הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבוד עצות

Mrbenefector

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אני בן 17 במסה גובה 1.70 משקל 74 קג ואני מתאמן בתוכנית ab ab כי אני מגיע למכון 4 פעמים בשבוע
התוכנית שלי מחולקת ליום ראשון A שני B שלישי מנוחה רביעי A חמישי B
A - חזה כתפיים יד קדמית
B - רגליים גב ויד אחורית

אני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מרגיש אחרי האימון מפורק כמו שהייתי פעם כשהייתי בתוכנית אחרת וככה גם הרגשתי שאני גודל ועכשיו אני לא מרגיש שאני גודל בכלל (abcd לצורך העניין)
ואני מתלבט אם להחליף לabcd כאשר
A - חזה יד קדמית (ראשון)
B - רגליים יד אחורית (שני)
C - כתפיים וגב (רביעי)
D - חזרה על הכל (חמישי)
השאלה שלי היא האם אימון זה אפקטיבי ? כי יוצא שאני מתאמן על האיברים באופן מצוין רק בabc כי בd זה חזרה על הכל ולכל איבר לא יהיה הרבה תרגילים (2 בערך)

מישהו יכול לעזור לי? אני כבר לא יודע מה לעשות לכן פניתי לכאן כי אני אוכל טוב ויושן טוב אני מרגיש שהאימון לא בסדר אולי מישהו יכול לתת לי הכוונה או להגיד לי מה כדאי לעשות מה טוב מה לא?

אני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מרגיש אחרי האימון מפורק כמו שהייתי פעם כשהייתי בתוכנית אחרת וככה גם הרגשתי שאני גודל ועכשיו אני לא מרגיש שאני גודל בכלל (abcd לצורך העניין)
מפורק? זה הפקטור שלך לבדיקה אם אתה מתקדם???

אני לא מרגיש אחרי האימון מפורק
זה לא מדד לכלום.
ככה גם הרגשתי שאני גודל ועכשיו אני לא מרגיש שאני גודל בכלל
מה הכוונה "הרגשת" שאתה גודל? יש מדדים די מדוייקים לדעת אם אתה גודל - אם אתה עולה במשקל גוף ובהיקפים במקומות הנכונים (חזה, רגליים, ידיים וכו') אז אתה גודל.
י אוכל טוב
מה הערכים של התפריט?
A - חזה כתפיים יד קדמית
B - רגליים גב ויד אחורית
לא כתבת תכנית כאן אבל אתה מודע לעניין שגם היד קדמית וגם היד האחורית עובדות אצלך 4 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
זה לא מדד לכלום.

מה הכוונה "הרגשת" שאתה גודל? יש מדדים די מדוייקים לדעת אם אתה גודל - אם אתה עולה במשקל גוף ובהיקפים במקומות הנכונים (חזה, רגליים, ידיים וכו') אז אתה גודל.

מה הערכים של התפריט?

לא כתבת תכנית כאן אבל אתה מודע לעניין שגם היד קדמית וגם היד האחורית עובדות אצלך 4 פעמים בשבוע?

שאני מדבר מפורק זה שאני מרגיש שהאימון היה טוב והתאמנתי מסיבי וחזק ויעיל ורואה שגדלתי מדובר בכך שגם המדידות עלו בהיקפים וגם המשקל וגם אמרו לי כולם .
הם לא אמורים לעבוד 4 בפעמים בשבוע? תוכל להנחות אותי מה אמור לעבוד כמה ומתי ? ועדיין שאלתי אם הabcd שרשמתי טוב אתם יכולים להגיד אם כן או לא?

עריכה - זה שאמרתי אוכל טוב זה לפי תכנית תזונה שבניתי מתאימה למסה בכך שהיא גדולה ב500 קל מעל לbmr ועוד תוספץ של מה שאני שורף באימון וחילקתי את הפחמימות והחלבונים כמו שקראתי בפורומים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית