הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר התפתחותן

morsuet

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אהלן אני מתאמן כבר יותר משנה
1.88 סמ
85 קילו
אני מתאמן כבר יותר משנה במכון,במשך כל השנה הקפדתי על אימונים סדירים AB
בחודשים האחרונים התחלתי להתאמן ABC.
הסדר אימונים שלי הוא קבוע אני מרים משקלים גבוהים עושה 6/8/10 חזרות לשריר גדול ו10/12 לשריר קטן.
אני אוכל לפחות 5 ארוחות ביום(בינהם שייק חלבון עם 2 כפות שיבולת שועל)
הבעיה שאני פשוט לא גדל לא מצליח לגדול השינוי הוא שינוי קטן לעומת ההשקה הרבה ,הגוף שלי לא מצליח לגדול(למשך אני מתאמן עם חבר ביחד ו הוא ענק ואוכל כמוני בערך ואני מרים אותו משקל כמו שהוא מרים ועדיין לא גדל)
יש המלצה משהו שאפשר לעשות,מימין זה לפני שנה משמאל זה עכשיו כמו שרואים השינוי לא רב,חשבתי להתחיל להשתמש האמינו(השתמשתי גם בגיינר וזה לא עזר)

קבצים מצורפים

• 2016-11-22_20.34.14.jpg
    2016-11-22_20.34.14.jpg
    KB 44.7 · צפיות: 153
תקרא, תבנה תפריט, קח תכנית ותתחיל לאכול ולהרים:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

בחודשים האחרונים התחלתי להתאמן ABC.
למה?
אני מרים משקלים גבוהים
כמה זה "גבוהים"?
אני אוכל לפחות 5 ארוחות ביום(בינהם שייק חלבון עם 2 כפות שיבולת שועל)
אתה יכול לאכול גם 8 ארוחות ביום, אם אתה לא מגיע לסך היומי הדרוש זה לא משנה. מצד שני אתה יכול לאכול 2 או 3 ארוחות ביום ואם אתה מגיע לסך הדרוש אתה תראה תוצאות (בשילוב עם אימונים מתאימים)
(למשך אני מתאמן עם חבר ביחד ו הוא ענק ואוכל כמוני בערך ואני מרים אותו משקל כמו שהוא מרים ועדיין לא גדל)
אתם סופרים כמה אתם אוכלים? גם אם כן אולי החילוף חומרים שלך מהיר יותר או נתונים שונים ממנו ואתה צריך לאכול יותר ממנו בשביל לגדול.
חשבתי להתחיל להשתמש האמינו
מה אתה מצפה לקבל אחרי שימוש באמינו? חוץ מפחות כסף בחשבון
השתמשתי גם בגיינר וזה לא עזר
כמו שצינתי לפני, מה שחשוב זה הסה"כ היומי (של קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה). אם אתה שותה גיינר ואוכל מעט במהלך היום ולא מגיע לפלוס קלורי אז הגיינר לא יגדיל אותך באורח פלא.

זה נראה כאילו עלית בעיקר בשומן ולא בשריר, זה יכול לנבוע מתזונה לא נכונה (פלוס קלורי גבוה מדי) ו/או תוכנית אימונים גרועה.

מכיוון שלא פירטת לא את התפריט שלך (מבחינת ערכים סופיים) ולא את תוכנית האימונים, קשה לדעת.
דרך אגב, למה לעזאזל אתה עושה ABC? ובאמת שמעניין אותי לדעת מה הכוונה ב״משקלים גבוהים״...

• פותח/ת השרשור
זה נראה כאילו עלית בעיקר בשומן ולא בשריר, זה יכול לנבוע מתזונה לא נכונה (פלוס קלורי גבוה מדי) ו/או תוכנית אימונים גרועה.

מכיוון שלא פירטת לא את התפריט שלך (מבחינת ערכים סופיים) ולא את תוכנית האימונים, קשה לדעת.
דרך אגב, למה לעזאזל אתה עושה ABC? ובאמת שמעניין אותי לדעת מה הכוונה ב״משקלים גבוהים״...[/QUOTE
אוקיי לגבי הabc אתם חושבים שכדאי להחליף???
אני יפרט את התוכנית אימונים שלי והתפריט:

A:
חזה-
4×6- הספסל בלי שיפוע משקל חופשי-מגיע ל42-38
3×6חזה עליון עם מוט פלטות של 25 kg
3×8 חזה תחתון עם מוט 22.5 כל צד
3×10 שכיבות שמיכה
3×12 -פרפר אמצעי

יד אחורית-
3×10 בפולי עם חבל
3×מקסימום המקבילים(לפעמים מוסיף משקל)
3 ×10 עם w השכיבה

B
גב-
3×6 בפולי עליון (בערך בפלטה של ה96)
4×8חתירה צרה עם מוט(60 קילו פלטה שכל הפלטות בצד אחד)
4×8-פולי עליון צר (בערך בפלטות של ה75)
8×3-חתירה רחבה עם מוט 25 קילו כל צד
3×15 -בפולין עליון עם מוט ישר

יד קידמית
3×10 - עם w מגיע ל13.75 כל צד
3×10-פטישים עם 16 קילו כל צד
3×10-כפיפת מרפקים במכונה

C
רגליים-
3×6-לחיצת רגליים 55 כ לצד
3×6-דדליפט 22.5 כל צד
4×12-תאומים

כתפיים-
4*6 לחיצת כתף בישיבה -28 קילו
3×8הרחקת משקולות בעמידה -12.5
3×12-הרחקת כתף צדדית בפולין

בטן אני עושה אימון כן אימון לא אני לפעמים מגוון בתרגלים אבל זה הבסיס.
לגבי האוכל אני שם לב שבעיקר העליה היא בשומן ו במיוחד בבטן
8:00-חלבון עם 2 כפות שיבולת שועל
10:30 -קופסאות טונה עם טחינה ו2 לחם
13-חזה עוף עם תפוא או אורז( לא מדייק עם כמות פחמימות)
אימון
19-שייק עם שיבולת שועל
21-חזה עוף עם מלא פסטה או אורז
23-קומפלקס עם חלב
מבחינת כמויות אני מודע כמה צריך לאכול (2 כוסות פחמימוה,שומן לחלבון)
תקרא, תבנה תפריט, קח תכנית ותתחיל לאכול ולהרים:
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

למה?

כמה זה "גבוהים"?

אתה יכול לאכול גם 8 ארוחות ביום, אם אתה לא מגיע לסך היומי הדרוש זה לא משנה. מצד שני אתה יכול לאכול 2 או 3 ארוחות ביום ואם אתה מגיע לסך הדרוש אתה תראה תוצאות (בשילוב עם אימונים מתאימים)

אתם סופרים כמה אתם אוכלים? גם אם כן אולי החילוף חומרים שלך מהיר יותר או נתונים שונים ממנו ואתה צריך לאכול יותר ממנו בשביל לגדול.

מה אתה מצפה לקבל אחרי שימוש באמינו? חוץ מפחות כסף בחשבון

כמו שצינתי לפני, מה שחשוב זה הסה"כ היומי (של קלוריות, חלבון, שומן, פחמימה). אם אתה שותה גיינר ואוכל מעט במהלך היום ולא מגיע לפלוס קלורי אז הגיינר לא יגדיל אותך באורח פלא.

תוכנית זוועה אין פלא שלא תתקדם.
ואת מה שאתה אוכל תכמת לערכים קלוריים באמצעות אחד האתרים שמאפשרים את זה (גולינגו לדוגמא) ותגיע למצב שהסך הקלורי שאתה אוכל ביום הוא בערך 300-500 קלוריות יותר מה RMR שלך.

הייתי ממליץ לך לקרוא את המדריך השלם לעליה במסה בפורטל קילוגרם, חפש בגוגל אתה תמצא, הוא יעשה לך המון סדר בראש.
ותעבור לתוכנית נורמלית, הייתי ממליץ על AB שמבוססת על תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ותרגילי עזר משלימים.

הייתי ממליץ לך לקרוא את המדריך השלם לעליה במסה בפורטל קילוגרם, חפש בגוגל אתה תמצא
אפילו שמתי לו קישור כאן, לחסוך את העבודה של החיפוש
כמו שאמרתי, תקרא את המאמר, תרכיב תפריט וקח תכנית נורמלית.

• פותח/ת השרשור
אפילו שמתי לו קישור כאן, לחסוך את העבודה של החיפוש
כמו שאמרתי, תקרא את המאמר, תרכיב תפריט וקח תכנית נורמלית.
יש לכם איזה תוכנית מסודרת וממולצת לתת לי?? איך הss?? או שעדיף הab?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית