הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי בטן ריקה

לא מאמין בזה כל כך. לי אישית נוח יותר לעשות אירובי בבוקר על בטן ריקה בלי קשר, אבל אם לא נוח לך לעשות אירובי על בטן ריקה ואתה חושב לעשות את זה משיקולי שריפת קלוריות, תוותר על זה.

לא מאמין בזה כל כך. לי אישית נוח יותר לעשות אירובי בבוקר על בטן ריקה בלי קשר, אבל אם לא נוח לך לעשות אירובי על בטן ריקה ואתה חושב לעשות את זה משיקולי שריפת קלוריות, תוותר על זה.
אז אתה ממליץ לעשות אירובי כדרך קבע על בטן ריקה במהלך חיטוב כדי לא לאבד מסת שריר(לא לשרוף שריר)?

אז אתה ממליץ לעשות אירובי כדרך קבע על בטן ריקה במהלך חיטוב כדי לא לאבד מסת שריר(לא לשרוף שריר)?
המצב האופטימלי הוא אחרי אימון כוח, לגבי איבוד מסת שריר בחיטוב אז קח בחשבון שתמיד יהיה איבוד מסת שריר כשאתה בחיטוב , כמה מסת שריר תאבד זה כבר תלוי בגרעון הקלורי ובעוד פרמטרים .

המצב האופטימלי הוא אחרי אימון כוח, לגבי איבוד מסת שריר בחיטוב אז קח בחשבון שתמיד יהיה איבוד מסת שריר כשאתה בחיטוב , כמה מסת שריר תאבד זה כבר תלוי בגרעון הקלורי ובעוד פרמטרים .
במידה ואני בנטרלי ואני עושה את האימון אירובי אחרי הכוח יש איבוד של מסת שריר(אני משלים את הקלוריות הנשרפות כמובן)
לא נוח לי לעשות אירובי אחרי שאכלתי. אין פה שום מטרה.
מה שאני אומר זה שזה לא משנה.
השאלה שלי אז אתה עושה אירובי בלי שום קשר לאימוני חדר כושר (יום שאתה עושה בו רק אירובי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית