלץ chin pull או "פטישים"? אם זה לא משנה מעדיף לבצע פטישים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית