נק' מוניטין:
3
- 75
- 3
תכנית כוח שאפשר להתקדם בא אבל לא לגמור את עצמך תודה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכלס אין סיבה לא לעבוד 4 פעמים בשבוע כי רק 2 מתוך ה4 זה רגליים לא?לא. אתה יכול להתקדם גם ביותר מ5 קילו בכל בלוק במידת הצורך, ולא רואה גם צורך לדילואוד. אולי אחת ל4 בלוקים.
אין סיבה שלא תוסיף לTM איזה 5 קילו בכל 3 שבועות. אז גם מבחינת המשקל על המוט יוצא לך כולה 5 קילו ב3 שבועות במקום 5 קילו בשבועיים.
מה?תכלס אין סיבה לא לעבוד 4 פעמים בשבוע כי רק 2 מתוך ה4 זה רגליים לא?
דוגמה לשבוע בתוכנית:
אני יודע איך נראת 5/3/1. לא הבנתי מה הקשר של מה שאמרתל
דוגמה לשבוע בתוכנית:
יום ראשון
חימום
לחיצת כתפיים בהתאם לשבוע שאתה בו
תרגילי עזר
יום שלישי
חימום
דדליפט בהתאם לשבוע שאתה נמצא בו
תרגילי עזר
יום חמישי
חימום
לחיצת חזה בהתאם לשבוע שאתה נמצא בו
תרגילי עזר
יום שישי
חימום
סקוואט בהתאם לשבוע שאתה נמצא בו
תרגילי עזר
https://www.kilogram.co.il/5298/תוכנית-531-הגירסה-המלאה/
יום שני:אני יודע איך נראת 5/3/1. לא הבנתי מה הקשר של מה שאמרת
תסתכל על ה- beyond 5/3/1 שזו התוכנית העדכנית שלו, והיא פותרת את כל הבעיות האלהלא. אתה יכול להתקדם גם ביותר מ5 קילו בכל בלוק במידת הצורך, ולא רואה גם צורך לדילואוד. אולי אחת ל4 בלוקים.
אין סיבה שלא תוסיף לTM איזה 5 קילו בכל 3 שבועות. אז גם מבחינת המשקל על המוט יוצא לך כולה 5 קילו ב3 שבועות במקום 5 קילו בשבועיים.
אתה שמת פה את הבנץ יומיים אחרי הפרס..יע
יום שני:
סקוואט
מכרעים 2x10
פשיטת ברכיים 2x10
כפיפת ברכיים 2x10
יום שלישי:
לחיצת כתפיים
שראגס 3x10
צין אפס 3x5
מקבילים 3x5
יום חמישי:
לחיצת חזה
שראגס 3x10 (שיגדל כפרה עליו יקל עלי באלונקה)
חתירה עם משקולות יד 2x10
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט 3x12
יום שישי:
דדליפט
מה אתה אומר על זה?
בשום שלב לא אמרתי שזאת בעיה. דילואוד כל 2 סבבים זה גם יותר מדי בשבילו. אין שום מניעה שיעשה כל 4 סבבים. דווקא אצלו לא הייתי מכניס ג'וקרים בגלל משקלי העבודה הנמוכים. התקדמות עם הסטים של ה+ וfsl יספיק.תסתכל על ה- beyond 5/3/1 שזו התוכנית העדכנית שלו, והיא פותרת את כל הבעיות האלה
בגדול הוא אומר לעשות דילואוד כל 2 סבבים, ולהכניס ג'וקרים, שאלה סטים שהולכים עם משקלים מעבר למסגרת העבודה ב-TM.
כמובן שיש עוד כל מני דברים, אבל אלה פותרים את הבעיות המרכזיות
לדעתי לא כדאי לעשות דילואוד אחרי יותר מ-3 סבבים, זו תוכנית קשה, אני למשל אחרי 2 כבר מרגיש שאני חייב את המנוחה הזאתדילואוד כל 2 סבבים זה גם יותר מדי בשבילו. אין שום מניעה שיעשה כל 4 סבבים. דווקא אצלו לא הייתי מכניס ג'וקרים בגלל משקלי העבודה הנמוכים. התקדמות עם הסטים של ה+ וfsl יספיק.
אתה שמת פה את הבנץ יומיים אחרי הפרס..
אתה עושה פה ממש כלום נפח. הייתי ממליץ משהו בסגנון של
כל יום את ההרמה עם הfsl שלה, bbb או משהו דומה להרמה הנגדית (בנץ ביום פרס או דד ביום סקוואט וכו) וקצת תרגילי עזר כזה של גב וידיים בלחיצות ורגליים בסקוואט והדד
בשום שלב לא אמרתי שזאת בעיה. דילואוד כל 2 סבבים זה גם יותר מדי בשבילו. אין שום מניעה שיעשה כל 4 סבבים. דווקא אצלו לא הייתי מכניס ג'וקרים בגלל משקלי העבודה הנמוכים. התקדמות עם הסטים של ה+ וfsl יספיק.
פשוט לא לקחת כלום ושום דבר ממה שאמרתי הרגע. עשית קופי פייסט מההודעה הקודמת אפילו את ההערה על האלונקה השארת. למה אתה צריך עוד נפח? כי אתה עושה סקוואט ודדליפט פעם בשבוע כל אחד ל5/3/1 וזהו. זה כלום ושום דבר. מכרעים שווים לתחת וה2 סטים כפיפה פשיטה האלה זה לא הנפח לרגליים שיעשה לך את ההבדל. לא חייב BBB של עשיריות. אני אפילו מעדיף את הBBB של החמישיות, כפי שהוא מוצג בBEYOND 5/3/1.יום שני:
סקוואט
מכרעים 2x10
פשיטת ברכיים 2x10
כפיפת ברכיים 2x10
יום שלישי:
לחיצת כתפיים
שראגס 3x10
צין אפס 3x5
מקבילים 3x5
יום חמישי:
דדליפט
יום שישי:
לחיצת חזה
שראגס 3x10 (שיגדל כפרה עליו יקל עלי באלונקה)
חתירה עם משקולות יד 2x10
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט 3x12
ולמה אני צריך עוד נפח? כן אבל אחרי 5סטים x10 הימים אחרי אני אהיה תפוס בטירוף אם כבר אפשר להוסיף יותר תרגילי עזר
כמו מה שעשיתי ואולי בפלג גוף עליון לעשות bbb
הבן אדם עם 60 קילו סקוואט על מה אתה מדבר. הוא לא צריך פה שום דילואוד כל חודש וחצי. לגבי ג'וקרים - שוב יש לו 60 קילו סקוואט. זה ממש לא שלב שאתה מכניס עכשיו פתאום 2-3RM באמצע החיים לאימוןלדעתי לא כדאי לעשות דילואוד אחרי יותר מ-3 סבבים, זו תוכנית קשה, אני למשל אחרי 2 כבר מרגיש שאני חייב את המנוחה הזאת
והיופי בג'וקרים הוא שאפשר להכניס אותם לפי ההרגשה, ככה שאם אתה מרגיש שהסט + היה מספיק קל, ושאתה יכול לעשות אותם, אז לך על זה, אם לא אתה לא חייב
קראתי על זה קצת נראה לי הגיוני אני אעשה בסקוואט ודדליפט 5x5 ובבנץ ופרס 5x10 מה אתה אומר? או שאם אני עושה 5x10 אז לעשות בהכל כברפשוט לא לקחת כלום ושום דבר ממה שאמרתי הרגע. עשית קופי פייסט מההודעה הקודמת אפילו את ההערה על האלונקה השארת. למה אתה צריך עוד נפח? כי אתה עושה סקוואט ודדליפט פעם בשבוע כל אחד ל5/3/1 וזהו. זה כלום ושום דבר. מכרעים שווים לתחת וה2 סטים כפיפה פשיטה האלה זה לא הנפח לרגליים שיעשה לך את ההבדל. לא חייב BBB של עשיריות. אני אפילו מעדיף את הBBB של החמישיות, כפי שהוא מוצג בBEYOND 5/3/1.
ונראה לי שאני אעלה כל סייקל במשקל שאני מרגיש שאני מסוגל בתור מתחיל בטח אני יכול יותר מ5 קילופשוט לא לקחת כלום ושום דבר ממה שאמרתי הרגע. עשית קופי פייסט מההודעה הקודמת אפילו את ההערה על האלונקה השארת. למה אתה צריך עוד נפח? כי אתה עושה סקוואט ודדליפט פעם בשבוע כל אחד ל5/3/1 וזהו. זה כלום ושום דבר. מכרעים שווים לתחת וה2 סטים כפיפה פשיטה האלה זה לא הנפח לרגליים שיעשה לך את ההבדל. לא חייב BBB של עשיריות. אני אפילו מעדיף את הBBB של החמישיות, כפי שהוא מוצג בBEYOND 5/3/1.
הבן אדם עם 60 קילו סקוואט על מה אתה מדבר. הוא לא צריך פה שום דילואוד כל חודש וחצי. לגבי ג'וקרים - שוב יש לו 60 קילו סקוואט. זה ממש לא שלב שאתה מכניס עכשיו פתאום 2-3RM באמצע החיים לאימון
יש הרבהמה בכלל המטרה שלך באימונים?
בוא נבדוק חוזק וריצה זאת המטרה בסוף הדרך נדע אם הצלחתי או לא.היית צריך לכתוב את זה בהתחלה, כל מה שכתבת כאן לא יילך ביחד בפרק זמן הזה.
תחליט מה יותר חשוב לך
אתה יכול עשיריות בבנץ' אם אתה רוצה. FSL זה אומר לקחת את המשקל של הסט עבודה הראשון ולעשות איתו 3X8. ואז אתה עושה משהו כזה:קראתי על זה קצת נראה לי הגיוני אני אעשה בסקוואט ודדליפט 5x5 ובבנץ ופרס 5x10 מה אתה אומר? או שאם אני עושה 5x10 אז לעשות בהכל כבר
קראתי קצת על הfsl אבל עדיין לא הבנתי לגמרי ואם אני עושה את הbbb יש טעם לעשות את זה?
מה זה ג'וקרים? בנוסף לזה אני רוצה לעבוד על צין אפס ומקבילים פעמיים בשבוע ביום של הלחיצת חזה וביום של הדדליפט
ובכל יום אני אני אוסיף עוד 1-2 תרגילי עזר
ונראה לי שאני אעלה כל סייקל במשקל שאני מרגיש שאני מסוגל בתור מתחיל בטח אני יכול יותר מ5 קילו
זה לא אומר לקחת את סט העבודה הראשון ולעשות אותו למקסימום חזרות? זה מה שזכור לי וחשבתי עד עכשיוFSL זה אומר לקחת את המשקל של הסט עבודה הראשון ולעשות איתו 3X8. ואז אתה עושה משהו כזה:
לדעתי אתה הולך עם ראש בקיר אבל שיהיה בהצלחה.בוא נבדוק חוזק וריצה זאת המטרה בסוף הדרך נדע אם הצלחתי או לא.
יש כמה דרכים לעשות FSL, או לעשות מקסימום חזרות, או לעשות 3x6-8, או אם אתה עושה למשל raw, אז בסקוואט ובבנצ' לעשות 3x3-5 של pauseזה לא אומר לקחת את סט העבודה הראשון ולעשות אותו למקסימום חזרות? זה מה שזכור לי וחשבתי עד עכשיו