הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה של סקוואט

אתה מתעגל כולך ולא שומר על ליבה חזקה, אני רואה שאתה מנסה ליישם את העניין עם הנשימה אבל כנראה שאתה לא מבצע את זה נכון.
שמור על כיווץ, תרים חזה למעלה ותעלה בקו ישר ולא בזיגזג, שהמוט תמיד יהיה אנכי לאמצע הרגל.
אם המשקל כבד לא, תוריד ותעבוד על טכניקה.

• פותח/ת השרשור
אתה מתעגל כולך ולא שומר על ליבה חזקה, אני רואה שאתה מנסה ליישם את העניין עם הנשימה אבל כנראה שאתה לא מבצע את זה נכון.
שמור על כיווץ, תרים חזה למעלה ותעלה בקו ישר ולא בזיגזג, שהמוט תמיד יהיה אנכי לאמצע הרגל.
אם המשקל כבד לא, תוריד ותעבוד על טכניקה.
כן אני באמת מנסה לשמור על הבטן אבל אני תמיד בטעות משחרר בסוף הירידה, אני אצלם אימון הבא. נראה לך כשאני ישמור על בטן מכווצת הבעיות האחרות יפתרו?

תתחיל מזה ואז נראה.

• פותח/ת השרשור
@yeezy
סרטון מאימון קודם:

נראה לי שבגלל שאני מסתכל יותר מידי למטה התחת שלי עף אחורה. זה נכון?

דבר ראשון תוריד את המשקל עבודה משמעותית, זה לא נראה כמו משקל שהגוף שלך מצליח להתמודד איתו
בנוסף, תוריד את המרפקים קצת לכיוון הרצפה, ותמשוך את המוט אליך, כאילו אתה מנסה לעשות מתח, כל זה יגרום לגב שלך להיות מכווץ יותר וחזק יותר, וימנע את הקטע שאתה דוחף את המוט לצוואר שלך
אולי אפילו תוריד את המיקום של המוט כמה סנטימטרים למטה

הברכיים גולשות קדימה, קורסות פניה, אישית אני לא רואה פה היפ דרייב וגם הגב של קורס, אולי כמו שאמרו לפני כי אתה לא מכווץ אותו מספיק.
אבל כל זה בטוח בגלל שהמשקל הזה גדול עלייך, תוריד משקל ותמשיך לעבוד על טכניקה:
לדחוף ברכיים החוצה, תנועה מהאגן וגב מכווץ.

• פותח/ת השרשור
@yeezy
@AQUANGEL
@kotzer
סליחה שאני משגע אותכם פשוט אתמול הורדתי במשקל ורציתי לדעת אם הטכניקה מספקת כדי להתקדם במשקלים. תודה על העזרה.

חוץ מהחזרה האחרונה נראה בסדר סהכ.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה. בחזרה האחרונה איבדתי כיווץ בגב נכון?

בגדול נראה סבבה, אבל לפני שאתה מתחיל עם העלאת המשקלים אתה צריך לעבוד על 2 דברים
1. לא לזרוק את האגן החוצה בהתחלה, זו הבעיה העיקרית והיא גורמת לך לא להתחיל עם כיווץ בכלל, זה למה בתחתית אתה מתקשה, וזה בגלל שרק בתחתית האגן שלך מתיישר עם שאר הגוף ואז אתה מתחיל לכווץ כמו שצריך
2. לחזק את הארבע ראשי, הוא לא מספיק חזק כדי לתמוך במשקל שאתה מרים, עוד סיבה למה הסקוואט בעליה נראה כמו Good morning

• פותח/ת השרשור
בגדול נראה סבבה, אבל לפני שאתה מתחיל עם העלאת המשקלים אתה צריך לעבוד על 2 דברים
1. לא לזרוק את האגן החוצה בהתחלה, זו הבעיה העיקרית והיא גורמת לך לא להתחיל עם כיווץ בכלל, זה למה בתחתית אתה מתקשה, וזה בגלל שרק בתחתית האגן שלך מתיישר עם שאר הגוף ואז אתה מתחיל לכווץ כמו שצריך
2. לחזק את הארבע ראשי, הוא לא מספיק חזק כדי לתמוך במשקל שאתה מרים, עוד סיבה למה הסקוואט בעליה נראה כמו Good morning
תודה על התגובה המפורטת רואים שאתה מבין:) אני אעדכן ביום שלישי.
אני כרגע בתוכנית ss איך הייתה משלב עבודה על הארבע ראשי?

• פותח/ת השרשור
@yeezy
@AQUANGEL
@kotzer
איך זה עכשיו? נראה לי לי סובבתי יותר מידי את כפות הרגליים.

@yeezy
@AQUANGEL
@kotzer
איך זה עכשיו? נראה לי לי סובבתי יותר מידי את כפות הרגליים.

יכול להיות שסובבת קצת יותר מדי, אבל לדעתי הבעיה איתן היא שהן יותר מדי רחוקות אחת מהשניה
יש לך רגליים ארוכות, אז פתיחה גדולה לא בהכרח תזיק, אבל אם הן רחוקות מדי אז הברכיים לא יכולות לעקוב אחרי כפות הרגליים
בכל מקרה, אתה לא מרוכז בהרמה, אה מסתכל הרבה הצידה, וזה פוגע בך משמעותית
לדעתי אתה גם צריך ריסט, כי המשקל הזה גבוה לך מדי, והתחת עולה הרבה לפני שהרגליים נכנסות לפעולה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שסובבת קצת יותר מדי, אבל לדעתי הבעיה איתן היא שהן יותר מדי רחוקות אחת מהשניה
יש לך רגליים ארוכות, אז פתיחה גדולה לא בהכרח תזיק, אבל אם הן רחוקות מדי אז הברכיים לא יכולות לעקוב אחרי כפות הרגליים
בכל מקרה, אתה לא מרוכז בהרמה, אה מסתכל הרבה הצידה, וזה פוגע בך משמעותית
לדעתי אתה גם צריך ריסט, כי המשקל הזה גבוה לך מדי, והתחת עולה הרבה לפני שהרגליים נכנסות לפעולה
הסתכלתי הצידה בגלל שהילד כמעט נכנס לי במוט. אני לא יודע לגבי הריסט כי אני מרגיש שיש לי עוד שתי חזרות לפחות, אולי אני פשוט צריך לעבוד על תיאום בין הישבן לרגליים?

הסתכלתי הצידה בגלל שהילד כמעט נכנס לי במוט. אני לא יודע לגבי הריסט כי אני מרגיש שיש לי עוד שתי חזרות לפחות, אולי אני פשוט צריך לעבוד על תיאום בין הישבן לרגליים?
אם הצלחת לשים לב לזה תוך כדי הרמה, ויותר מפעם אחת, אז אתה לא ממש מרוכז
ואולי היו לך עוד 2 חזרות, אבל לא 2 חזרות נכונות, אתה צריך להוריד מעט משקל כדי שהרגליים שלך יוכלו להתחזק מספיק כדי להתאים לגב שמספיק חזק כדי להרים את המשקל

• פותח/ת השרשור
אם הצלחת לשים לב לזה תוך כדי הרמה, ויותר מפעם אחת, אז אתה לא ממש מרוכז
ואולי היו לך עוד 2 חזרות, אבל לא 2 חזרות נכונות, אתה צריך להוריד מעט משקל כדי שהרגליים שלך יוכלו להתחזק מספיק כדי להתאים לגב שמספיק חזק כדי להרים את המשקל
אוקיי קיבלתי. כמה ריסט כדי לי לעשות? מ60 ל55 נשמע סביר?
אני בתוכנית ss אם זה עוזר.

• פותח/ת השרשור
איך זה עכשיו?
הקשבתי להצעה של @kotzer והורדתי ל52.5 קילו.

נראה יותר טוב, למרות שעדיין צריך קצת להתאמן על הכיווץ של הגב

Back
למעלה תחתית