הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תכנית כוח קלה יחסית כי אני רץ הרבה

זה לא אומר לקחת את סט העבודה הראשון ולעשות אותו למקסימום חזרות? זה מה שזכור לי וחשבתי עד עכשיו
נכון. אלה 2 האופציות ואני תמיד ממליץ על מה שאתה אמרת וגם זה מה שאני הייתי עושה. שמץ של מושג למה רשמתי את זה. בטח הייתי מסטול או משהו

יש הרבה
להתחזק הייתי רוצה להגיע ל80-100 קילו סקוואט 140 דדליפט 80 קילו בנץ 60 קילו פרס
לבנות קצת שריר ולרדת באחוזי שומן אני לא אומר עכשיו 9 קילו שריר סהכ להישאר על אותו המשקל ולהשאיר את רוב המסה להוסיף אולי קילו 2 ולרדת קצת באחוזי שומן
להשתפר בריצה 5 קילומטרים ב20-21 דקות
2000 סביבות 7
ו3000 בסביבות 12

ויש לי 3 חודשים אני לא יודע אם אני אצליח להגיע למטרות שהקצבתי אבל אני רוצה לנסות להגיע כמה שיותר קרוב.

בקיצור אתה רוצה את כל המטרות האפשריות בו זמנית למרות שהן סותרות אחת את השנייה. נפלא.

מה הייתי עושה אם הייתי במקומך:
חודשיים ראשונים: תוכנית כוח כמו שצריך לפי הספר, להתרכז בבניית כוח ומסת שריר.
חודש אחרון: לשמר את הכוח (משהו סטייל 5/3/1), להתרכז בריצות, סיבולת לב ריאה ושריפת שומן.

סיבולת לב ריאה זה משהו שיחסית יותר קל לפתח מאשר כוח, לכן הסדר הזה.
כמובן ש-3 חודשים זה זמן קצר מדי אבל אני מאמין שזה הדבר הכי אידיאלי שאפשר לעשות בהתאם לכך.

• פותח/ת השרשור
צודק, עדיף להתפזר לכל כיוון ולהיות גרוע בהכל.
תשמע יש לי מנוי למכון כדאי לי לעשות איתו משהו לא?
אני מבין שזה פורום של פוורליפטרים ובאדיבלדרים, אנשים שחיים מכון.
אבל אין מה לעשות לגיבוש זה לא יעזור לי כמו שריצה תעזור לי בגלל זה ביקשתי תכנית כוח שכן תאכל לעזור לי בריצות ובגיבוש

כי ראיתי כמה שזה עוזר אפילו ברמה שלי שהיא לא גבוהה בגיבוש צנחנים כנראה שאני היחיד שהיה במכון כי בשקים אני הייתי הכי חזק
ובאלונקה הייתי הכי הרבה זמן אז אם אני אתאמן עוד על כוח אפילו עוד קצת אפילו אם אני לא אעלה משקלים כמו משוגע זה עדיין יכול לעזור

אבל ריצה זה מספר 1 ברשימה אז אם יוכלו לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. יש לי מטרה יש לי הרבה כוח רצון אני לא מתאמן מאתמול או משלשום
עברתי כבר דרך ארוכה עם הרבה מכשולים ואני רוצה שהישורת האחרונה תהיה הכי טובה שאפשר גם אם אני אכשל בסופו של דבר אני אדע שעשיתי מה שיכלתי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית