הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דגשים לטכניקה בlb

shahar1214

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
החלטתי לעבור מhb לlb (כי יש לי נטייה להוריד את הגב,לא יודע כמה זה קשור אבל עדיין שיניתי)
ואשמח שתתנו לי בקווים כלליים דגשים על איך לעשות ,אשמח שלא תתנו סרטונים או מאמרים ארוכים מידי(במיוחד באנגלית) לא כי אני מתעצל אלא בגלל שאני רוצה קודם להבין את הבסיס לראות איך הולך לי בlb ורק אז להתעמק בזה..

אי אפשר לזרוק לך כמה משפטים ושתרכיב מזה בסיס לסקוואט. זה לא עובד ככה. הדרך הפשוטה היא לראות סרטון, אפשר לקרוא מאמר, אפשר גם לצלם, להעלות ולקבל ביקורת, אבל לשלוף מהמותן קווים כללים בשביל לראות אם זורם לך ורק אז להתעמק זה טיפשי. תראה כמה זמן שרפת מהרגע שפתחת ת'אשכול עד עכשיו. ואם נניח לא ילך לך עם הדגשים על רגל אחת שיביאו לך פה, לא תלמד את הלאו בר כמו שצריך? תוותר עליו?
קח את עצמך בידיים, אם באמת חשוב לך להתקדם הייתה לומד "קווים כללים ודגשים" מ5 מקורות שונים תוך יום, ולא מחכה לחסדם של אחרים לזרוק לך עצם.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לזרוק לך כמה משפטים ושתרכיב מזה בסיס לסקוואט. זה לא עובד ככה. הדרך הפשוטה היא לראות סרטון, אפשר לקרוא מאמר, אפשר גם לצלם, להעלות ולקבל ביקורת, אבל לשלוף מהמותן קווים כללים בשביל לראות אם זורם לך ורק אז להתעמק זה טיפשי. תראה כמה זמן שרפת מהרגע שפתחת ת'אשכול עד עכשיו. ואם נניח לא ילך לך עם הדגשים על רגל אחת שיביאו לך פה, לא תלמד את הלאו בר כמו שצריך? תוותר עליו?
קח את עצמך בידיים, אם באמת חשוב לך להתקדם הייתה לומד "קווים כללים ודגשים" מ5 מקורות שונים תוך יום, ולא מחכה לחסדם של אחרים לזרוק לך עצם.
בסך הכל ביקשתי אם אתם מכירים מאמר טוב שמסביר הכל כמו שצריך בעברית
סרטונים אני לא אעלה לפה כי בנתיים הטכניקה שלי גרועה מידי,וכן,אם אני רואה שהטכניקה של הלואו בר קשה לי מידי ואני לא מצליח אז אני אמשיך לעשות היי באר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית