הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה בבוקר

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
אהלן
ישנתי היום ב7 בבוקר והתעוררתי ב15:30 אחרי שהייתי ער כל הלילה..
השאלה שלי היא האם מאז שקמתי ב15:30 זה נחשב שמתחיל לי יום חדש (מבחינת מרחק ההליכה שעשיתי ביום. זאת אומרת אם נגיד אתמול עד שהלכתי לישון, עד 7 בבוקר, הלכתי 10 קילומטר.. ואחרי שהתעוררתי ב15:30 הלכתי עוד 5 קילומטר אז אני צריך היום להשלים את הקלוריות ששרפתי בהליכה של 15 קילומטר או שמא להשלים רק הליכה של 5?)
למעשה השאלה היא אם זה שישנתי בבוקר נחשב כמו שינה בלילה ואח"כ מתחיל יום חדש או לא

נערך לאחרונה:
אם זה מקרה חד פעמי, אז פשוט תכניס את כל החישובים למסגרת זמן של יומיים וזהו
אם אתה צריך ללכת למשל X מרחק כל יום, אז פשוט ביומיים האלה תנסה להכניס 2X בטוטאל וזהו

• פותח/ת השרשור
אם זה מקרה חד פעמי, אז פשוט תכניס את כל החישובים למסגרת זמן של יומיים וזהו
אם אתה צריך ללכת למשל X מרחק כל יום, אז פשוט ביומיים האלה תנסה להכניס 2X בטוטאל וזהו
זהו שזה לא חד פעמי..
וזה לא שאני צריך ללכת.. אני לא עושה אירובי במסה. אני רוצה להשלים את כל הקלוריות ששרפתי מההליכה והקטע הוא שאני לא יודע כמה להשלים כי אין לי מושג אם זה נחשב יום חדש או לא

זהו שזה לא חד פעמי..
לא חד פעמי בקטע שזה כל יום ככה, או שזה קורה יותר מפעם אחת?

וזה לא שאני צריך ללכת.. אני לא עושה אירובי במסה. אני רוצה להשלים את כל הקלוריות ששרפתי מההליכה והקטע הוא שאני לא יודע כמה להשלים כי אין לי מושג אם זה נחשב יום חדש או לא
אז שוב, אותו סיפור, את עניין הקלוריות תחשב לפי בלוק של יומיים

אבל כמה ימים ברצף ככה, או אחד כל כמה זמן?
אם זה כמה ימים ברצף, אז תחשב פשוט מהרגע שקמת עד שהלכת לישון, זה לא כזה מסובך, השעה על השעון לא אמורה לשנות לך משהו
אם זה כמה ימים מבודדים ככה, אז כל פעם שזה קורה תעבוד בבלוקים של יומיים

• פותח/ת השרשור
אבל כמה ימים ברצף ככה, או אחד כל כמה זמן?
אם זה כמה ימים ברצף, אז תחשב פשוט מהרגע שקמת עד שהלכת לישון, זה לא כזה מסובך, השעה על השעון לא אמורה לשנות לך משהו
אם זה כמה ימים מבודדים ככה, אז כל פעם שזה קורה תעבוד בבלוקים של יומיים
סבבה תודה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית