הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להפטר מהשומן במותניים (20)

תנין

מושעה
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
טוב אז אני אחרי תקופת חיטוב כרגע מתחיל שוב פעם מסה ורוצה להגיע ל 80-85 ואז להתחיל חיטוב.

העניין הוא שמאז שהתחלתי להתאמן בצבא והתחלתי לפני איזה שנה במסה המותניים שלי נשארו פשוט באותו מצב ישמה פשוט שומן שלא יורד ועשיתי חיטוב ועדיין ישמה שומן, וזה לא גנטי בדוק כי אף פעם לא היה לי ככה שם.

אני עובד על הרחב גבי וישלי כבר צורת V בגב אבל זה לא מספיק כדי לטשטש את זה, מה אפשר לעשות? זה שומן בדוק שלא יורד... יש תרגיל מסויים לאזור משהו?

משקל:72
גובה:1.78

זה לא שאתה על 9 אחוז שומן ויש לך צדדים, יש לך עוד הרבה עבודה בחיטוב.
שומן לא יורד מאיפה שבוחרים, אלא מאיפה שהגנטיקה בוחרת, אז כנראה שאצלך השומן בצדדים יותר בעייתי ויירד אחרון, אבל כשתגיע לאחוז שומן מצאים גם הוא יירד.

• פותח/ת השרשור
זה לא שאתה על 9 אחוז שומן ויש לך צדדים, יש לך עוד הרבה עבודה בחיטוב.
שומן לא יורד מאיפה שבוחרים, אלא מאיפה שהגנטיקה בוחרת, אז כנראה שאצלך השומן בצדדים יותר בעייתי ויירד אחרון, אבל כשתגיע לאחוז שומן מצאים גם הוא יירד.

עכשיו חיטוב? אני עכשיו במסה. זה בעייתי? כי אין כזה מה לחטב אנע יחסית רזה.

עכשיו חיטוב? אני עכשיו במסה. זה בעייתי? כי אין כזה מה לחטב אנע יחסית רזה.
לא אמרתי לך לעשות עכשיו חיטוב, אלא שכשתעשה חיטוב תיהיה לך עבודה.
כרגע אתה לא מחוטב ובגלל זה יש לך שומן בצדדים.

לא הייתי נכננס למסה עם המותן הזאת.
בשביל לשרוף במותן כנס לפרוטוקולים של שומן עיקש בקילוגרם

• פותח/ת השרשור
לא הייתי נכננס למסה עם המותן הזאת.
בשביל לשרוף במותן כנס לפרוטוקולים של שומן עיקש בקילוגרם

אין לי מה לעשות אבל, אם אני אמשיך חיטוב במיוחד בחורף אני סתם אהיה שחיף ובקיץ אהיה "שמן"

לא עדיף פשוט לעלות שוב במסה ולאחר מכן חיטוב רציני מאוד? למרות שעשיתי עד לפמי חודש חיטוב ובקושי ירד לי במתוניים למרות שכן ירד.

כנראה שעשית משהו לא נכון. תבדוק טוב טוב את האימונים והתזונה. תצתרך מאוד להתאמץ בשביל להפתר מזה. וגם במסה שים לב שאתה לא בפלוס גדול מדי.

במקרה הזה מסה תגרום לעליייה גדולה מאוד בא"ש. חיטוב במצב הזה יהיה מורכב, לא כל שכן עם תוספת של 5 קילו מהמסה המתכוננת.
אתה תאבד המון מסת שריר בחיטוב שיוריד גם את זה וגם את המשקל שתוסיף בהמשך המסה.
תתחיל חיטוב עכשיו ותתחיל לעלות מאוד נקי ולבדוק שאתה אף פעם לא מגיע למצב הזה.

לפי דעתי אתם קצת מגזימים , כולה קצת שומן במתניים (שימו לב גם שהמכנס יחסית לוחץ ) לא חושב שמישהו ששוקל 72 על 1.78 צריך לעשות חיטוב ובטח שלא בגלל קצת שומן במתניים שלכולם יש ועם הרבה מסת שריר שהוא יצבור פחות ישימו לב לזה

גם לי יש "צדדים" קצת פחות בולט ממך אבל אני במקומך עושה מסה נקייה ממש, ובקיץ מחטב עד שזה יורד משמעותית..
אה ובגלל שאתה בצבא בטח אתה אוכל ים נתרן, לדעתי אמור להיות קשר בין זה לבין הנתרן שאתה צורך ובכלל יכול להיות עוד בעיות בתפריט שלך אז תשתף מה אתה אוכל ומה התפריט.

גם לי יש "צדדים" קצת פחות בולט ממך אבל אני במקומך עושה מסה נקייה ממש, ובקיץ מחטב עד שזה יורד משמעותית..
אה ובגלל שאתה בצבא בטח אתה אוכל ים נתרן, לדעתי אמור להיות קשר בין זה לבין הנתרן שאתה צורך ובכלל יכול להיות עוד בעיות בתפריט שלך אז תשתף מה אתה אוכל ומה התפריט.
זה יורד אבל זה תמיד נשאר כל עוד אתה לא יורד לאחוז שומן ממש ממש נמוך (מניסיון) תלוי בגנים כמובן אבל לרוב זה יורד ממש בסוף באחוזים סופר נמוכים שלמישהו טבעי לא משתלם להגיע אליהם כלל וכלל , בנוסף - זה גם האזור הראשון שיחזור בו השומן שאתה חוזר לאכול

זה יורד אבל זה תמיד נשאר כל עוד אתה לא יורד לאחוז שומן ממש ממש נמוך (מניסיון) תלוי בגנים כמובן אבל לרוב זה יורד ממש בסוף באחוזים סופר נמוכים שלמישהו טבעי לא משתלם להגיע אליהם כלל וכלל , בנוסף - זה גם האזור הראשון שיחזור בו השומן שאתה חוזר לאכול
מה לדעתך כדאי לעשות? עדיין כנראה שעדיף מסה בגלל התקופה.. ד"א זה אתה שפרסמת תמונה ב- fxp יסוס?.

מה לדעתך כדאי לעשות? עדיין כנראה שעדיף מסה בגלל התקופה.. ד"א זה אתה שפרסמת תמונה ב- fxp יסוס?.
חח מה לא פירסמתי שום תמונה ב FXP אבל תודה
לדעתי תן מסה ושים זין על הקצת שומן במותניים הזה , שתצבור הרבה שריר פחות ישימו לב לזה וגם החיטוב יהיה יותר קל

• פותח/ת השרשור
אני מוסיף פה עוד תמונות מהיום מכמה זוויות, והאחרונה יד בפלקס.

נ.ב בתמונה שפרסמתי בנושא זה אחרי מסה וזה מהיום אחרי החיטוב:

כרגע מתחיל מסה.
קדימה: Imgur: The most awesome images on the Internet

אחורה: https://i.imgur.com/ENWTwTv.jpg

ימין: Imgur: The most awesome images on the Internet

שמאל: Imgur: The most awesome images on the Internet

יד בפלקס: Imgur: The most awesome images on the Internet

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לך מה לחטב.

אני גם לא חושב שיש לכן אני התחלתי מסה לפני שבועיים, השאלה פה מה לעשות עם השומן במותניים זה עושה לי גוף גיטרה מכוער ולוק של שמן למרות שאני לא.
אפשר עוד חוות דעת על פי התמונות החדשות שהעלתי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית