עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אני באמת מנסה לשמור על הבטן אבל אני תמיד בטעות משחרר בסוף הירידה, אני אצלם אימון הבא. נראה לך כשאני ישמור על בטן מכווצת הבעיות האחרות יפתרו?אתה מתעגל כולך ולא שומר על ליבה חזקה, אני רואה שאתה מנסה ליישם את העניין עם הנשימה אבל כנראה שאתה לא מבצע את זה נכון.
שמור על כיווץ, תרים חזה למעלה ותעלה בקו ישר ולא בזיגזג, שהמוט תמיד יהיה אנכי לאמצע הרגל.
אם המשקל כבד לא, תוריד ותעבוד על טכניקה.
תודה על התגובה המפורטת רואים שאתה מבין:) אני אעדכן ביום שלישי.בגדול נראה סבבה, אבל לפני שאתה מתחיל עם העלאת המשקלים אתה צריך לעבוד על 2 דברים
1. לא לזרוק את האגן החוצה בהתחלה, זו הבעיה העיקרית והיא גורמת לך לא להתחיל עם כיווץ בכלל, זה למה בתחתית אתה מתקשה, וזה בגלל שרק בתחתית האגן שלך מתיישר עם שאר הגוף ואז אתה מתחיל לכווץ כמו שצריך
2. לחזק את הארבע ראשי, הוא לא מספיק חזק כדי לתמוך במשקל שאתה מרים, עוד סיבה למה הסקוואט בעליה נראה כמו Good morning
הסתכלתי הצידה בגלל שהילד כמעט נכנס לי במוט. אני לא יודע לגבי הריסט כי אני מרגיש שיש לי עוד שתי חזרות לפחות, אולי אני פשוט צריך לעבוד על תיאום בין הישבן לרגליים?יכול להיות שסובבת קצת יותר מדי, אבל לדעתי הבעיה איתן היא שהן יותר מדי רחוקות אחת מהשניה
יש לך רגליים ארוכות, אז פתיחה גדולה לא בהכרח תזיק, אבל אם הן רחוקות מדי אז הברכיים לא יכולות לעקוב אחרי כפות הרגליים
בכל מקרה, אתה לא מרוכז בהרמה, אה מסתכל הרבה הצידה, וזה פוגע בך משמעותית
לדעתי אתה גם צריך ריסט, כי המשקל הזה גבוה לך מדי, והתחת עולה הרבה לפני שהרגליים נכנסות לפעולה
אם הצלחת לשים לב לזה תוך כדי הרמה, ויותר מפעם אחת, אז אתה לא ממש מרוכזהסתכלתי הצידה בגלל שהילד כמעט נכנס לי במוט. אני לא יודע לגבי הריסט כי אני מרגיש שיש לי עוד שתי חזרות לפחות, אולי אני פשוט צריך לעבוד על תיאום בין הישבן לרגליים?
אוקיי קיבלתי. כמה ריסט כדי לי לעשות? מ60 ל55 נשמע סביר?אם הצלחת לשים לב לזה תוך כדי הרמה, ויותר מפעם אחת, אז אתה לא ממש מרוכז
ואולי היו לך עוד 2 חזרות, אבל לא 2 חזרות נכונות, אתה צריך להוריד מעט משקל כדי שהרגליים שלך יוכלו להתחזק מספיק כדי להתאים לגב שמספיק חזק כדי להרים את המשקל
אפשר, אולי טיפה יותר להוריד, אבל ממש טיפהאוקיי קיבלתי. כמה ריסט כדי לי לעשות? מ60 ל55 נשמע סביר?
אני בתוכנית ss אם זה עוזר.