הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך בנויה סמולוב ג'וניור לבנץ' פרס? ,4 פעמים בשבוע בנץ' ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
לא מצאתי בפורטל פירוט לגביה, יש לגבי סמולוב אבל הבנתי שזה לא אותו דבר

למה לא תוך כדי חיטוב? הרי זה לא שירדו לך המשקלים הם עלו...
אולי בגלל שהתוכנית היית תובענית מדי בחיטוב? כי אני מתכנן לעשות אותה לבנץ׳ בחיטוב הבא שלי.
לא רעיון טוב לחטב ולעשות אותה תובענית מדי

למה לא תוך כדי חיטוב? הרי זה לא שירדו לך המשקלים הם עלו...
אולי בגלל שהתוכנית היית תובענית מדי בחיטוב? כי אני מתכנן לעשות אותה לבנץ׳ בחיטוב הבא שלי.
נפח כזה בחיטוב זה לא רעיון טוב, הסיבה שהצלחתי להשתפר הייתה כי לקחתי RM1 שמרני ולא את האמיתי.
שוב, אני לא דוגמא מאוד טובה לפוטנציאל השיפור האפשרי בתכנית.

נערך לאחרונה:
בכמה אחוזים אתה אמור לשפר בסיום כל חודש?

לא זוכר לומר בכמה אחוזים, אבל אתה יכול לבדוק במחשבון של התוכנית. יודע לומר שתוך ארבעה סבבים (לא רצופים, עם הפרש ענק בין השניים הראשונים לשניים האחרונים ובתנאים לא קרובים לאופטימליים) העלתי את ה1RM שלי ב20 קילו ואת ה5RM ב15 קילו.

אז איך בנאדם מחליט שהיא מתאימה לו? אתה תביא אותה למישהו עם בנצ 70*5? אתה תביא אותה למישהו שרק סיים ss?

אני לא אביא אותה לאף אחד כיוון שאין סיבה שמתאמן ממוצע יעבור מללחוץ פעם בשבוע נפח aka טקסס או 531 לדוגמא ל4 פעמים בשבוע שיש כלכך הרבה דברים שאפשר לעשות בדרך

אני לא אביא אותה לאף אחד כיוון שאין סיבה שמתאמן ממוצע יעבור מללחוץ פעם בשבוע נפח aka טקסס או 531 לדוגמא ל4 פעמים בשבוע שיש כלכך הרבה דברים שאפשר לעשות בדרך
ראיתי שהרבה נגד לחיצות במתכונת 531 בכללי. אז לפי מה בנאדם מחליט שהוא עושה אותה? אם הוא לא מצליח להתקדם בפנדליי?

ראיתי שהרבה נגד לחיצות במתכונת 531 בכללי. אז לפי מה בנאדם מחליט שהוא עושה אותה? אם הוא לא מצליח להתקדם בפנדליי?

התוכנית שתבצע נקבעת לפי הרמת מתאמן שלך
אם אתה מסוגל להתקדם מאימון לאימון עדיף לך לבצע ss אבל זה לא חובה פשוט תהיה הכי אופטימלית כדי להוציא מקסימום תוצאות.
אם אתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון ואתה צריך תכנון קצת יותר מורכב והתקדמות קצת יותר ארוכה כמו פעם בשבוע ולכן כנראה שיהיה עדיף לבצע Texas או ליניארית, כמובן עוד פעם לא חובה אבל ככה תוציא מקסימום תוצאות.
אם ההתקדמות שלך יותר איטית אתה תפנה לתוכנית אימונים שהתכנון בה יותר מורכב והתקדמות יותר איטית.

אבל לקפוץ לבנץ 4 פעמים בשבוע שלפני זה עשית פעם בשבוע בטקסס 5*5 לדוגמא זה מיותר
למה לא לעבור לדוגמא לפעמיים בשבוע 5*5 והתקדמות בקפיצות קטנות יותר או תוכנית כמו גלן פנדליי.

סמולוב ג'וניור לבנץ מיותרת לדעתי ל95% מהמתאמנים ואני אומר את זה בתור אחד שעשה אותה סתם במקום לחשוב קצת מעבר

אם אתה מסוגל להתקדם מאימון לאימון עדיף לך לבצע ss אבל זה לא חובה פשוט תהיה הכי אופטימלית כדי להוציא מקסימום תוצאות.
אם אתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון ואתה צריך תכנון קצת יותר מורכב והתקדמות קצת יותר ארוכה כמו פעם בשבוע ולכן כנראה שיהיה עדיף לבצע Texas או ליניארית, כמובן עוד פעם לא חובה אבל ככה תוציא מקסימום תוצאות.
אם ההתקדמות שלך יותר איטית אתה תפנה לתוכנית אימונים שהתכנון בה יותר מורכב והתקדמות יותר איטית.

למה לא לעבור לדוגמא לפעמיים בשבוע 5*5 והתקדמות בקפיצות קטנות יותר או תוכנית כמו גלן פנדליי.

סמולוב ג'וניור לבנץ מיותרת לדעתי ל95% מהמתאמנים ואני אומר את זה בתור אחד שעשה אותה סתם במקום לחשוב קצת מעבר
תודה רבה על ההסבר המפורט!

אתה מבין שההבדל ברמת הקושי בין האימונים באותו שבוע בסמולוב הוא הרבה יותר נמוך מההבדל בין שני אימונים של 5X5 באותו שבוע כשבשני אתה שם 2.5 קילו יותר על המוט, כן?

אתה מבין שההבדל ברמת הקושי בין האימונים באותו שבוע בסמולוב הוא הרבה יותר נמוך מההבדל בין שני אימונים של 5X5 באותו שבוע כשבשני אתה שם 2.5 קילו יותר על המוט, כן?

ללחוץ פעם בשבוע 85% לפי מתכונת טקסס לדוגמא ועוד פעם בשבוע ללחוץ את ה85% עם עוד 2.5
קשה יותר ממלחוץ 4 פעמים בשבוע?
כי לעשות אימון יום אחרי יום פשוט מאוד במיוחד שאתה צריך לקפוץ ב5 בין האימונים אז לתת לדוגמא 80 קילו ויום אחרי 85 פשוט מאוד מאשר לתת פעם אחת בראשון 85 ובחמישי 87.5

ואם ניקח RM1 שהוא 100
במתכונת פעמיים בשבוע אתה תעשה נפח כולל של 4312.5 קילו
בסמולוב ג'וניור אתה תעשה נפח כולל של 10105 קילו בשבוע

העומס הכללי יותר גבוה

ללחוץ פעם בשבוע 85% לפי מתכונת טקסס לדוגמא ועוד פעם בשבוע ללחוץ את ה85% עם עוד 2.5
קשה יותר ממלחוץ 4 פעמים בשבוע?
כי לעשות אימון יום אחרי יום פשוט מאוד במיוחד שאתה צריך לקפוץ ב5 בין האימונים אז לתת לדוגמא 80 קילו ויום אחרי 85 פשוט מאוד מאשר לתת פעם אחת בראשון 85 ובחמישי 87.5

ואם ניקח RM1 שהוא 100
במתכונת פעמיים בשבוע אתה תעשה נפח כולל של 4312.5 קילו
בסמולוב ג'וניור אתה תעשה נפח כולל של 10105 קילו בשבוע

העומס הכללי יותר גבוה

אתה עולה במשקל אבל יורד בכמות החזרות בסט, פרט קטן ששכחת.
אימון יום אחרי יום זה אתה קבעת, סמולוב ג'וניור עובדת נפלא עם 3 אימונים בשבוע.

אתה עולה במשקל אבל יורד בכמות החזרות בסט, פרט קטן ששכחת.
אימון יום אחרי יום זה אתה קבעת, סמולוב ג'וניור עובדת נפלא עם 3 אימונים בשבוע.

יורד בחזרות אבל עולה במשקלים
וסמולוב ג'וניור לבנץ בבסיס שלה ובתבנית המקורית היא 4 ימים בשבוע זה שאנשים עושים אותה 3 זה דבר אחר
אני מדבר על התוכנית המקורית שאין טעם לעשות אותה ואין סיבה לקפוץ מפעם בשבוע ל4 פעמים בשבוע נפח בנץ כדי להתקדם שיש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות בדרך ועוד להתקדם יפה

נערך לאחרונה:
יורד בחזרות אבל עולה במשקלים
וסמולוב ג'וניור לבנץ בבסיס שלה ובתבנית המקורית היא 4 ימים בשבוע זה שאנשים עושים אותה 3 זה דבר אחר
אני מדבר על התוכנית המקורית שאין טעם לעשות אותה ואין סיבה לקפוץ מפעם בשבוע ב4 פעמים בשבוע נפח בנץ כדי להתקדם שיש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות בדרך ועוד להתקדם יפה
נוטה להסכים עם @eyalmazuz כמו שיש מעטים שממצים SS, יש כנראה עוד פחות שממצים טקסס שלא לדבר על עשרות הורסיות שלה.
בהחלט יכול להיות שהתקדמות במיקרולואדינג נגיד קילו בשבוע תהיה יעילה יותר

מצד שני אני גם אוהב לבצע "פרויקטים" ותקופה כזאת של סמולוב יכולה לתת בוסט גדול למוטיבציה

יש הגיון במה שאייל אומר שרצוי לא לעבור מפעם בשבוע בנץ' ל4 פעמים, אני מסכים לחלוטין.

הרבה (כולל אני) יישמו את התכנית במתכונת של 3 אימונים בשבוע (כלומר לסיים סבב ב4 שבועות במקום 3). זה הופך את הסיפור לקצת יותר שפוי בלי יום אחרי יום.

התכנית בהחלט לא תתאים לכולם, צריך התאוששות מעולה בפלג גוף עליון ולהיות נקי מפציעות. לא כולם כאלה בלי קשר לרמת מתאמן שלהם.

הדגש הכי חשוב לדעתי, זה להתחיל ממשקלים קלים מאוד, להתקדם 2.5 בשבוע וסה"כ 2.5 כל סבב. אם מנסים יותר מזה - זה מאוד מאוד קשה להצליח.

שימו לב לכמה מהליפטרים בפורום שביצעו אותה -
אני 157.5
שי זומר 170
אלברו 180 (אם אני לא טועה)
טום בר נתן 190~

אני די בטוח שכולנו הגענו לזה ספציפית בגלל סמולוב ג'וניור במתכונת כזו או אחרת.
אני בטוח ששכחתי כמה שגם יישמו בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית