ייעוץ רעיונות - איך להכניס עוד קלוריות ללא עוד ארוחות ?

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
אני לומד הרבה, אז יש לי בוקר - שייק 1200 קל', בצפר - 4 סנדוויצים (עוד 1500+-) וערב שזה משהו שלי (1500+-) ביחד הכל 4200.
יש רעיונות לאיך לאכול יותר בלי להוסיף עוד ארוחות ? כדוגמא - נשנוש קל שאפשר לקחת לבצפר, אך עם כמות קלוריות נכבדת, או תוספות קלות אך משביעות רצון קלורית.
עזבו למה ואיך, אני צריך לצרוך 5000 קלוריות, בערך עוד 800 קלוריות.

נ.ב אשמח שההצעות לרעיונות יהיו במחירים סבירים.

לבצפר ? כשאמרתי סנדוויץ התכוונתי ללחמניות של 90 גרם ליחידה...
הבנתי.

אפשר לשאול למה כל כך הרבה קלוריות?
זה נשמע המון.

מה אתה חושב על עמילן תירס או מלט ? ומה עדיף מביניהם לדעתך ?
לדעתי לא זה ולא זה.
תאכל אוכל מוצק זה עדיף..

תוסיף קורנפלקס בבוקר, או שתיקח איתך שקית של גרנולה לבית ספר איתך ותוסיף את זה כקלוריות.

ותמיד אפשר להוסיף חזה עוף בערב, בצהריים בקופסא.
או להגדיל שומנים עם אגוזי מלך בקלות מאוד אפשר להגיע לזה

• פותח/ת השרשור
הבנתי.

אפשר לשאול למה כל כך הרבה קלוריות?
זה נשמע המון.

לדעתי לא זה ולא זה.
תאכל אוכל מוצק זה עדיף..

תוסיף קורנפלקס בבוקר, או שתיקח איתך שקית של גרנולה לבית ספר איתך ותוסיף את זה כקלוריות.

ותמיד אפשר להוסיף חזה עוף בערב, בצהריים בקופסא.
או להגדיל שומנים עם אגוזי מלך בקלות מאוד אפשר להגיע לזה

אני לא יכול להוסיף אוכל מוצק. בבוקר אני טוחן את עצמי, כנל בבית הספר, אולי יכול להוסיף משהו קטן שם, בערב גם אוכל כבר את המקס, האפשרות היחידה היא איזה 800 בין בית הספר לערב.

אם אתה רוצה לדעת למה כלכך הרבה קלוריות, ניסיתי 4000 ולא עליתי, ניסיתי 4500 ועליתי בקטנה, אני רוצה לעלות בין חצי קילו ל800 גרם בשבוע. והגעתי למסקנה שלא משנה כמה אנסה, יהיה יום כל שבוע שבועיים שלא אצליח להגיע למכסה שלי. ככה שיוצא שאני לא עולה. למה הגעתי ל4000 בלי לעלות ? אני שחקן כדורסל מטר 90 שוקל מעט מאוד בעל חילוף חומרים מהיר.

אתה לא חושב שמשהו כמו מלט או עמילן תירס יכול לעזור לי ? כי אני מת למשהו שאני אקח איתי בשייקר עם אבקת חלבון, יוסיף מים ואני מסודר.

• פותח/ת השרשור
אם מישהו יודע בקשר למלט אשמח לתשובה, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אם זה טוב ולא יעשה בעיות בבריאות כללית.

במידה ואתה שחקן כדורסל ובנוסף עושה אימוני כוח, אז יכול להיות שמלט יהיה בחירה סבבה בשבילך, לקחת ביחד עם השייק אחרי האימונים
אולי אבל לפני תנסה להוסיף מיקס של אגוזים, פשוט כל הפסקה קח חופן אגוזים ותאכל, זה לא משפיע יותר מדי על השובע, ככה שלא תהיה לך בעיה לאכול בין ארוחה לארוחה, אלא בעיקר מונע מצב שבו הרעב תוקף אותך חזק
ככה אתה מכניס בכיף עוד כמה מאות קלוריות

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה שחקן כדורסל ובנוסף עושה אימוני כוח, אז יכול להיות שמלט יהיה בחירה סבבה בשבילך, לקחת ביחד עם השייק אחרי האימונים
אולי אבל לפני תנסה להוסיף מיקס של אגוזים, פשוט כל הפסקה קח חופן אגוזים ותאכל, זה לא משפיע יותר מדי על השובע, ככה שלא תהיה לך בעיה לאכול בין ארוחה לארוחה, אלא בעיקר מונע מצב שבו הרעב תוקף אותך חזק
ככה אתה מכניס בכיף עוד כמה מאות קלוריות
אז יש לי רעיון, מאגוזים אשלים 400 קלוריות יומיות, ובנוסף אני אקח בשייק 100 גרם מלט אחרי האימון, נשמע סבבה ? לא יזיק לבריאות כללית ?
לא יעשה בעיות בבריאות הכללית

גם 200 גרם ביום ? עם תוספת שומן או ללא ?

אז יש לי רעיון, מאגוזים אשלים 400 קלוריות יומיות, ובנוסף אני אקח בשייק 100 גרם מלט אחרי האימון, נשמע סבבה ? לא יזיק לבריאות כללית ?

גם 200 גרם ביום ? עם תוספת שומן או ללא ?
לא רואה בעיה עם זה, למרות שתעשה ניסיון עם הכמויות, ותראה מה עובד לך יותר טוב

• פותח/ת השרשור
לא רואה בעיה עם זה, למרות שתעשה ניסיון עם הכמויות, ותראה מה עובד לך יותר טוב
איזה קטע של ניסיון ? אני אישית מעדיף לאכול יותר מלט בגלל עלויות, לקנות כל 10 ימים קילו אגוזים נשמע לי קצת מוגזם, בנוסף לכך שיהיה לי מעל 200 גרם שומן בתפריט לדעתי.
לא הבנתי כל כך איזה ניסיון אפשר לעשות פה.

איזה קטע של ניסיון ? אני אישית מעדיף לאכול יותר מלט בגלל עלויות, לקנות כל 10 ימים קילו אגוזים נשמע לי קצת מוגזם, בנוסף לכך שיהיה לי מעל 200 גרם שומן בתפריט לדעתי.
לא הבנתי כל כך איזה ניסיון אפשר לעשות פה.
זה אולי עולה יותר, אבל מבחינה בריאותית עדיף, גם תמיד עדיף מבחינה בריאותית להשלים קלוריות משומן מאשר פחמימות
והכוונה לשחק אם להשלים 200 קלוריות משומן ו-200 מפחמימה, או 300 שומן ו-100 פחמימה או הפוך, דברים כאלה

• פותח/ת השרשור
זה אולי עולה יותר, אבל מבחינה בריאותית עדיף, גם תמיד עדיף מבחינה בריאותית להשלים קלוריות משומן מאשר פחמימות
והכוונה לשחק אם להשלים 200 קלוריות משומן ו-200 מפחמימה, או 300 שומן ו-100 פחמימה או הפוך, דברים כאלה
הבנתי, אז עד 100 גרם מלט ביום לדעתך ? מהי ההגבלה הבריאותית? ככה אדע בערך מה הולך להיות.

הבנתי, אז עד 100 גרם מלט ביום לדעתך ? מהי ההגבלה הבריאותית? ככה אדע בערך מה הולך להיות.
אין הגבלה בריאותית, זה משהו מאוד אינדיבידואלי, יש כאלה שצריכים להיזהר עם כל סוכר מוסף, ויש כאלה שיכולים לאכול מלא בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
להימנע כמה שניתן, אבל לא להיבהל מסוכר
אני יודע שזו המלצה די כללית, אבל קשה לתת משהו יותר ספציפי מזה
את האמת שזה קצת לא ברור, כי להמנע כמה שניתן אומר 5 גרם ביום, מצד שני יש בגיינרים 200 וזה לא פוגע באנשים לפי מה שידוע לי, אז זה משאיר אותי עדיין עם הנושא פתוח והתהייה האם כדאי לנסות להכנס למסה בכלל, כי בלי תוסף כזה לא אסתדר.

בכל מקרה, תודה על העזרה מכולם, אם למישהו יש תשובה שנובעת מניסיון או ידע בכל זאת אשמח לשמוע.

@yogevnn אמרת שזה בסדר, אשמח לדעת למה, או למה זה לא לא בסדר.

את האמת שזה קצת לא ברור, כי להמנע כמה שניתן אומר 5 גרם ביום, מצד שני יש בגיינרים 200 וזה לא פוגע באנשים לפי מה שידוע לי, אז זה משאיר אותי עדיין עם הנושא פתוח והתהייה האם כדאי לנסות להכנס למסה בכלל, כי בלי תוסף כזה לא אסתדר.

בכל מקרה, תודה על העזרה מכולם, אם למישהו יש תשובה שנובעת מניסיון או ידע בכל זאת אשמח לשמוע.

@yogevnn אמרת שזה בסדר, אשמח לדעת למה, או למה זה לא לא בסדר.
בגלל שאתה ספורטאי, כנראה 200 גרם לא יעשו לך משהו, אבל במידה ואתה יכול לאכול פחמימות ממקור יותר מלא, עדיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית